If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
От днес има входирано ново дело срещу г-н Ангелов, от група независими членове на компанията. Кой каквото си е посял, това и ще жъне.
Тези независими Членове на компанията, как ще докажат, че имат нещо общо с нея/saveway/, след като нямат никакви документи за това, според новите условия на същата ?
Не те знам дали се бъзикаш, но съм чувал че на мероприятия на подобни пирамиди в кетъринга се слагат разни неща от сорта на амфетамините, които създават еуфорично настроение и улесняват безкритичното възприемане на всякакви щуротии. Може и да са ме излъгали, но съм виждал как лесно масата изпада в непредизвикан възторг и аз бих внимавал какво ям и пия на такива места и ако имам съмнения бих изнесъл нещо за изследване.
От днес има входирано ново дело срещу г-н Ангелов, от група независими членове на компанията. Кой каквото си е посял, това и ще жъне.
Хриси,
къде изчезна обичта към ближния и БГ-то, бря? Нали концепцията беше всички БГ-ейци да станат робовладелците на свИтъ ..?
П.П. Не се напъвайте с това дело - ще ви изкъртят, ако хванат готини адвокати и си го нацепвате сами така.
Т.е. ще има вещи лица, пълен финансов одит на компанията и т.н. ще излязат разни неща. Па, тия независими братя като ги лепнат дали се самоосигуряват и т.н. и съвсем ще спихнете и дали се самоосигурявате от неПирамидата, ами ходите при баба да ви даде някой левец за НОИ и НАП.
Ама, вие сте го ударили като в детската градина, а не да правите бизнес.
Съвсем скоро ще публикувам доказателства, че въпросната девойка е точно тази която посочих по назад в темата, а имено Hristiyana Mihaylova или ( допускам ) Иван Анчев нейният приятел , който си личи,че е страшно нахъсан и е готов да прегази всеки за да успее
Аз също съм почти сигурен, че Hristiyana няма общо с черкенеза и е реално девойче БП (балъче с пари).
Това е практически невъзможно нашите БП по-скоро биха си направили сепуко отколкото да сътрудничат на бене/грабо кликата
А на бас, че ще си направят sekuro, тоест ще си го преместят в другия крачол, щото в новите общи условия петдесетте бона глоба за изнасяне на вътрешна информация ги няма Как мислиш ще реагират близо шестте хиляди БП, настоящи Членове, когато разберат, че отчето ги зае..ва на пустинен остров и се гласи да отплува на кораба"Secret Saveway Team" с останалите около 2000?
Моля някой БП който се чувства измамен от тази пирамида, но има притеснения да подаде жалба срещу пастора , да го запише и да публикуваме записа в интернет. Имам сведеня ,че пастора е заплашвал хора с отнемане на печалби и бонуси , ако не се посещават бизнес дни и събития. Помогнети ни да разобличим напълно тази измамна схема ръководена от падрето и плешивия, а може би покровителствани и от пловдивската мафия
Това е практически невъзможно нашите БП по-скоро биха си направили сепуко отколкото да сътрудничат на бене/грабо кликата
Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Съвсем скоро ще публикувам доказателства, че въпросната девойка е точно тази която посочих по назад в темата, а имено Hristiyana Mihaylova или ( допускам ) Иван Анчев нейният приятел , който си личи,че е страшно нахъсан и е готов да прегази всеки за да успее
Моля някой БП който се чувства измамен от тази пирамида, но има притеснения да подаде жалба срещу пастора , да го запише и да публикуваме записа в интернет. Имам сведеня ,че пастора е заплашвал хора с отнемане на печалби и бонуси , ако не се посещават бизнес дни и събития. Помогнети ни да разобличим напълно тази измамна схема ръководена от падрето и плешивия, а може би покровителствани и от пловдивската мафия
Ел Падре е пуснал жалбата на 10.02.2014 г. , не можа да изчака тоя човек 7 дена ( на 17.02.2014 г. излязоха в Европа),че да я пусне в немския съд. Толкова плашеха с този немски съд, сега за 7 дена на въпрос го направиха. На Ел Падре не му се стъпва май в немски съд да вади там таблета, да покаже на немския съдия онлайн офиса и да го офертира да си купи БЦ за 4000 лв., че съдията да излети като един Adler от Hühnerstall.
Коментар