IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
    На теб няма да ти дам и 6 стотинки, защото първо не те познавам въобще за разлика от пастора благодарение на който карам Би Ем Дабълю...
    Я сподели на чие име по талон е Би Ем Дабълюто, нали сте отворени и прозрачни.

Коментар

• Абе братя и сестри,вие наистина ли мислите,че тукашната Християна е истинското момиченце? Та то е на 19-20 години и сигурно и хабер си няма,че някой трол се представя за нея и говори неща,абсурдни за дете на нейната възраст.Както и да е,темата става интересна,защото някои колеги вадят на показ доста неприятни неща за пирамидата,което одобрявам с двете ръце и с двата крака(но физическите ми такива,не пирамидалните нам познати крака)
      Ако Топлофикациа дигне цените с 10%, ще я присъединим и ще неутрализираме скока!

Коментар

• Айде тая Християна ме нападна лични Всички пирамиди си приличат. Преди време една такава от Бомекс или Омакс се държеше по същия начин. Абе тия SCI нали са от Пловдив? Дали не са свързани с Теодора Думбалска, която има запазено място в тази тема?
        He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
          На теб няма да ти дам и 6 стотинки, защото първо не те познавам въобще за разлика от пастора благодарение на който карам Би Ем Дабълю, второ такива пуяци в инвестора дето правят големи проценти възвръщаемост са ми ясни. Можеш да прочетеш бисерите на един дето сега се вихри в темата за Украина
          Ти ще си някой голям. Ще ми станеш ли спонсор? На теб ли да дам 4 бона или по сметка на СЦИ да ги преведа?

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
            Нещо много се туткате по въпроса. Темата се превърна в рекламен постер на пирамида
            Напротив, заключването на темата ще е в интерес единствено и само на пирамидата.. все пак темата излиза на второ място в Google точно под сайта на SCI. (по ключови думи SCI и saveway). Тя е с основен принос за медийното внимание към SCI в последните 2-3 месеца и затова google да показва "измама" и "пирамида" като подсказки при търсене.

Представете си на колко хора е помогнала и ще помогне да не се набутат.

Investor също няма интерес да заключва темата - 1. Това е една от най-посещаваните и коментирани теми във форума 2. Според Alexa "SCI" е на трето място като ключова дума която генерира трафик към сайта им!!! (което отново показва на колко много хора е помогнала)
            Last edited by mktmkr; 16.03.2014, 14:04.

Коментар

• Първоначално изпратено от Barona Разгледай мнение
              Напротив, много се лъжеш и за мен пишеше до модератора в началото когато го нападах с коментарите си преди да се усетя, че е от нашия отбор... Просто това за мен е ДЕЖА ВЮ.
              Офффффф, аз си изтърках клавиатурата да пиша ...... Как да е ..... Да върви темата .......

Коментар

• Първоначално изпратено от el.t Разгледай мнение
                Не злоупотребявайте с използването на фигурата на модератора. Съобщението е изтрито, тъй като се отнася до личните качества на човек и излиза извън темата.
                Това не е вярно. Съобщението се отнасяше до процеса на обработка на информацията, която тя е получила, а не до личните й качества. Също така беше свързано с темата. Християна твърдеше, че закона е наложил промените в дговорите на СЦИ, но че не познава законите. Аз отговорих на това твърдение, което си беше в темата. Не искам да задълбавам и да издребнявам, но виждам триенето на моя коментар като несправедливо и извършено по поръчка от Християна. Ако искате ми ограничете достъпа до темата, но не ми налагайте безпочвена цензура!

Коментар

• Първоначално изпратено от Hristiyana Разгледай мнение
                  Заобикалянето на законите не е престъпление, особено когато е за благото на общността от бизнес партньори!
                  В цял свят го правят.
                  То заради хора, мислещи по този начин в България сме на това положение.

Коментар

• Първоначално изпратено от fremd Разгледай мнение
                    Дай ми 6 бимби с писмена декларация, че не искаш да ти ги връщам. Обещавам ти 50 процента годишна възвръщаемост, докато ми намираш по 5 нови вложителя на година при същите условия.Обаче да се разберем,няма да ти разказвам детски приказки. Щото тая снимка отдолу с кокошките е от мюзикъл за деца под 10 години, Der Adler im Hühnerhof се казва. А сега ако слушкате и снасяте, на следващия бизнес-ден добрият чичко Станчо може да ви разкаже например бизнес- историята за вълка и трите прасенца И да не забравите възторжено да ръкопляскате
                    На теб няма да ти дам и 6 стотинки, защото първо не те познавам въобще за разлика от пастора благодарение на който карам Би Ем Дабълю, второ такива пуяци в инвестора дето правят големи проценти възвръщаемост са ми ясни. Можеш да прочетеш бисерите на един дето сега се вихри в темата за Украина

Коментар

• Първоначално изпратено от el.t Разгледай мнение
                      Моля, да избягвате нападките както и недоказаните обвинения. В противен случай, темата ще бъде заключена.
                      Нещо много се туткате по въпроса. Темата се превърна в рекламен постер на пирамида
                      За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• ПИРАМИДИ, ФАРАОНИ !

Първоначално изпратено от paula_12 Разгледай мнение
                        Аз бях твърдо убедена, че това е Черкезов. Но Черкезов не би се почувствал обиден, че съм казала нещо си по адрес на някой от фалшивите му профили, че чак и да пише на модератора да ми трие коментарите. Това е по-скоро типично женско поведение. Според мен има вероятност да не е той.
                        Напротив, много се лъжеш и за мен пишеше до модератора в началото когато го нападах с коментарите си преди да се усетя, че е от нашия отбор... Просто това за мен е ДЕЖА ВЮ.
                        Да бъде благословен българският Ян Палах (Д-р. Н.Черкезов) - за усмиването на SCI с коментарите си.

Коментар

• Първоначално изпратено от Barona Разгледай мнение
                          ДоХтуре, поздравления за това, че успя да заблудиш повечето колеги в този форум, че си Христина БП от пирамидата.
                          Аз бях твърдо убедена, че това е Черкезов. Но Черкезов не би се почувствал обиден, че съм казала нещо си по адрес на някой от фалшивите му профили, че чак и да пише на модератора да ми трие коментарите. Това е по-скоро типично женско поведение. Според мен има вероятност да не е той.

Коментар

• Не злоупотребявайте с използването на фигурата на модератора. Съобщението е изтрито, тъй като се отнася до личните качества на човек и излиза извън темата.

Коментар

• Първоначално изпратено от paula_12 Разгледай мнение
                              Хриси, ако обичаш не ми пиши вече не лични, не обичам такъв вид комуникация във форума.
                              Това си е в типичния стил на доХтура Черкезов да пише на лични което е още едно доказателство, че Христина е всъщност Черкезов/а...
                              Да бъде благословен българският Ян Палах (Д-р. Н.Черкезов) - за усмиването на SCI с коментарите си.

Коментар

• ПИРАМИДИ, ФАРАОНИ !

Първоначално изпратено от Hristiyana Разгледай мнение
                                Дръж си тогава парите в банка. Аз предпочитам парите ми да ги управлява човек когото познавам, имам му пълно и безрезервно доверие, човек когото мога да пипна и прегърна приятелски, просто истински приятел.
                                А парите в банките се управляват от хора които освен че не познаваш, не са българи и не живеят в България. От ционистите никой добро не е видял.
                                ДоХтуре, поздравления за това, че успя да заблудиш повечето колеги в този форум, че си Христина БП от пирамидата.

Коментар

Working...
                                X