IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
    Гледал си предполагам материала, никъде не се споменава името на ваща фирма.
    Малко гузен не гонен бяга.
    Всички знаем за коя фирма говориха продажните журналистчета соросоиди от капитал. Този път не посмяха да ни споменат името директно, защото адвокат Костов вече не гледа със снисхождение към черния PR !
    Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от Prosperity Разгледай мнение
      На мен ми седяха сякаш вчера някой (Сребрин вероятно) им е дал някой лев набързичко за да ни учернят !!
      Гледал си предполагам материала, никъде не се споменава името на ваща фирма.
      Малко гузен не гонен бяга.

Коментар

• Първоначално изпратено от thaddeus Разгледай мнение
        Мисля, че не бяха запознати в детайли точно за какво става дума. Седяха ми сякаш вчера някой им е разяснил набързичко и така!
        На мен ми седяха сякаш вчера някой (Сребрин вероятно) им е дал някой лев набързичко за да ни учернят !!
        Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от RockSolid Разгледай мнение
          Черкезов, може да пуснете прИмоция специално за ислямския свят:

Бизнес център + покръстване от пастор Светлю - 50,000лв
          П.С. Преди малко не зареждаше Facebook, Зукърбърг да не е станал Б.П. и да е дръпнал шалтера на сайтчето си преди да сте го сринали вие?

Моля преди да решиш да се подиграваш с титлата Пастор и личността на Светослав, прочети малко повече за него от самия него и се засрами и извини! https://www.facebook.com/svetoslav.petrov.752

Pastor Svetoslav Petrov
          24 декември 2013 г. · Редактирано
          Скъпи приятели,

Бъдни вечер наближава и Рождество е пред нас.
          В тези часове се размислих и реших да ви напиша няколко реда.
          Така както ги чувствам.

Колко изпълнени с наслада и удоволствие са тези моменти, около празника, с най-близките и любимите за нас хора, трапезата и атмосферата на вечерта.
          Надеждата и очакването за по-доброто и благословено бъдеще.
          Красиво и усмихнато е всичко, така искаме да бъде, нали!?

Замислих се за подаръците, нали имам цяло племе, което ги очаква.
          Подаръците и ........ Подаръкът!

Подаръкът на Бог за теб, за мен....за всички нас хората!

„ Защото ни се роди Дете, Син ни се даде /подари/ ”.
          Пророк Исая 9:6
          „ Затова сам Господ ще ви даде знамение: Ето, девица ще зачне и ще роди син, И ще го нарече *Емануил ”.
          * Емануил – Им-маниш-Елохим – Бог стана човек Пророк Исая 7:14

Бог избра да навлезе в света не чрез медия и PR кампания, мощни чудеса и знамения, с надпис в небето – Super Jesus, с които да впечатли, но по начина, по който всички ние се появяваме в него – като бебе!

Той не дойде до избрано елитно VIP съсловие или определена религиозна група, той дойде до всеки. Той беше упрекнат, наречен приятел на грешниците и считаше това за комплимент.

Защо дойде?

Дойде в наша полза, заради теб и мен:

• Да ни разкрие Истината.
          • Да ни даде истински живот – не просто да съществуваш и оцеляваш!
          • Да ни освободи от съжаленията и пропуските в нашето минало, безпокойството относно нашето бъдеще или прахосването на настоящето.
          • Да имаш минало, което е простено, настояще, което е изпълнено със смисъл и бъдеще, което е подсигурено!
          • Да ни даде прошка и спасение.

Ако най-голямата ни нужда бе знание и образование, Бог би ни подарил учител; ако бяха парите – може би инвеститор, банкер като Уорън Бъфет; управление – би ни дал политик, здраве – доктор.

Но най-голямата ни нужда бе да бъдем простени, да имаме отново взаимоотношение с Бог, затова Той ни подари Спасител. Бог ни даде Спасител!
          Ако нямахме нужда от Спасител, той нямаше да се появи!

Рождество е относно Спасението.
          „Дойдох да спася света, не да го осъдя”.
          Евангелие на ап. Йоан 12:48

Всеки подарък е обвит с опаковка, но опаковката не е самият подарък!
          Да приемеш подаръкът е повече от това да го получиш в ръцете си.
          Да приемеш подаръкът е да приемеш съдържанието му!
          Хората приемат опаковката, не съдържанието.
          Харесват бебето Исус, но не приемат Сина Христос!
          Мария роди опаковката, Бог даде Подаръкът!

Най-големия Рождествен подарък за теб е Исус!

Защо не го отвориш!

Много хора празнуват Коледа, без да отворят най–прекрасния подарък на Рождество – дара на спасение!

Моля те, не го прави.....

Разопаковай бебето и приеми Сина!

