IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнение
    Има адвокат който ще защитава Константин (създателя на фб групата) безплатно!
    Адмирации, умирам от кеф колко сплотено общество се заформи покрай тази пирамида
    С тая тъжба пасторчето нагазва в дълбоки води:
    НК Раздел III
    Престъпления против правосъдието
    Чл. 286. (1) (Изм. - ДВ, бр. 62 от 1997 г.) Който пред надлежен орган на властта набеди някого в престъпление, като знае, че е невинен, или представи неистински доказателства срещу него, се наказва за набедяване с лишаване от свобода от една до шест години и с обществено порицание.

Ако му лепнат едно контрадело интересно по какъв начин ще докаже, че скрийншотовете от фейсбукстраница представляват ИСТИНСКИ доказателства.

Коментар

• Има адвокат който ще защитава Константин (създателя на фб групата) безплатно!
      Адмирации, умирам от кеф колко сплотено общество се заформи покрай тази пирамида
      Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

• Първоначално изпратено от Barona Разгледай мнение
        Да, на 100% съм сигурен!!!
        ок. tnx

Коментар

• ПИРАМИДИ, ФАРАОНИ !

Първоначално изпратено от Big6ha Разгледай мнение
          Мисуиш уи че това е доктора?
          Да, на 100% съм сигурен!!!
          Да бъде благословен българският Ян Палах (Д-р. Н.Черкезов) - за усмиването на SCI с коментарите си.

Коментар

• Първоначално изпратено от Barona Разгледай мнение
            ДоХтуре, гоуем си!!!
            Мисуиш уи че това е доктора?

Коментар

• Първоначално изпратено от Hristiyana Разгледай мнение
              ++++++++
              Например мога да събера пари от нашите хора за адвокати ако ще ги съдиш.
              ...както казва г-н Светослав Петров, има Господ, той ще погрижи за всички, кой каквото е посял, това и ще пожъне.
              А друго нещо от Евангелието помниш ли?

19. Не си събирайте съкровища на земята, дето ги яде молец и ръжда, и дето крадци подкопават и крадат;
              20. но събирайте си съкровища на небето, дето ни молец, ни ръжда ги яде, и дето крадци не подкопават и не крадат;
              21. защото, дето е съкровището ви, там ще бъде и сърцето ви.
              22. Светило за тялото е окото. Затова, ако твоето око бъде чисто, и цялото твое тяло ще бъде светло;
              23. ако пък твоето око бъде лукаво, цялото твое тяло ще бъде тъмно. И тъй, ако светлината, що е в тебе, е тъмнина, то колко ли голяма ще е тъмнината?
              24. Никой не може да слугува на двама господари: защото или единия ще намрази, а другия ще обикне; или към единия ще се привърже, а другия ще презре. Не можете да служите на Бога и на мамона. *

31. И тъй, не се грижете и не думайте: какво да ядем, или какво да пием, или какво да облечем?
              32. Защото всичко това търсят езичниците, и защото вашият Небесен Отец знае, че имате нужда от всичко това.

Коментар

• ДоХтуре, гоуем си!!!

Първоначално изпратено от Hristiyana Разгледай мнение
                Собственика на Грабо пише тук отдавна, а някой никове от Фейсбук групата преди време се похвалиха че работят в Грабо, а в същност пишат и тук със същите никове каквито използват във Фейсбук групата! Това си е явен конфликт на интереси и много лесно ще го докажа дори и аз. Според мен ще има още осъдени, след първото дело срещу провокатора г-н Ангелов.
                ДоХтуре, гоуем си!!!
                Да бъде благословен българският Ян Палах (Д-р. Н.Черкезов) - за усмиването на SCI с коментарите си.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                  Да ги съдим заедно Хриси! И аз съм им набрал на тези тролове и хейтъри. Без да участват в бизнеса, само го плюят от което годишната ми доходност от корпорацията на моменти ми пада под 20% Ще ги скъсам от дела тези хиени - лузъри....Баси, аз от непублични имам по-малка нетна капиталов от СЦИ, а тия кретени ще ми докарват главоболия от някакви хейтърски публикации в нищото..
                  ++++++++
                  Например мога да събера пари от нашите хора за адвокати ако ще ги съдиш.
                  Аз не бих водила дела, както казва г-н Светослав Петров, има Господ, той ще погрижи за всички, кой каквото е посял, това и ще пожъне.

Коментар

Вместо да се изсилвате, по добре запазете добрият тон, защото тук също някой хора са посяли семената за настоящи наказателни процедури, за умишлено уронване на престижа и клеветничество с цел финансова облага.
                    Да ги съдим заедно Хриси! И аз съм им набрал на тези тролове и хейтъри. Без да участват в бизнеса, само го плюят от което годишната ми доходност от корпорацията на моменти ми пада под 20% Ще ги скъсам от дела тези хиени - лузъри....Баси, аз от непублични имам по-малка нетна капиталов от СЦИ, а тия кретени ще ми докарват главоболия от някакви хейтърски публикации в нищото..

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                      Ей, ще ме скъсаш от смях .... Много ми е интересно как ще докажете потенциална финансова облага от това, че някои тук не са достатъчно тъпи и поради това отварят очите на заблудените от пастора.

