If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Предупреждавам ви всички тук, че ако продължавате да се заяждате с пастора и с неговите БП ще сезирам Българскиа Хелзински Комитет за гонения на верска основа.
Предупреждавам ви всички тук, че ако продължавате да се заяждате с пастора и с неговите БП ще сезирам Българскиа Хелзински Комитет за гонения на верска основа.
После да не кажете, 4е не съм ви предупредил!
Сега вече съм сигурен, че си доХтУр Черкезов. Ще се обадя на ул. д-р Любен Русев 1 да изпратят санитари.
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
После да не кажете, 4е не съм ви предупредил!
Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Така или иначе упорито трябва да им се задават въпроси, свързани с дела от приходите - на компанията и бп-тата, който идва от пирамидалното разрастване на привличане на нови хора. Фактът, че е над 90% (дори вероятно над 95%), доказва категорично, че това е пирамида. На най-важният въпрос обаче, който е следствие на горните въпроси за пирамидалния характер на приходите, този за това какъв процент от участниците (а той реално е над 99 %, но това е установимо след щателно и детайлно разследване) са на загуба, съм сигурен, че ще излъжат и няма да дадат истинския огромен процент на набутвация. Но не пречи на журналистите да ги дразнят де.
Тази пресконференция няма да е като едно качествено и детайлно разследване на пирамидата. Защото дори и да им се задават правилните и провокативни въпроси, те могат всякак да лъжат и мажат, когато не са заставени от закона на място да дадат достъп до документацията си и "онлайн офисите" и по този начин да установят реално изключително пирамидалния и измамен характер на този анти-бизнес. Просто на пресконференцията, изправени пред журналистите, падрето и плешото ще се стремят да упражняват дар слово в заблуждаване на обществото, без да дават ясни, конкретни и най-важното коректни отговори на важните въпроси.
Нека отново да пейстна конкретни въпроси, които съответни разследващи органи могат да зададат и да изследват на място при една щателна проверка (знам, че се припокриват донякъде с въпросите, които вече и други задаваха, но са по-малко и фокусирани върху пирамидалността и масовата загуба за участниците):
1. Какъв процент от приходите на компанията се формира като комисионни от посредническа дейност в търговията на дребно (затова, че предлагат отстъпки за клиентите и реклама за търговците) и какъв процент - от привличането на нови хора за сътрудници?
Отговор: под 5% от приходите са от посредническата дейност на пазара на дребно и над 95% - от привличането на нови хора за сътрудници! Само това съотношение е напълно достатъчно да се обяви за пирамида!
2. Какъв процент от изплатените бонуси на сътрудници идва от комисионни от потреблението на структурата под тях и какъв от привличането на нови хора?
Отговор: Съотношението отново е близко до горното - 90-95% от общата сума на комисионните се изплаща за привличането на нови хора в структурата, дали директно или индиректно и не повече от 5-10 % - са от т.нар. "пасивни доходи" върху потреблението.
3. Много важен въпрос - какъв е процентът бп-та, които са на плюс от цялата схема (при това е коректно да се извадят освен разходите по инвестицията във "франчайз", също и разходите по бизнес дни - 50 лв., събития - 300 лв., срещи, транспорт, тел. р-ди и др. по дейността им) спрямо общия брой участници, закупили "бизнес центрове"?
Отговор: Над 99% от участниците са твърдо на минус, след като се приспаднат - което и трябва да се направи - разходите, които правят по "бизнеса" като изброените по-горе!
При едно внимателно и професионално разследване и установяване на горе посочените проценти или близки на тях, това би трябвало да бъде напълно достатъчно SCI да бъде определена като пирамида, действаща под прикритието на МЛМ и съответно да попадне под ударите на закона.
П.с. Отговорите ги давам на базата на наблюдения на достатъчно големи "онлайн-офиси" на участващи в схемата и съответно процентите съм ги изчислил математически на тази база. Ако разследващите разгледат цялата структура от БП-та на пирамидата и имат търпението да направят съответните изчисления, както и като анализират внимателно източниците на приходите им предполагам, че ще стигнат до същите заключения.
Черкезов, покай се, сатана такъв Джеймс Дийн ли даваш за пример на меринджеите с баварците Първо самоубийството е грях и второ, той го е направил с Порше..
Добре де, ще им позволим известна гъвкавост по отношение на счетоводното третиране на великия софтуер. Щом са дали стотици хиляди за него да го покажат или в баланса или в P&L-а, аз лично нямам претенции.
Само да докажат разходите, че иначе някой може да си помисли, че се опитват да заблудят потребителите
Ама работата е там,че именно сега последно софтуерния продукт се продава на пазара под името Софтуер ас а сървис с различна функционалност,който добавя стойност.И който е "наследник" на бизнес центровете,но всъщност си е част от тях.
Да но, няма разлика във функциалноста на ТК-1, ТК-2 ТК-3... разликата е в парите които се прибират!
Коментар