Първоначално изпратено от Черкезов
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Saveway / SCI - мнение? (2)
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеЕй отворко, не можеш да очакваш че като си смениш работата на 6 тия месец ще станеш милионер. Трябва ти изграждане и надграждане което може да продължи от една до осем години.
СЦИ не се занимава с търгувия на дрога и оръжие за да очаквате че всички ще станете като Брънков за отрицателно време.
Цената за бизнес дните се увеличава за да могат БП да оценяват по добре шанса който им се дава в живота. Вместо да ходят по чалготеки и да се наливат с фалшива ракия за 50-70лв. се получават знания които дори в Харвард ще е трудно да получиш и да ти бъдат поднесени достатъчно добре за да се осмислят.
ГоУем си
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеЕй отворко, не можеш да очакваш че като си смениш работата на 6 тия месец ще станеш милионер. Трябва ти изграждане и надграждане което може да продължи от една до осем години.
СЦИ не се занимава с търгувия на дрога и оръжие за да очаквате че всички ще станете като Брънков за отрицателно време.
Цената за бизнес дните се увеличава за да могат БП да оценяват по добре шанса който им се дава в живота. Вместо да ходят по чалготеки и да се наливат с фалшива ракия за 50-70лв. се получават знания които дори в Харвард ще е трудно да получиш и да ти бъдат поднесени достатъчно добре за да се осмислят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mizernik81 Разгледай мнениеДа бе, така взеха да правят от 2 месеца насам, аз затова взех да се изнервям само пари искат, вдигат такси и вместо финансова независимост започваш да се чувстваш зависим от кефа на господата СС. Нито на бизнес деня им ще стъпя повече, нито ще си ъпгрейдвам ТК-то. Поне ги разбрах какви мошеници са. Издоиха ме хубавата и сега другите БП-та ме хокат дето съм предал идеята. Истинската идея е да те подчинят и да управляват илюзорния ти свят, който ти създават. Дори и "лидерите" плащат входа на хората които канят, защото нищо не става вече.
Цената за бизнес дните се увеличава за да могат БП да оценяват по добре шанса който им се дава в живота. Вместо да ходят по чалготеки и да се наливат с фалшива ракия за 50-70лв. се получават знания които дори в Харвард ще е трудно да получиш и да ти бъдат поднесени достатъчно добре за да се осмислят.Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от golemec Разгледай мнениеРовя си се безцелно в сайта на SCI и ми направи впечатление, че има някаква промяна в цената на бизнес дните:
Вход: 50 лв. до 24 ч. на 3.02.2014 г. / 70 лв. от 3.02.2014 г.
Събитието е за 9.02.2014. Това нещо като last minute полетите ли е, че стават по-скъпи накрая?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеИмаше реална възможност наистина да блъска по масите ако беше дочакал инвазията ни в Италия.
Според мен са го разбрали кой е човека зад този ник и са го уволнили досциплинарно.
Слаб две Черкезче, слаб две.Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнениеАма нали имаше двама бп по крачолите? И стойките и фасоните, и блъскането по масата. Странно, много странно.
Разбира се всичко е логично ако си от тези дето просто усмиват пирамидата.
Според мен са го разбрали кой е човека зад този ник и са го уволнили досциплинарно.Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mizernik81 Разгледай мнениефалшивия имидж отива в кофите, както всичко свързано с ПИРАМИДАТА СЦИ !!! Не успях да зарибя никой за БП, само безсмислени срещи 2 месеца и половина, приятелите от детство започнаха да ми се присмиват и игнорират. В тази среда не се чувствам в своята кожа, всичко е престорено и ботафорно. Играеш го "успешен" с единствена цел да заблудиш повече хора и да излезеш на нула от дамгата да си лапнишаран. Съжалявам, че се доверих на близък човек и се нагълтах с ГМО. Усещането е все едно ядеш кренвирши за 2.99 / кг. Дано по-малко хора влезнат в схемата с измамен ПиАр. "Лидерите" отгоре са назначени на щат като такива, всичката сволоч надолу е вътрешно или на нула. Автомобилите са на външна лизингова компания и познайте кога ще минат в чуждо владение в големия талон.
