If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ама работата е там,че именно сега последно софтуерния продукт се продава на пазара под името Софтуер ас а сървис с различна функционалност,който добавя стойност.И който е "наследник" на бизнес центровете,но всъщност си е част от тях.
Ако Топлофикациа дигне цените с 10%, ще я присъединим и ще неутрализираме скока!
От мен, непрофесионално и за без пари толкова ....засега...
И тия, дето ми копират мненията оттук в Сураттефтергрупата, без да се позовават на източника, да знаят, че ще наема адвокат Лостов да ги съди за авторски права
Супер, накрая ще компилирам един списък. Gut gemacht, както биха казали БПтата ако знаеха анлийски
Първоначално изпратено от paula_12
Та защо във всички публикувани отчети, въпросният софтуер за стотици хиляди липсва. Да си каже, дали укрива данъци, или верно го е краднал на флашка, или въобще го няма и просто въвежда клиенти, партньори и Членове в търговска заблуда. Той да си избере кой точно от съответните три закона е нарушил.
Ами по този въпрос има начин да се измъкне. До колкото знам разходите за софтуер изграден вътрешно за вътрешна употреба (тоест такъв който няма да се предлага на пазара) не се капитализират, а се разходват. Евентуално затова няма актив в баланса. Но ние сме длъжни да проверим грамотността на Плешо Само слагаме един уточняващ въпрос може ли да докаже направените разходи и добавям в списъка
После ще закрием Фейсбуук, Туитър и ЮТубата, защото те нищо не произвеждат, както знаете от презентациите и ще ги смачкаме да хлопват кепенците. Некви скъсаници ни се моткат из краката.
А, накрая ще закрием и БМВ със задно предаване - това е таргет за следващата година, който трябва да се изпълни.
П.П. После мятаме Китай и Индия да'е ...
Хубаво е отсега да се започне с печатането на билбордове с ликовете на Плехун и Падре, за да не остане летище и автобусна спирка там без тях.
Трябва да се наглеждат ( виртуално ) китайците и индийците дали пазаруват само с картите. Ако някой я забравил в тях - смъртна присъда на площада.
Браво, много силен ход от страна на корпорацията. Сигурен съм, че висшия мениджмънт на холдинга е подготвил изключителна стратегия за пресконференцията. Предричам, че след края на пресконференцията 70% от журналистите присъствали ще си купят пакет от 4000 лева и тогава Балгариа ще ние в краката и можем да мислим за влизане в парламента, а защо не и п-р Петров за президент?!?! Няма как това да не се случи, един път докоснеш ли се до енергийното поле на пастора, живота ти се променя коренно на 360 градуса!!!
Братко,
не мисли за трохите на трапезата, а за дивеча в пещта.
Падре направо се е прицелил в канцлерския стол на дебелата Меркел, а Плехун ще бъде следващият Обама.
Когато овладеем тия важни средища - тогава няма кой да спре инвазията към Млечния път
П.П. Адвокат Лостуфф само точи химикалката за гадните журналя да ги вкара доживотно у панделята и после ще закрие всички медии в БГ-то.
Абе... туй падре... почвам да си мисля, че наистина си вярва. Като го гледам с какво настървение и упорство си прави публично сепуку... Дали е възможно да се окаже просто обикновен самоповярвал си глупак?
Абсурд . Много добре си играе ролята гадината ... виждала съм и други сектантски пастори . Всички изглеждат като да си вярват .
Нещо не ми се спи, та реших да броя овце.Ще гледам да броя непреброените Има ли истина в следните твърдения:
- Голяма част от високите нива Бизнеспартньори са последователи на пастор Петров от Евангелската църква.
-По-голямата част от тези високи нива Бизнеспартньори извън демонстративната страна, необходима за бизнеса -скъпи костюми, часовници, телефони и т.н. практически не разполагат с финансови средства поради факта, че с мълчаливото съгласие на висшестоящите нива реинвестират получените такива в закупуването на БЦ на името на подставени лица с цел да симулират разрастване на мрежата си.
-Автомобилите, които Сейвуей "подарява" на такива БП всъщност са наети(с голяма вероятност на оперативен лизинг) от фирма на немски гражданин с български произход, несвързан пряко със Сейвуей,регистрирана в провинция Баден-Вюртемберг.
Подточка тук: Ако горното твърдение за оперативен лизинг е вярно, запознати ли са съответните БП с факта, че след приключване на лизинговия период ще им бъде предоставена възможността да ЗАКУПЯТ автомобилите по остатъчна стойност...определена от лизингодателя?
Ако се наложи да бъдат осъдени, те по скоро биха се преместили да живеят в Крим, от колкото да се оставят на корумпирания БГ съд.
И все пак си мисля че ако прокуратурата издевателства над собствениците на Немскиа Холдинг, държавата Германиа ще защити по някакъв начин хората които са решили да местят толкова мащабния бизнес в Дойчланд.
Черкез, пасторски трол е налазил фб групата, покажи му лесно ли е да се плаши куче със салам
Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.
Като се има предвид, колко си приличате по манталитет и фалшив бизнес модел, нищо чудно да търкате една килия.
ПП. Не е препоръка
Ако се наложи да бъдат осъдени, те по скоро биха се преместили да живеят в Крим, от колкото да се оставят на корумпирания БГ съд.
