IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Hristiyana Разгледай мнение
    Вместо да се изсилвате, по добре запазете добрият тон, защото тук също някой хора са посяли семената за настоящи наказателни процедури, за умишлено уронване на престижа и клеветничество с цел финансова облага.
    Миличка, левълът ти ми е ясен.

Горе заглавието на темата пише ясно: Saveway / SCI - мнение? (2)

П.П. Искаш ли аз да ви лепна 1 жалбичка за заплахи, закани и сие? Че нещо май се пробваш да ми борчееш? Ърмм ...?

Да видиш другия път кого ще заплашваш със Съд и ще му се заканваш

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
      Абе тез подписи а и печатите, малко са ми едни афифини такива.
      Това от къде го взе, колега?
      Качено е във фейсбук групата.
      Ще му пратя малко финанси ако даде сметка човека, има такива предложения, това си е обща кауза!
      Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
        Падрето решил да се тества за някой левец и в бизнеса със съдебните дела, белким изкяри нещо.

П.П. Много слабо ниво, колега - много слабо. Да не ти казвам па при 1 читав адвокат какъв автогол си е набил негова между-галактичност и как създава сам прецедент да го изкъртят.

Тия от ФБ, ако нямат читави адвокати да свиркат - шъ помагаме
        Вместо да се изсилвате, по добре запазете добрият тон, защото тук също някой хора са посяли семената за настоящи наказателни процедури, за умишлено уронване на престижа и клеветничество с цел финансова облага.

Коментар

• Първоначално изпратено от Prosperity Разгледай мнение
          Браво! Най-накрая п-р Петров е послушал съвета ми, и е оставил на страна всичката си добронамереност. Както народа е казал подай пръст и ще ти отхапят ръката. Ако пастора е виновен за нещо то е за своята доброта и наивност, както и вяра в духовността на хората, но и има и много антихристи сред нас българските човеци, които не заслужават тази добра воля от г-н Петров.

Сега фейсбук групата, а скоро и всичките анонимни никове в този форум!
          Падрето решил да се тества за някой левец и в бизнеса със съдебните дела, белким изкяри нещо.

П.П. Много слабо ниво, колега - много слабо. Да не ти казвам па при 1 читав адвокат какъв автогол си е набил негова между-галактичност и как създава сам прецедент да го изкъртят.

Тия от ФБ, ако нямат читави адвокати да свиркат - шъ помагаме

Коментар

• Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнение
            Пасторът е повдигнал обвинение срещу създателя на ФБ групата за клевета и уронване на имидж.

Изглежда зле съставено и без неоспорими доказателства, но знаем си правосъдието...
            Mда, с правно основание Чл. 147. (1), който гласи:
            Който разгласи позорно обстоятелство за другиго или му припише престъпление, се наказва за клевета с глоба от три хиляди до седем хиляди лева и с обществено порицание.

Обаче:

(2) Деецът не се наказва, ако се докаже истинността на разгласените обстоятелства или на приписаните престъпления.

Коментар

Браво! Най-накрая п-р Петров е послушал съвета ми, и е оставил на страна всичката си добронамереност. Както народа е казал подай пръст и ще ти отхапят ръката. Ако пастора е виновен за нещо то е за своята доброта и наивност, както и вяра в духовността на хората, но и има и много антихристи сред нас българските човеци, които не заслужават тази добра воля от г-н Петров.

Абе чоко ти уж вътрешен човек па и идея си нямаш ко става у курпорацията

Коментар

И интересното е че решението е от деня в който имаше организирано посещение от членове на групата на безплатната презентация.

Абе тез подписи а и печатите, малко са ми едни афифини такива.
                Това от къде го взе, колега?
                Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

Пасторът е повдигнал обвинение срещу създателя на ФБ групата за клевета и уронване на имидж.

Изглежда зле съставено и без неоспорими доказателства, но знаем си правосъдието...

Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

Най-богатия българин в света Игнат Канев има завършен едва 8ми клас и не пише особено грамотно нито на български, нито на английски. Образованието не е най-важното, а морала и бизнес нюха.
                    А Игнат Канев кога е напуснал Бг? Не на място се сравняваш с него, какво си постигнал?

Коментар

И интересното е че решението е от деня в който имаше организирано посещение от членове на групата на безплатната презентация.

Коментар

Ами когато бях дете вкъщи се говореше единствено на ромски език, аз не мисля, че това е нещо лошо.

Много Моля модератора да съглежда за такива расистски изказвания от подобен тип!
                        Ром - напитка от централна америка

Вие сте си представители на племето Цинга, тоест не знам ти какъв си. Но така или иначе тази раса, няма нищо общо ни с Рим и римляните, ни с ямайка ни с латинска америка.Те са паразити от Азия.
                        Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Пасторът е повдигнал обвинение срещу създателя на ФБ групата за клевета и уронване на имидж.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                            Има лесно, за да не се излагаш спри да пишеш, щото голям бизнесмен пък не може да пише малко е тъжно
                            Най-богатия българин в света Игнат Канев има завършен едва 8ми клас и не пише особено грамотно нито на български, нито на английски. Образованието не е най-важното, а морала и бизнес нюха.
                            Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
                              кой ти е матерен език смешко? Мангалски ли?
                              Ами когато бях дете вкъщи се говореше единствено на ромски език, аз не мисля, че това е нещо лошо.

Много Моля модератора да съглежда за такива расистски изказвания от подобен тип!

Коментар

Съжалявам, българскиа не ми е матерен език. Важна е тезата, а не начина по който съм е изказал. Пък и от цялото това вълнение и яд който изпитвам като четя тази бездуховна тема може и да допускам някоя друга грешка.
                                Има лесно, за да не се излагаш спри да пишеш, щото голям бизнесмен пък не може да пише малко е тъжно

Коментар

Working...
                                X