IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Явно неграмотността е на почит в SCI

Здравейте,

Не знам как бизнес партньорите от SCI все още успяват да примамят някакви хора да си дадат парите, за да закупят бизнес категории, при положение че 100% от тях са неграмотни. Дори и така извисеният в промитите глави на партньорите Пламен Брънков не може да пише правилно (честно да си призная, тайничко се надявах поне той да допуска по-малко грешки). Съжалявам, но от употребата на думи като „особеННо“, „търгУвия“ и др. подобни направо ми се доплаква . Иначе като се замисли човек, няма как да са по-грамотни бизнес партньорите, защото, ако бяха, нямаше да си дадат парите – все пак неграмотността и простотията са тясно свързани, по-скоро първото в голяма степен доказва второто . Наистина е жалко, че в името на едно лизингово БМВ със стикер, подобно на кола под наем, много хора са готови да продадат себе си и най-близките си приятели.

Коментар

• Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнение
      Отговора на бръмков, кредит: фб групата

Знаете обаче историята: велики за времето си компании като Amway и Herbalife са водили години наред дела и успяват да защитят името на мрежовият маркетинг и да докажат на всички, че това е една легитимна индустрия. Пиша ви тези редове, защото както виждате в последните месеци в България се наблюдава една масова платена атака срещу МЛМ-индустрията и по-специално SCI, като най-бързо развиващата се компания в бранша в България.Сега идва момент, в който ние също както Amway преди 30г. трябва да сме фокусирани и да докажем на всички, че сме решени да успеем в нашата кауза, защото тя е добра и ни дава по-добра переспектива за развитие и живот.[B]
      Поредния опит да се скрият зад МЛМ индустрията. И пак всички са платени, как един безплатен критик не видяха... На всички вече стана ясно, че SCI има общо с МЛМ точно колкото Проксима и Галакси. Изключително нагло опитват да преиначат критиките към тях като критики към цялата МЛМ индустрия. Интересно защо не коментират критиките към тях точно от страна на въпросните МЛМ компании в България, защото те са доста сериозни и аз лично досега не съм чул позитивно мнение от нито един член на нито една компания. И не, не вървите с оправданията че ви завиждат за "иновациите".

AmWay са били сред пионерите в този бранш и са защитавали не толкова бизнеса си, колкото бизнес модела като цяло. AmWay е компания с 50-годишна история и с отворен пазар в 80 държави. Не знам колко са качествени продуктите им, но е факт че са утвърдено име на пазара и имат своята клиентска маса. SCI нямат нищо общо с тях нито като компесационен план, нито като дейност, нито като стратегия, нито като резултати, нито като реноме. За сектантската част на пирамидата пък да не говорим.

Мисля, че е време Българската Асоциация за Директни Продажби най-накрая да излезе с официално изявление защо SCI не фигурира сред членовете им и какво точно е отношението на легитимните МЛМ компании на българския пазар относно пловдивските пишман-бизнесмени.

Коментар

• Първоначално изпратено от shpono Разгледай мнение
        Хах, направиха си секция "медиите за нас" естествено, са качени само платените публикации, които са малка част от отрицателните публикации за SCI
        За промиване мозъците на простите бп-та

https://www.sci.sc/media
        И са достатъчно нагли да се опитват да прихващат айпито на компютъра

За първи път виждам такова нещо от страна на български сайт

Господа от SCI това ли ви е разбирането за свободен избор ?

Заявката за инсталиран на сайта ви шпионски софтуер е изпратена до Авира и Аваст

-------------------------------------------------------------
        Фалита на SCI се очертава през юни 2014г

Коментар

• Отговора на бръмков, кредит: фб групата

Plamen Brankov Здравейте съмишленици, Знаете, че целта на МЛМ-индустрията и особенно на SCI е да предостави една по-добра алтернатива за постигане на по-добър и качествен живот или както ние го наричаме „живот мечта”. Както обаче вече знаете тази индустрия дълги години се е приемала със скептицизъм в нейната родина Америка. Там медии, фармацевтични компании и определени лобита са се опитвали да я оплюят и дори да я забранят, защото е била срещу техните интереси. Знаете обаче историята: велики за времето си компании като Amway и Herbalife са водили години наред дела и успяват да защитят името на мрежовият маркетинг и да докажат на всички, че това е една легитимна индустрия. Пиша ви тези редове, защото както виждате в последните месеци в България се наблюдава една масова платена атака срещу МЛМ-индустрията и по-специално SCI, като най-бързо развиващата се компания в бранша в България. Днес отново има репортаж в сутришната емисия на БНТ. Там за съжаление си проличава, че платени псевдо-експерти обясняват „как работи мрежовият маркетинг” и едва ли не, че от тези мрежови компании, няма никаква полза ,а в повечето случаи са измамни схеми. Знаете поговорката „кучетата си лаят, кервана си върви”. Сега идва момент, в който ние също както Amway преди 30г. трябва да сме фокусирани и да докажем на всички, че сме решени да успеем в нашата кауза, защото тя е добра и ни дава по-добра переспектива за развитие и живот. Относно самият репортаж може да го изгледате от файла: „Статии за SCI” в меню файлове на групата. Там има линк, в който като отворите „негативни статии за МЛМ” ще намерите репортажа на БНТ. ВАЖНО! Моля не гледайте репортажа от сайта на БНТ или от други линкове, за да не натрупваме отново трафик и да качваме рейинга на БНТ – те от това печелят доста. Ние сме силна общност и трябва да внимаваме с действията си на кого помагаме. Пожелавам ви един прекрасен ден, бъдете силни и уверени в успеха и не забравяйте да се забавлявате! Един за всички, всички за един!