Честито Рождество Христово!
          Attached Files
          Last edited by Черкезов; 24.01.2014, 15:52.

Коментар

• Просто трябва да зададат няколко ясни въпроса:

1. Какъв процент от приходите на компанията се формира като комисионни от посредническа дейност в търговията на дребно (затова, че предлагат отстъпки за клиентите и реклама за търговците) и какъв процент - от привличането на нови хора за сътрудници?

2. Какъв процент от изплатените бонуси на сътрудници идва от комисионни от потреблението на структурата под тях и какъв от привличането на нови хора?

3. Много важен въпрос - какъв е процентът бп-та, които са на плюс от цялата схема (при това е коректно да се извадят освен разходите по инвестицията във "франчайз", също и разходите по бизнес дни, събития, срещи, транспорт, тел. р-ди и др. по дейността им) спрямо общия брой участници, закупили "бизнес центрове"?

Като ги зададат ясно и директно и получат съответно ясни и коректни отговори, ще стане ясно пирамида ли е или да.

Коментар

Мисля, че не бяха запознати в детайли точно за какво става дума. Седяха ми сякаш вчера някой им е разяснил набързичко и така!
              Така е! Хърсев са го викнали и вчера е прегледал няколко сайта, колкото да си мисли, че разбира. Най-в час бяха двамата журналисти.

Коментар

• Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
                Интересно предаване, но хърсев и някои от другите надрънкаха доста глупости.

Коментар

http://bnt.bg/part-of-show/lesni-par...-se-piramidite

За тези, които са го пропуснали!
                  Интересно предаване, но хърсев и някои от другите надрънкаха доста глупости.

Коментар

• Първоначално изпратено от briko Разгледай мнение
                    Пастор Петров и там другия шеф, организират шествие пред сградата на БНТ с мотив " Долу ръцете от SCI" - Внимание, такса за участие 300 лв.,всички членове са поканени !!!
                    Ха ха ха, брат, ама и ти не си поплюваш!

Коментар

• Съобщение за феновете на SCI

Пастор Петров и там другия шеф, организират шествие пред сградата на БНТ с мотив " Долу ръцете от SCI" - Внимание, такса за участие 300 лв.,всички членове са поканени !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                        Защо не поканиха адвокат Костов, п-р Петров , Станчо или някой друг от лидерите?!
                        Дори и аз щях да се представа на ниво.
                        Тия от БНТ според мен имат поръчка да отклоняват общественото внимание от истинските проблеми, защото с подобни предавания целят да има размирици в страната.
                        Не може да поканиш едни сешници там, да говорят колко сме лоши, при положение че тази телевизия се издържа и от нашите данъци, на над 50 000 човеци в СЦИ.
                        Сега сме в ситуация храни куче да те лае!
                        Драги БП предлагам утре да се съберем 10 000 човека пред БНТ и да им искаме обяснение! Нека всеки подготви по един ефектен плакат, може и на А4 да бъде но да е силно посланието изписано с ярко червени букви!
                        Д-р Черкезов
                        , къде ще се събирате бе, мушмороци, та вие в един форум не можете да пишете за света, тръгнали да се събират-зомбита пред БНТ, хахахахххахахахах, Джаро ще ви ликвидира в следващия епизод на Под прикритие

Коментар

Защо не поканиха адвокат Костов, п-р Петров , Станчо или някой друг от лидерите?!
                          Тия от БНТ според мен имат поръчка да отклоняват общественото внимание от истинските проблеми, защото с подобни предавания целят да има размирици в страната.
                          Не може да поканиш едни сешници там, да говорят колко сме лоши, при положение че тази телевизия се издържа и от нашите данъци, на над 50 000 човеци в СЦИ.
                          Драги БП предлагам утре да се съберем 10 000 човека пред БНТ и да им искаме обяснение! Нека всеки подготви по един ефектен плакат, може и на А4 да бъде но да е силно посланието изписано с ярко червени букви!
                          Д-р Черкезов
                          Прав сте д-р Черкезов! Ако правосъдната ни система работеше сега тези поръчкови журналисти трябваше да правят компания на Бай Ставри!!

Да не говорим, че Волен Сидеров разкри какви пари взимат!! Нормално ли е 15 000 на месец в държавната телевизия? ПОЗОР !!!

Коментар

Д-р Черкезов
                            Черкез, те хората си казаха, че няколко пъти са се опитали да се свържат с представители, но без успех. Я пак изгледай материала!!! Май се покриха а!!!

Коментар

• Защо не поканиха адвокат Костов, п-р Петров , Станчо или някой друг от лидерите?!
                              Д-р Черкезов

Коментар

• http://bnt.bg/part-of-show/lesni-par...-se-piramidite

За тези, които са го пропуснали!

Коментар

Working...
                                X