IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Hristiyana Разгледай мнение
    Честито и на теб колега!
    Каква пародия, тези красиви и млади колеги от снимката, тук биват наричани паразити и отрепките на обществото, а всъщност ние сме обикновени хора, които реализират необикновени мечти.
    Ква таз мечта моме.!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Prosperity Разгледай мнение
      Искам да честитя на всички от нашата голяма фамилиа! Въпреки цялата черна кампания срещу нас, нашите редици се сгъстяват ежеминутно и 6 цифрено число потребители е само въпрос на време

НАПРЕТ И НАГОРЕ

Орките от инвестор да се готвят за екскурзия до Страстбург!!!

Честито и на теб колега!
      Каква пародия, тези красиви и млади колеги от снимката, тук биват наричани паразити и отрепките на обществото, а всъщност ние сме обикновени хора, които реализират необикновени мечти.

Коментар

Съда ще прецени, кой прав, кой крив г-н Ангелов. Няма нужда да се оправдавате тук.
        Аз съм толкова г-н Ангелов, колкото ти си Християна Михайлова. Г-н Ангелов си има адвокати за да го оправдават, а добрите адвокати, запомнете го, защото отново ще срещнете този материал дават безплатни съвети по форумите на този и онзи долу-горе толкова, колкото пасторът раздава безплатни бизнес-центрове на социално слаби

Първоначално изпратено от Hristiyana Разгледай мнение
        Ето ви един клип който се надявам да ви озари кои сме ние, истински и неподправени.
        http://www.youtube.com/watch?v=vizmN_3KoFc
        На мен този клип ми излиза така:
        Unfortunately, this video is not available in your country because it could contain music from SME, for which we could not agree on conditions of use with GEMA.

Хайде на бас, че и с дейноста на неПирамидата ще бъде почти същото
        Last edited by fremd; 17.03.2014, 19:40. Причина: сливане на мнения

Коментар

• Искам да честитя на всички от нашата голяма фамилиа! Въпреки цялата черна кампания срещу нас, нашите редици се сгъстяват ежеминутно и 6 цифрено число потребители е само въпрос на време

НАПРЕТ И НАГОРЕ

Орките от инвестор да се готвят за екскурзия до Страстбург!!!

Last edited by Prosperity; 17.03.2014, 19:44.
          Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от horhe7 Разгледай мнение
            да ви с.ра на скапаната пирамида!!!!!!
            Браво

Коментар

• мошеници!

Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
              Аз виждам само,че още малко ще живеете в вашият измислен свят. Съвсем скоро падре и плешивеца ще "духнат", а ти може би ще се ориентираш към друга секта, след като си била в "Свидетелите на Йехова" и ще продължиш да живееш на гърба на баба си, стринка си и нз си още коя реститутка
              да ви с.ра на скапаната пирамида!!!!!!

Коментар

Ето ви един клип който се надявам да ви озари кои сме ние, истински и неподправени.
                Аз виждам само,че още малко ще живеете в вашият измислен свят. Съвсем скоро падре и плешивеца ще "духнат", а ти може би ще се ориентираш към друга секта, след като си била в "Свидетелите на Йехова" и ще продължиш да живееш на гърба на баба си, стринка си и нз си още коя реститутка

Коментар

Какви ли не простотии измислят, за да Ви държат вниманието ...
                  Направо една агенция за запознанства и отдих да бяха направили, поне да се знае за какво си давате парите.

Коментар

Съда ще прецени, кой прав, кой крив г-н Ангелов. Няма нужда да се оправдавате тук.
                    Много ниско падна този пастор. Краят на пирамидата ще е до месеци. Най-вече защото няма нови балами в България, а в чужбина чувам експанзията не върви добре. Намалят бонуси, вдигат левъла да караш БМВ. Свършат ли приходите от нови членове е въпрос на седмици всичко да се разпадне.

Коментар

Я кажи ти колко е прихода от потребление в твоя бизнес център?

Коментар

• Първоначално изпратено от fremd Разгледай мнение
                        А

А може и клипове от тубата да им покажете

http://www.youtube.com/watch?v=upsTtC5fA1A

Коментар

Почва да ме дразни това колко си елементарна.

Коментар

• Първоначално изпратено от fremd Разгледай мнение
                            А сигур/ен/на ли си, че имате дупе да пожънете, каквото сте посяли? Щото обида и клевета означава наказателно дело от частен характер и г-н Ангелов трябва да доказва тезата си пред съда и вашия адвокат. Обаче ако доказателства ви за клевета са също скрийншотове от страница на Сураттефтера и снимки с фараони работата също отива накъмто набедяване, споменатия чл. 286 (1)НК, който обаче се намира в глава Престъпления против правосъдието. Туй ще рече НОХД(намерете си някой да ви го разшифрова) и аз лично ще бъда искрено очарован да гледам от първия ред как група бивши БП, настоящи Независими Х...таковата...Членове, приказват на следователя и прокурора неща от сорта на

Коментар

• Първоначално изпратено от Дядо Мечо Разгледай мнение
                              Не те знам дали се бъзикаш, но съм чувал че на мероприятия на подобни пирамиди в кетъринга се слагат разни неща от сорта на амфетамините, които създават еуфорично настроение и улесняват безкритичното възприемане на всякакви щуротии. Може и да са ме излъгали, но съм виждал как лесно масата изпада в непредизвикан възторг и аз бих внимавал какво ям и пия на такива места и ако имам съмнения бих изнесъл нещо за изследване.
                              Не, не се бъзикам, може би не зададох правилно въпроса. Същото съм чел и аз...

Коментар

От днес има входирано ново дело срещу г-н Ангелов, от група независими членове на компанията. Кой каквото си е посял, това и ще жъне.
                                А сигур/ен/на ли си, че имате дупе да пожънете, каквото сте посяли? Щото обида и клевета означава наказателно дело от частен характер и г-н Ангелов трябва да доказва тезата си пред съда и вашия адвокат. Обаче ако доказателства ви за клевета са също скрийншотове от страница на Сураттефтера и снимки с фараони работата също отива накъмто набедяване, споменатия чл. 286 (1)НК, който обаче се намира в глава Престъпления против правосъдието. Туй ще рече НОХД(намерете си някой да ви го разшифрова) и аз лично ще бъда искрено очарован да гледам от първия ред как група бивши БП, настоящи Независими Х...таковата...Членове, приказват на следователя и прокурора неща от сорта на

Първоначално изпратено от Hristiyana Разгледай мнение
                                Заобикалянето на законите не е престъпление, особено когато е за благото на общността от бизнес партньори!
                                В цял свят го правят.

Last edited by fremd; 17.03.2014, 16:20.

Коментар

Working...
                                X