Между другото, с тоя иск срещу създателя на ФБ групата си вкарахте страхотен автогол. Сега нещата ще се разсмърдят зловещо и ако някой все още не е чул за вашата измамничекса схема, сега ще разбере. Ще се пръкнат още десет ФБ групи в подкрепа на подсъдимия с много повече членове. На делото в съда ще се изсипят българските медии, жадни за кръв. Няма по-добра храна за тях от инфото за разкрита пирамида. Ще ви налапат, сдъвчат и изплюят за нула време. Единственото, на което може да се надявате, е точно около датата на делото да открият изчезналия самолет или да почне истинска война в Украйна. Тогава хиените може и да ви подминат поради голямото изобилие на прясна храна.
                      Собственика на Грабо пише тук отдавна, а някой никове от Фейсбук групата преди време се похвалиха че работят в Грабо, а в същност пишат и тук със същите никове каквито използват във Фейсбук групата! Това си е явен конфликт на интереси и много лесно ще го докажа дори и аз. Според мен ще има още осъдени, след първото дело срещу провокатора г-н Ангелов.

Коментар

• Първоначално изпратено от Prosperity Разгледай мнение
                        За нас вече Българиа е изгубена кауза и вместо да облагодетелстваме нащта икономика ще напълним джобовете на западните европейски потребители. Българиа вече е малък залък за нас, ние сме вече част от европейското семейство и ако корумпирания ни съд ни осъди ще видим как ще се произнесе съдът в Страстбург.
                        До тогава никой няма да ви помни чоко.
                        Освен балъците с пари БП

Коментар

... На делото в съда ще се изсипят българските медии, жадни за кръв....
                          Сега ми хрумна...това вероятно е първото дело, у нас поне,за предполагаемо закононарушение, извършено във ФейсбукМисля, че медиите ще бъдат искрено очаровани даже без пирамида

Коментар

Ей, ще ме скъсаш от смях .... Много ми е интересно как ще докажете потенциална финансова облага от това, че някои тук не са достатъчно тъпи и поради това отварят очите на заблудените от пастора.

Между другото, с тоя иск срещу създателя на ФБ групата си вкарахте страхотен автогол. Сега нещата ще се разсмърдят зловещо и ако някой все още не е чул за вашата измамничекса схема, сега ще разбере. Ще се пръкнат още десет ФБ групи в подкрепа на подсъдимия с много повече членове. На делото в съда ще се изсипят българските медии, жадни за кръв. Няма по-добра храна за тях от инфото за разкрита пирамида. Ще ви налапат, сдъвчат и изплюят за нула време.
                            За нас вече Българиа е изгубена кауза и вместо да облагодетелстваме нащта икономика ще напълним джобовете на западните европейски потребители. Българиа вече е малък залък за нас, ние сме вече част от европейското семейство и ако корумпирания ни съд ни осъди ще видим как ще се произнесе съдът в Страстбург.
                            Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

Вместо да се изсилвате, по добре запазете добрият тон, защото тук също някой хора са посяли семената за настоящи наказателни процедури, за умишлено уронване на престижа и клеветничество с цел финансова облага.

Между другото, с тоя иск срещу създателя на ФБ групата си вкарахте страхотен автогол. Сега нещата ще се разсмърдят зловещо и ако някой все още не е чул за вашата измамничекса схема, сега ще разбере. Ще се пръкнат още десет ФБ групи в подкрепа на подсъдимия с много повече членове. На делото в съда ще се изсипят българските медии, жадни за кръв. Няма по-добра храна за тях от инфото за разкрита пирамида. Ще ви налапат, сдъвчат и изплюят за нула време. Единственото, на което може да се надявате, е точно около датата на делото да открият изчезналия самолет или да почне истинска война в Украйна. Тогава хиените може и да ви подминат поради голямото изобилие на прясна храна.
                              Last edited by netware5; 16.03.2014, 21:16.
                              He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

Мило ми мишУенце,
                                Клеветата по смисъла на НК и съдебната практика представлява разгласяване на позорно обстоятелство за другиго или приписване на престъпление. Първата проявна форма на клеветата е разгласяването на позорно обстоятелство в смисъл на факт, който обективно е позорен /обоснован на отрицателни изводи за пострадалия и засяга неговата чест и достойнство, авторитет и обществена оценка/, и който се довежда до знанието на трето лице. За да е осъществен състава на този вид клевета е необходимо да бъде установено по безспорен начин, че позорното обстоятелство е неистинско, че деецът знае това обстоятелство, и с употребата му цели да злепостави пострадалия и съответно да урони доброто му име и авторитета му пред обществото, да наруши положителната оценка за личността му. Ако обаче от обективна страна се окаже, изнесеният позорен факт е верен, или пък /от субективна/, че деецът не е знаел, че този факт е неверен, т.е. че не от зла воля /умишлено/ е разпространил този факт, деянието е несъставомерно /чл. 147, ал.2 от НК/
                                Да знаеш, ше почна да ви искам пари за консултации

Коментар

Working...
                                X