И все пак си мисля че ако прокуратурата издевателства над собствениците на Немскиа Холдинг, държавата Германиа ще защити по някакъв начин хората които са решили да местят толкова мащабния бизнес в Дойчланд.
Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Ето малко въпроси от форума до сега, помагайте ако съм изпуснал нещо важно:
.
Ако може и моя любим въпрос да зададат, ще съм безкрайно щастлива. Ама искам на Плехун да го зададат, защото той винаги говори за тази първа по рода си технология за стотици хиляди левове (та да не бяха и милиони) с особено фалшива приповдигватост, чах бузките му почервеняват и темето му започва да блести. Та защо във всички публикувани отчети, въпросният софтуер за стотици хиляди липсва. Да си каже, дали укрива данъци, или верно го е краднал на флашка, или въобще го няма и просто въвежда клиенти, партньори и Членове в търговска заблуда. Той да си избере кой точно от съответните три закона е нарушил.
И аз си мисля същото, след снощните му изблици на ненормалност...
За мен това е един болен човек, който наистина вярва във великия си и почтен бизнес модел...
Дано греша, но май единия съдружник ще се препича някъде на топло, до края на живота си, а другия ще се наслаждава на звездите зад решетките....
Само, че около него няма да припкат надзиратели, а санитари...
Та...такива ми ти мисли са ме налегнали след снощната му изповед
Като се има предвид, колко си приличате по манталитет и фалшив бизнес модел, нищо чудно да търкате една килия.
...Сериозно аз съм за да направим един списък с 20-30 въпроса и да ги разпратим на медиите, които са отразили курпорацията до сега.
Ама с удоволствие
1. Вярно ли е, че съотношението на приходите от отстъпки и оборот по карти и приходите от продажба на Бизнесцентрове от началото на дейността до този момент е приблизително 1 към 10?(доказателства- онлайн офисът на произволно избран БП с брутен месечен доход над 100 лева)
2. Вярно ли е, че при проверката на КЗП управителят на СЦИ УМИШЛЕНО е прикрил цялата система с продажбите на БЦ?(доказателство- Бизнес-план на СЦИ и заповедта на КЗП за забрана на нелоялна търговска практика с описание на извършената проверка, където изобщо липсва терминът БЦ?)
3. Вярно ли е, че управителят на СЦИ УМИШЛЕНО се е отклонявал от връчването на тази заповед в продължение на два месеца, подготвяйки през това време регистрирането на Сейвуей ООД в Германия,смяната на името, правната форма и прехвърлянето на дружеството СЦИ на това ООД с цел обезсилване на заповедта на КЗП?Вярно ли е, че в изявление пред камерите на БНТ на 04.02.2013 г. е заявил, че дружеството СЦИ няма да се продава или сменя името си, като е знаел, че документите за промяната са вече подадени в ТР(Доказателства: извадка от Handelsregister с дата на регистрация на Saveway GMbH 27. 01.2014, извадка от Търговския Регистър с дата на сключване на сделката по прехвърлянето 04.02.2014, промяната на правната форма от ООД на ЕООД и ЗАЛИЧАВАНЕТО на Станчо Рангелов и Светослав Петров като управители на дружеството и запис на изявлението по БНТ)
4. Вярно ли е, че в същото изявление на 04.02 пред камерите на БНТ Станчо Рангелов е обявил, че такава заповед на КЗП "вече няма", премълчвайки УМИШЛЕНО факта на връчването и обжалването и с цел да въведе клиентите на фирмата в заблуждение, че се е получила"някаква грешка" и такава заповед наистина няма, както и ,че до вчера, чрез изявления на сайта на компанията, във Фейсбук и на бизнеспрезентации е поддържал това заблуждение у клиентите си(доказателства: запис на изявленията му и копие от връчената заповед)
5. Вярно ли е, че във всички държави от ЕС и конкретно в Германия дейността на фирмата във вида в който е описана в ръководството за БП и в трите последни редакции на Общите условия и особено във вида, в който е представена на фирмените презентации и се извършва в момента е ЗАБРАНЕНА, Вярно ли е, че от БП УМИШЛЕНО се укрива фактът, че набирайки нови клиенти на територията на Германия те самите извършват престъпление, наказуемо с до 2 години затвор(доказателства: извадки от законите против нелоялната конкуренция на европейските държави, конкретно параграфът, забраняващ прогресиращото набиране на клиенти от съответния закон в Германия и копия от Бизнесплан, Ръководство и Общите условия на СЦИ/Сейвуей)
6. Вярно ли е, че УМИШЛЕНО премълчавайки факта, че регистрираното в Германия ООД е с предмет на дейност разрешена от закона управителите на СЦИ/Сейвуей въвеждат клиентите на фирмата в заблуждение, че държавата Германия одобрява бизнес-модела на СЦИ/Сейвуей във вида, в който се експлоатира в момента в България?( доказателства: извадка от Handelsregister с официално записания предмет на дейност на Saveway GmbH, копие от сайта на берлинската полиция за превенция от дейността на пирамидалните структури и запис на речта на Станчо Рангелов пред 3000 души в деня на обявяването на "европейската инвазия"
От мен, непрофесионално и за без пари толкова ....засега...
И тия, дето ми копират мненията оттук в Сураттефтергрупата, без да се позовават на източника, да знаят, че ще наема адвокат Лостов да ги съди за авторски права
Коментар