Мой коментар:
          Много, ама много, ми е интересно, дали не са изрязали някои части от репортажа, та така нагло ги карат да не го гледат от никъде Едва ли БНТ чак толкова се интересува от няколко гледания
          Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

• Черкенеза пак си е говорил сам. Аз да питам дохтуре, не е ли по-добре да спреш да пишеш от 100 ника?
            Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Хах, направиха си секция "медиите за нас" естествено, са качени само платените публикации, които са малка част от отрицателните публикации за SCI
              За промиване мозъците на простите бп-та

https://www.sci.sc/media

Коментар

• Първоначално изпратено от Prosperity Разгледай мнение
                Според мен вместо да се въвежда безусловен базов доход, по-добре държавата да закупи няколко милиона карти SCI на преференциални цени и да ги раздаде на нуждаещите се човеци. Така ще гарантира поевтиняването на живота на бедните !
                Не е ли по-добре да се гласува в парламента всеки български гражданин навършил 18 години да е задължен да си купува бизнес пакет от 4000 лева за да си гарантира сам безусловния базов доход?

Или да ги направят като застраховките гражданска отговорност - задължителни и за по една година !

------------------------------------------------------------------
                Фалита на SCI се очертава през юни 2014г

Коментар

• Ивайло, както винаги имаш уникални предложения!
                  Аз преди половин година имах идеята като социална програма, държавата да инвестира в нашите карти за абсолютно всички държавни и общински служители, но ти надмина всички мащаби!
                  Според мен трябва да се съберем аз, ти и двамата ръководители да избистрим стратегията перфектно и да направим среща с Пламен и Сергей, ще помолим г-н Сидеров да се застъпи за нас пред всички за тази благородна инициатива.
                  Даже си мисля дали да не говорим с Делянчо и майка му, да наппавят необходимото лафките да си партнират с нас. Например отиваш в Лафката, и ако нямаш СЦИ карта те връщат или ти продават на място
                  Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                    Това човече вместо да се занимава с корпорацията, да вземе да върне на страците парите за екскурзийте до Малдивите, на 350 ограбени пенсионера!!! Безсрамници.
                    Докторе, какво мислите за безусловния базов бонус за всички българи предоставено от SCI ?? Моля поставете го, като въпрос лично пред лидерите, тъй като аз не съм в България в момента.

Обмислям да пиша и до единствената останала независима телевизия в България - Алфа, да дадат гласност на тази иновативна идея, за да може всички български човеци да имаме пасивни доходи.
                    Last edited by Prosperity; 25.01.2014, 00:56.
                    Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

На мен ми седяха сякаш вчера някой (Сребрин вероятно) им е дал някой лев набързичко за да ни учернят !!
                      Това човече вместо да се занимава с корпорацията, да вземе да върне на страците парите за екскурзийте до Малдивите, на 350 ограбени пенсионера!!! Безсрамници.

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                        Моля преди да решиш да се подиграваш с титлата Пастор и личността на Светослав, прочети малко повече за него от самия него и се засрами и извини!
                        Няма по-голяма подигравка с пастора и SCI от това, което ти пишеш в този форум. За какво да му се извинявам, за това че накара десетки хиляди да се разделят с парите си като им продаде въздух ли? Или с това, че превръща "бизнесмените" си в религиозни зомбита? Другия път като се видите го питай знае ли смисъла на следното:

"Вън търговците от храма"

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
                          А също ще се гарантира забогатяването на падрето. Абе ти у ред ли си?
                          Като направим богатите по-бедни няма да направим бедните по-богати! С това закостеняло мислене до никъде не сме стигнали 25 години преход. Прост народ, слаба държава !!

Коментар

Според мен вместо да се въвежда безусловен базов доход, по-добре държавата да закупи няколко милиона карти SCI на преференциални цени и да ги раздаде на нуждаещите се човеци. Така ще гарантира поевтиняването на живота на бедните !
                            А също ще се гарантира забогатяването на падрето. Абе ти у ред ли си?
                            Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Според мен вместо да се въвежда безусловен базов доход, по-добре държавата да закупи няколко милиона карти SCI на преференциални цени и да ги раздаде на нуждаещите се човеци. Така ще гарантира поевтиняването на живота на бедните !

Коментар

• Черкез ,чакам пич

Коментар

Working...
                                X