IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от RockSolid Разгледай мнение
    Скоро като започнат да им прибират БМВ-тата едно по едно, заради неплащане на лизинга и съвсем ще изфирясат повечето. Интересно как финансовия шаман Петров ще удари катинара - дали тихомълком, или с някое Dream парти за 600-700лв
    Корпорация която заявява че ще забива БЪЛГАРСКОТО знаме на ЧУЖДИ ЗЕМИ, това което не се е случвало вече 600 години!!!
    Вие осъзнавате ли за какво иде реч, една духовна и бизнес империя заявява открито пред света че има намерение да го колонизира!!!
    ИМАМ УСЕЩАНЕТО ЧЕ П-Р ПЕТРОВ Е ПРЕРОДЕНИЯ СИМЕОН ВЕЛИКИ РЪКОВОДИЛ ИМПЕРИЯТА НИ ПРЕЗ ЗЛАТНИЯ ВЕК НА БЪЛГАРИЯ!
    Хайде осъзнайте се бе хора, всички това се прави за клета маика България и изстрадалиа българин.
    Attached Files
    Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнение

изфирясвам

[гл.] изветрявам, изпарявам се, отлитам, излитам
      [гл.] изчезвам, изгубвам се, махвам се, измъквам се, избягвам, потъвам в земята

Та в случая с Чанев, тъй като е въздух под налягане той изветря и се изпари, след това потъна в дън земя.

Изясни ли ти се, Черкез?
      Ама Чанев не е писъл тук, някой си е направил майтап с него.
      Даже не е разбрал според мен.
      Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Скоро като започнат да им прибират БМВ-тата едно по едно, заради неплащане на лизинга и съвсем ще изфирясат повечето. Интересно как финансовия шаман Петров ще удари катинара - дали тихомълком, или с някое Dream парти за 600-700лв

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
          Питагоре какво означава това, би ли превел и дал доказателство?

изфирясвам

[гл.] изветрявам, изпарявам се, отлитам, излитам
          [гл.] изчезвам, изгубвам се, махвам се, измъквам се, избягвам, потъвам в земята

Та в случая с Чанев, тъй като е въздух под налягане той изветря и се изпари, след това потъна в дън земя.

Изясни ли ти се, Черкез?
          Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

• Първоначално изпратено от Селдън Разгледай мнение
            ". Чанев изфиряса, сега и Младенов... очаквайте още включвания На края интересно как и пасторчето ще си свие крушите - дали тихомълком или с някое театро
            Питагоре какво означава това, би ли превел и дал доказателство?

Коментар

• Цялата тази истерия намирисва на това, че вече самите "лидери" - тия на върха на пирамидата, дето изкарваха уж "големите пари" и джиткат лизинговите бмв-та - го дават на късо Остават без кой знае какви приходи, отиват и те към червеното, изнервят се и почват да си изстискват съвсем контактите, което води и до конфликти, в т.ч. и с религиозните си "колеги". Чанев изфиряса, сега и Младенов... очаквайте още включвания На края интересно как и пасторчето ще си свие крушите - дали тихомълком или с някое театро

Коментар

• днес един бивш колега се опита да ме зариби и да стана част от балъците в тази пирамидална структура. След като ми каза за какво става на въпрос, единственото, което го попитах беше: "Аз на идиот ли ти приличам?" Аз който съм завършил Финанси, дали бих се "хлъзнал" по тази измама?
                Жалко за хората, които са се набутали в тази структура, познавам счетоводители, адвокати .... и всичките са на червено.

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                  mizernik81 Кое от 3 те според теб съм?

1. Над Светльо в йерархията като скрит собственик
                  2. Ангел хранител на корпорацията
                  3. Будното съзнание на гражданското общество, което не може да позволи да се петни едно единствено хубаво нещо създадено в страната след 89г.!
                  4. Страдащ от остро полиморфно психотично разстройство с шизофренни симптоми ,комбинирани с преобладаващи периоди на мания за величие.

Коментар

• Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнение
                    Просто не е истина колко са промити "елитните" БП-та.

Хахахахахах, не е истина просто И това са постове на човек, който се води за лидер в компанията и води презентации из цяла България. Ясно прозира сектантското влияние на пастора, че и жертва се опита да го играе фараона. За тея просто няма граница - наглост, фалш, арогантност и манипулации ДО ОТКАТ!

Божии заръки, Словото, името на Бога, божии служители, "божия служител пастор Петров", просветени християни...И това в разговор касаещ "бизнеса" на SCI. Работата явно става все по-сериозна и Пастора все повече увлича околните в сектантските си мрежи.

Да си мошенник и да събираш парите на хората е едно, да ги превръщаш в безмозъчни религиозни зомбита - съвсем друго.

Коментар

• Абе как му се викаше на това дето рязко се залита от една крайност в друга? Циклофрения ли беше или аз бъркам нещо...

Коментар

• Чак да ги ожалиш, злощастните божии хора !!! Аз за разлика от Черкеза не го играя религиозен, но СЦИ са си определено вид секта с комерсиален привкус. Тези се кланят само на финикийските знаци и Пастор Петров ги дои душманската, гниди грозни с оня другия Станчо и цялата им плеяда щатни лидери с пилешки мозъци

Коментар

• Просто не е истина колко са промити "елитните" БП-та. Скъсах се от смях:
                          https://www.facebook.com/andrewnedel...51929347477399

Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

• Черкезов - реалният собственик на корпорацията в сянка

Коментар

• Черкезов,

според мен си и трите!!!!

Не ги слушай тия завистливци... мен ме кефи като пишеш тука!
                              Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• mizernik81 Кое от 3 те според теб съм?

1. Над Светльо в йерархията като скрит собственик
                                2. Ангел хранител на корпорацията
                                3. Будното съзнание на гражданското общество, което не може да позволи да се петни едно единствено хубаво нещо създадено в страната след 89г.!

Коментар

Working...
                                X