Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Saveway / SCI - мнение? (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеНякой ако се пита защо корпорацията избра Пловдив за център на международната си инвазия
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеНякой ако се пита защо корпорацията избра Пловдив за център на международната си инвазия, ето го отговорът https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theaterМнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!
Коментар
-
Някой ако се пита защо корпорацията избра Пловдив за център на международната си инвазия, ето го отговорът https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theaterДа се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Събуей са партньор, защото управителя им е БП и набива картата постоянно, за да цоца личен бонус на чужд гръб. Това с експанзията е мираж, от който ще се облагодетелстват пак т.нар. лидери а бай Мюмюн-бизнеспартньора от Кърджали нема възможност да регистрира БП под себе си и ще седи гладен с комисионните от приятелски бонус, даже и статус активен не може да поддържа. На черкеза искам да му съобщя, че Била и другите хранителни вериги, слагат надценка по 6-7 % надценка, ама Пастора може да си прави и 80 % от пластиките и екскурзиите до екзотични дестинации, защото имам информация, че БП-те са си плащали масрафа по завишени цени и в Йорадния е адската евтиния
Коментар
-
Събуeй е хубава верига и определено е удар за пирамидата, че успяха да я привлекат. Но явно далеч не е достатъчна да направи сейвкартите им масово търсени и масово ползващи се (както писах по-рано, по моите наблюдения на един доста голям онлайн офис не повече от 1/5 до 1/4 от регистрираните си ползват реално картите). Трябва да вкарат достатъчно на брой и големи обекти от най-важните за потребителя отрасли, на първо време достатъчно на брой хранителни магазини и средно големи или по-големи вериги хранителни магазини. Там средният човек пазарува основно. Ама човек само за София да види колко хр. магазина имат и...Last edited by Селдън; 22.01.2014, 18:43.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Селдън Разгледай мнениеКоя верига вкарахте за над 4 години?
До няколко месеца очаквам брутална война между големите вериги за това кой първи да партнира в SCI и да печели 2лв месечно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеdidopido Момичето ти е казало истината. Според бизнес плана когато имаме клиентска мрежа от 500 000 картодържатели, тогава ще започне същинската част от проекта нарен SCI, тоест хората да изкарват реални пари като се притискат за смъкване на цените на големите производители и търговски вериги. Защо Била да прави 80% надценка, а ние да търпим, естествено че като влезне наш клиент при тях ще искаме да делим надценката! Просто гениално, грябва само още малко напъни и вяра за да стигнем числото 500 000 потребителя., според общите условия съдружието се прекъсва ако пукнеш и БЦ то ти се изпарява в небитието. Демек и на оня свят пасторът ще си е фараон а вие рибоци.
ПП: Hе се напъвайте прекалено да не стане беля
Коментар
-
черкезка, колко "още малко напъни и вяра" са нужни, бе братленце?С това темпо и след 10 години няма да стигнете 500000 човека, нищо че ще сте и фалирали сто пъти до тогава.
Между другото искам да обърна внимание на нещо много интересно около "развитието" на пирамидата - фактът, че вместо да се насочат усилията им да се вкара най-накрая някоя свестна верига от национално значение, се измества фокусът към "международна експанзия". Това е показателно, за пореден път става ясно, че всъщност интересът им е да си разрастват пирамидката от бп-та, вместо да работят в посока наистина да добавят реална потребителска стойност на продукта си.
Коя верига вкарахте за над 4 години? Колко хранителни магазини имате в България и в т.ч. и в София? Бях чул, преди сигурно повече от половин година, че падрето на някакво "обучение" крякало как без проблеми щяло да вкарат Фантастикото. Кога ще влиза Фантастико? Вкарахте единствено една не много известна верига бензиностанции, за която обаче се оказа, че 5 пъти по-евтината грабо-карта предлага по-голяма отстъпка?Шамандури.
Коментар
-
didopido Момичето ти е казало истината. Според бизнес плана когато имаме клиентска мрежа от 500 000 картодържатели, тогава ще започне същинската част от проекта нарен SCI, тоест хората да изкарват реални пари като се притискат за смъкване на цените на големите производители и търговски вериги. Защо Била да прави 80% надценка, а ние да търпим, естествено че като влезне наш клиент при тях ще искаме да делим надценката! Просто гениално, грябва само още малко напъни и вяра за да стигнем числото 500 000 потребителя.Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Съвсем случайно днес имах среща с познат, който ме заблуди, че ще говорим "за бизнес". Оказа се тази SCI глупост, само от учтивост не си търгнах веднага. Колежката му (очарователна госпожица) ми дрънка 20мин. техните си брътвежи и като най-силен коз ми показа уникалният им "електронен офис", както тя се изрази. Та в системата видях, че под нея има 323 записани човека (работлива мома излиза). Обаче факт е, че за 21 дни (от началото на Януари) е натрупала.....11.21лв комисионна от тях. По-малко от лев на ден. На въпроса ми : "А бе то това е супер смешен комисион", тя отговори, че в момента се печелило от друго. С две думи - в момента (този момент май ще е докато не фалира фирмата) се печели, ако постоянно привличаш нови "риби", а те от своя страна да привличат още. Мега смешна пирамида, ама .....нейсе.
Коментар
-
Първоначално изпратено от irena Разгледай мнениеУскориха ви края нащо
P.S. Крайно време беше.
Може и да си изкарат мандата само с подкупи тук там ако са им останали парички.
Ако бях на мястото на пастора сега щях да съм пред дилема: Дали да си изтегля от сметката на кайманите за подкуп на някоя голяма верига или да си ги кътам и да духвам веднага . Ама като му гледам глупавата физиономия май ще се надява всички измамени да му простят по християнски
Коментар
Коментар