Не ми се говори, разочарован съм, не съм нито пиян нито дрогиран
Разбира се всичко е логично ако си от тези дето просто усмиват пирамидата.Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнениеWTF,mate?
Да не си надрусан или пиян?
Как така такъв обрат? Ами стойките, ами лошия поглед, вратът изкривен. Какво стана?
Не ми се говори, разочарован съм, не съм нито пиян нито дрогиран
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнениеWTF,mate?
Как така такъв обрат? Ами стойките, ами лошия поглед, вратът изкривен. Какво стана?Остава да му пожелая успех ако реши да се занимава с реален бизнес.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mizernik81 Разгледай мнениеПрогледнах !!!
СЦИ за нищо не стават. Супер набутвация признавам си ! Свивам байраците и високопарните изхвърляния и вдигам белия флаг
Закривай ! Прихванали са всички гадни похвати от амерканския капитализъм. Поизчетох доста книжки и осъзнах, че тези безобразия, които са вършени там преди 100 години още минават за модерни в БГ.
Все пак по-добре късно, отколкото никога. Дано по-малко хора влезнат в центрофугата на илюзиите. Спирам да чупя стойки и слизам на земята, омръзна ми да живея във фалш и престорена усмивка до ушите. Всичко е обгърнато в мистерия и пошлост. Експанзията ще е поредния фалш и блъф преди финалното инкасиране. Предричам закриване между Октомври 2014 - Март 2015,. Искам да се извиня на участниците във форума, че се опитвах да защитавам загубена кауза, в която самия аз загубих вяра и лека полека мечтата за "финансова свобода" се превърна в мечта за избиване на "инвестицията". Това е бизнес като руска рулетка с 5 патрона.
Как така такъв обрат? Ами стойките, ами лошия поглед, вратът изкривен. Какво стана?Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Big6ha Разгледай мнениеКакто винаги си прав братко. Подозирам обаче че подведен от вроденото си чуство за доброта и вселенска справедливост леко си снишил процентите. Поздрави.
Годината на Коня, елемент Дърво, Янг 2014 настъпва на 31ви януари 2014 (по грегорианския календар) и ще се характеризира с трескава активност в много сфери, най-вече в тези на политиката, на социалния живот и на международните отношения. Но, тъй като Конят е по-миролюбив, или по-скоро, по-малко агресивен от Тигъра, събитията през тази година, въпреки интензивността и зрелищния си характер, рядко ще стигат до катастрофални размери. Освен това, последна дума ще има дипломацията в повечето дейности и всичко ще си иде на мястото, без много перипетии.
Годината ще е стимулираща. Сега е моментът за всеки един да запретне ръкави и да осъществи проектите си. Ще имате голяма вероятност и шанс да успеете. Не се колебайте повече. Времето за размишления приключи. Тежко и горко на тези, които нямат достатъчно кураж и ентусиазъм за да построят или преправят живота си, защото подобни благоприятни обстоятелства ще се повторят едва след 12 години, тоест, през следващия период на Коня. Трябва да уловите възможността още докато е във въздуха. Старата поговорка: " днешната работа не оставяй за утре!" е в пълна сила.
Възползвайте си от годината най-вече за да поспортувате и да развиете приятелски връзки. Спорта ще ви помогне да избегнете душевния и физическия застой, и добри приятели ще ви помогнат до преодолеете препятствията в живота. И понеже годината е под знаменателя на активността, намалете времето, което прекарвате пред телевизора. Гледайте само най-интересното, което има развлекателна или учебна стойност. Оставете безмилостно сапунените опери и запазете времето за плодотворни моменти- за хобитата, физичестата дейност и добрите разговори.
Поздрави!Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение10х
Проблема братко е, че подобни като него родоотстъпници са 95% от населението ни.Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение10х
Проблема братко е, че подобни като него родоотстъпници са 95% от населението ни.
Коментар
Коментар