И в дира има кратка статия от днес.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Saveway / SCI - мнение? (2)
Collapse
X
-
"Основателите на компанията пастор Светослав Петров и Станчо Рангелов твърдят, че използват американски опит в мрежовия маркетинг и че дейността им няма нищо общо с познатите от миналото финансови пирамиди."
Като използват американски опит защо не заложат на експанзия в САЩ, ами са тръгнали да превземат Македония? Ама те май FBI имаха някакви закончета срещу подобни схеми...Попа поне ще може да си върти сектата на спокойствие, там подобни извращения са на почит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
С тази поредна статия бележим връх в черния пиар срещу клмпанията СЦИ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнениеЗащо ли имам чувството, че СЦИ може и да не стигнат до заветния февруарски бизнес ден
Коментар
-
Опитвам се да навържа няколко събития и извода е, че SCI е в последната фаза на живота си:
1. Мейлът изпратен към БП-тата (прикачен някъде в темата), в които попа ги хока за ниските приходи и им казва, че вече отношенията му с БП-тата ще е само на база техните резултати.
2. Получих две обаждания предната седмица от хора, които са на високо ниво в пирамидата да се видим пак след като преди време категорично им отказах да се занимавам с такъв тип "бизнес".
3. Коментара на dsx500 за това как една от водещите фигури го ползва за референция без неговото съгласие (сходно на точка 2)
4. Вдигането на цената на бизнес пакета (очевидно липсата на приходи) и цената за участие в бизнес ден от 50лв на 70лв
Както някой беше споделил, експанзията навън ще е най-вероятно опит да се включат в схемата няколко магазинчета на българи в чужбина и съответно да се вземат парите на наши сънародници извън граница.
Явно само с пасивни доходи от покупки на хората под теб няма как да се вадят достатъчно пари за издръжка. Трябват си и по 4000лв от новите членове.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеАко ще тръгне да се месите държавата най-вероятно ще стане гражданска война. 50 000 човека няма да си оставят бизнеса в калта. А като направим близкия месец инвазия в други страни, вече няма да зависим чак толкова от правителствата на тази клета маика България.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеБратко,
преди година и нещо като ви прогнозирах, че в края на 2013 г. ще се изчерпи/фалира мрежата, а 6 месеца след това ще фалира и компанията - говорих техничарски ( понеже си нямам хал-хабер от мрежов маркетинг да'е ... )
П.П. В момента - ще ви гръмнат Пасторите публично с куршум в челото, ако продължат с наглостта.
Чак тогава ще се намеси т.нар. "държава".
П.П.П. Та, сорка - скоро ще имате трупове от "пасторите".( до 6 месеца ).
)Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Взех тук една карта за 50лв. Ползвам я съвсем слабо. Помоли ме един приятел да се включа и затова.
Въобще не навлизам в нещата на компанията, само хвърлям по един поглед.
Като чета написаното тук си мисля, че те не гледат да работят за разширяване на мрежата, а да правят разни събирания, от които няма смисъл.
Идеята може и да проработи, но трябва много работа за без пари през първите години. А те гледат как да не са назад от първата стъпка и правят разходи за скъпи коли, които не правят бизнеса въобще.
Продължавам да съм неутрален към този бизнес.
Коментар
-
Лека полека започва започва да прозира прогнилата същност на пирамидата-секта. Таквиз като мен бяха ужилени, ама сега много се амбицирах да ги разоблича. Тоз Младенов, Колевите, Ален Делон, Брънков и Червенков, Чанев и Чаневица са такива мушмороци, че чак са ми жалки. Аз ги усетих какви са и се дистанцирах от тях, иначе рискувах да хлътна още по-дълбоко. И до ден днешен се чудя кое налагаше 300 лв вход за ЧРД на компания с глобални амбиции. Защо Гешева, Мони Шопов и Вл. Младенов говорят за господа повече от колкото е необходимо. Има още един Лешпер казва се Мартин Видев тоз го играе плейбой и иска да ошета всичко що мърда
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеКорпорация която заявява че ще забива БЪЛГАРСКОТО знаме на ЧУЖДИ ЗЕМИ, това което не се е случвало вече 600 години!!!
Вие осъзнавате ли за какво иде реч, една духовна и бизнес империя заявява открито пред света че има намерение да го колонизира!!!
ИМАМ УСЕЩАНЕТО ЧЕ П-Р ПЕТРОВ Е ПРЕРОДЕНИЯ СИМЕОН ВЕЛИКИ РЪКОВОДИЛ ИМПЕРИЯТА НИ ПРЕЗ ЗЛАТНИЯ ВЕК НА БЪЛГАРИЯ!
Хайде осъзнайте се бе хора, всички това се прави за клета маика България и изстрадалиа българин.
преди година и нещо като ви прогнозирах, че в края на 2013 г. ще се изчерпи/фалира мрежата, а 6 месеца след това ще фалира и компанията - говорих техничарски ( понеже си нямам хал-хабер от мрежов маркетинг да'е ... )
П.П. В момента - ще ви гръмнат Пасторите публично с куршум в челото, ако продължат с наглостта.
Чак тогава ще се намеси т.нар. "държава".
П.П.П. Та, сорка - скоро ще имате трупове от "пасторите".( до 6 месеца ).
Предполагам, ще се съгласиш, че мрежата фалира точно, когато я посочих като тайминг. Кофти на Русото е, че сте ми прочетен вестник и затова свободно боравя със сроковете - кое, кога, как? ( щом на цели държави мога да прогнозирам - представи си за селски пръчки ) как съм като форма?
И бях предложил 20к лева на час и може да помисля дали да ви извадя?
Вие се оскрънзихте за 20к на час. Ха, ся ще си имаме скоро и трупове
Ъъ ... братко ( дан' забравя )Last edited by marandi; 21.01.2014, 04:14.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеКорпорация която заявява че ще забива БЪЛГАРСКОТО знаме на ЧУЖДИ ЗЕМИ, това което не се е случвало вече 600 години!!!
Защо наричат "Бизнес ден" пълненето с въздух за 50 лева? Защо не го прекръстите на "SCI Вулканизатор" ?
Една атмосфера - 600лв
Две атмосфери - 1800лв
Три атмосфери - 4000лв
Коментар
Коментар