IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от fremd Разгледай мнение
    МИСЛЯ, , че бих заложил един БЦ1 какво пише...:та по-скоро ми е интересен видът на лизинга. Ако е оперативен, ше е много грубо надупване даже и за БП...
    Ами поне според мен ги няма в баланса на пирамидата. Дълготрайни материални активи за 2012 - 80 хил лв. В пасивите лизинг също йок. Или са оперативен лизинг или са на името на БПто. Цялата BMW програма е счетоводно-правен абсурд.
    Last edited by mktmkr; 29.03.2014, 10:12.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
      ... искам само да видя талоните на возилата и доле в кишето има един надпис: Owner: .......... ( да видим какво пише там да'е ...
      МИСЛЯ, , че бих заложил един БЦ1 какво пише...:та по-скоро ми е интересен видът на лизинга. Ако е оперативен, ше е много грубо надупване даже и за БП...
      Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
        Маранди, от кога на хората които порят въздуха с нови немски лимузини им казват цървули Ти плачеш за покана от адвокат Костов, за обида на 8000 млади бизнес членове и членки
        Стига, де ...

Очаквах поне дебелата Меркел да ме съди? Тоя Лостуфф за к'во ми е? Да се излага? ( и да вика нямам нищо общо с "кУрпорацията" по медиите ли? )

П.П. Заповядай утре да ме заобиколите с 8000 бавареца и после в Съда като влезем да ми доказваш, че лизинго-наемателите в документите са на въпросните тигри и тигрици. Като фрост застраховател искам само да видя талоните на возилата и доле в кишето има един надпис: Owner: .......... ( да видим какво пише там да'е ... ) - после ще мятаме по-сериозно с Лостуффф защо в публичното пространство Собственик се приписва на цульо и пульо?

Ще имаме "тежък" разговор за собствеността в БГ и закона за наследствата в БГ. Да не му отнемем и "баджовете" за адвокатин от колегията само. Т'ва ме притесняфъъ ....

Ъъъ ... ( смигам )
        Last edited by marandi; 29.03.2014, 02:28.

Коментар

• Първоначално изпратено от SciScammers Разгледай мнение
          Почвам с един пациент такъв ...
          Ресторант Вито Асеновград - теглиха ви шута.
          Напротив, корпорацията ги поряза първа. Не пожелаха да си сменят името и естествено им спряха кранчето. Уважаван Холдинг като СЦИ, не може да си позволява да прави реклама на заведение с неаполитанско гангстерско име.

Маранди, от кога на хората които порят въздуха с нови немски лимузини им казват цървули Ти плачеш за покана от адвокат Костов, за обида на 8000 млади бизнес членове и членки
          Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

Доказателство?! Защо на един анонимник да се вярва?
            ДоХтуре,

в ресторанти/кръчми не се ли ходи да се оставя рушвет, бря?

П.П. Преставяш ли си да съм от персонала и разни цървули да мяткат карта за отстъпка да'е ...?

Коментар

Почвам с един пациент такъв ...
              Ресторант Вито Асеновград - теглиха ви шута.

Коментар

С най-голямо удоволствие искам да ви съобщя, че няколко големи ресторанти от днес вече не работят с SCI/Saveway. Управителите свалиха стикерите с кеф!
                Май пастора не беше предвидил реакцията на търговците с които партнира
                Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

С най-голямо удоволствие искам да ви съобщя, че няколко големи ресторанти от днес вече не работят с SCI/Saveway. Управителите свалиха стикерите с кеф!
                  Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• С най-голямо удоволствие искам да ви съобщя, че няколко големи ресторанти от днес вече не работят с SCI/Saveway. Управителите свалиха стикерите с кеф!

Коментар

Ако имаш предвид поста на Просперити, имай предвид че този профил не е мои.
                      Моята вяра е здравия разум и положителното мислене,вярата в доброто и щастието, нали затова сме истински човеци, именно затова подражавам на Пастора, Станчо и корпорацията.
                      Братко,

Никой не трябва да бъде прекалено праволинеен. Вижте гората - правите дървета най-рано ги отсичат, докато огънатите остават по местата си.

Каутиля, индийски мислител ( III век преди Христа )

Коментар

• Брутално си ненормален ,толкова си болен ,че се чудя как си жив Черкезино

Коментар

• Първоначално изпратено от horhe7 Разгледай мнение
                          чшшш!ти ква вяра си,Черкезинов???
                          Ако имаш предвид поста на Просперити, имай предвид че този профил не е мои.
                          Моята вяра е здравия разум и положителното мислене,вярата в доброто и щастието, нали затова сме истински човеци, именно затова подражавам на Пастора, Станчо и корпорацията.

Коментар

• Първоначално изпратено от meko Разгледай мнение
                            Ааа,Тадеус,Станчо каза пред БНТ,че разлика има- както при различните версии на Уиндоус: Хоум,Профешънъл,Утилити ит.н. Тук от 8-мата минута до края: http://bnt.bg/part-of-show/kak-da-ra...ovite-piramidi
                            Мали, колко е нагъл Плехун и как мазно лъже. Семо лекото потрепване в гласеца го издава ама може да е от февруарския студ.

Реално имат си продукт хората, нарича се човешки мечти тоз продукт. Те предлагат и продават, малкол скъпо по мое мнение но все пак, мечти на балъци които са толкова глупави, че им се връзват. Това е.

Иначе ме покърти, те му казват че видели от регистъра документи за промяна, той вика не, баси наглия катил.
                            Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от Prosperity Разгледай мнение
                              Предупреждавам ви всички тук, че ако продължавате да се заяждате с пастора и с неговите БП ще сезирам Българскиа Хелзински Комитет за гонения на верска основа.

После да не кажете, 4е не съм ви предупредил!
                              Братко,

не хвърляй бисери на свинете да ги рият със зурлите си в калта.

П.П. Предай на Падре и Плехун да организираме Червения кръст и Червения полумесец с пакети помощи за бедстващите, които все още не членуват в кУрпорацията.

Сега Ариман е слязал на Земята и затова само търпението и вярата ще ни спаси до новото идване на Исус от Назарет.

Амин!

Коментар

• Виртуалните офиси май ще затварят врати скоро

Коментар

Working...
                                X