IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
    Аз имам доходни бизнеси, имам 10 БП които работят за мен, не ми трябва да правя школа, мен вече материалните ценности не ме привличат.
    Каква е твоята професия?
    Аз съм шофьор. Ти си по-напред с матриала. Благородно ти завиждам. Що не ходи в Йордания?

Коментар

• Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнение
      Точно така Дохтуре. Искам да ти подаря една идея. Ако си отвориш школа за кандидат курпуратори ще ги подготвяш, ще отсяваш, ще напътстваш. Демек ти ще си шеф и от теб ще зависи кой ще може да се докопа до златната кокошка. Няма да има посредственост и ще си избиеш част от вложението. Пирамидка пред Хеопсовата Пирамида. Като по филмите. А?! Не ми благодари и аз като теб искам да помогна
      Аз имам доходни бизнеси, имам 10 БП които работят за мен, не ми трябва да правя школа, мен вече материалните ценности не ме привличат.
      Каква е твоята професия?
      Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
        След толкова много неподготвени кандидат милионери, предлагам SCI да стане корпорация от затворен тип, да има специално жури което да проверява качеството и умствения потенциал на кандидат бизнес партньорите. Не може вече случайни хора да попадат , защото като се отъркат във всички останали остава една посредственост.
        Точно така Дохтуре. Искам да ти подаря една идея. Ако си отвориш школа за кандидат курпуратори ще ги подготвяш, ще отсяваш, ще напътстваш. Демек ти ще си шеф и от теб ще зависи кой ще може да се докопа до златната кокошка. Няма да има посредственост и ще си избиеш част от вложението. Пирамидка пред Хеопсовата Пирамида. Като по филмите. А?! Не ми благодари и аз като теб искам да помогна

Коментар

• ПИРАМИДИ, ФАРАОНИ !

Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
          След толкова много неподготвени кандидат милионери, предлагам SCI да стане корпорация от затворен тип, да има специално жури което да проверява качеството и умствения потенциал на кандидат бизнес партньорите. Не може вече случайни хора да попадат , защото като се отъркат във всички останали остава една посредственост.
          На кой го предлагаш това доХтуре ? На нас ли ? Объркал си рейса пич...
          Да бъде благословен българският Ян Палах (Д-р. Н.Черкезов) - за усмиването на SCI с коментарите си.

Коментар

• След толкова много неподготвени кандидат милионери, предлагам SCI да стане корпорация от затворен тип, да има специално жури което да проверява качеството и умствения потенциал на кандидат бизнес партньорите. Не може вече случайни хора да попадат , защото като се отъркат във всички останали остава една посредственост.
            Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• sci

Sci си е вид некласическа пирамида!Самата карта както и други карти за лоялност ти дават психологическо усещане ,за печалба,но дали е така...?След 1год,със карта сци и още 1 год, без сци-сравнявайки цени на конкуренцията-Кауфланд за храните,не виждам голям келепир от картата...жалко за изгорелите.Аз също щях да влизам с 600.00 ама се отказах! Малко повече четене и задълбоченост по темата..

Коментар

• Първоначално изпратено от mizernik81 Разгледай мнение
                И накрая Станчо заръча да ви върна музикалните поздрави от Metallica и Europe и каза, че ние сме християните, а вие сте безбожниците

Те във всяка секта така казват

Ако си наполовина толкова умен за колкото се мислиш, ще видиш че ти експлоатират комплексите и емоциите. Както ти се надяваш да експлоатираш "неконкурентно способните". Просто твоите комплекси са по-различни от тяхните.

Успех с начинанието, ама други като тебе "работливи" минаха и изловиха всички шарани където има. Няма повече мегдан. Най-голямата болка на селския тарикат е че е закъснял за далаверката

Коментар

Значи пак питам:
                  - В кой бизнес неконкурентноспособните оцеляват, че не мога да се сетя ?

И накрая Станчо заръча да ви върна музикалните поздрави от Metallica и Europe и каза, че ние сме християните, а вие сте безбожниците
                  http://www.youtube.com/watch?v=zfs7m3Ox3PU
                  Браво, браво ! Някой беше споменал тук, че падретата търсят точно такива хора за пирамидата си и е много прав. Мислещи на едро, което означава, чисто и просто - глупави, защото не им е ясно, че дребните подробности и търговски похвати правят един бизнес конкурентноспособен. По твоята логика във всеки бранш трябва да има само по една фирма, защото другите ще са на загуба, а практиката показва точно обратното, има хиляди счетоводни, хипермаркети, спедиторски,търговски независимо, че това което продават е едно и също. Ще ти дам пример с фирмите, които доставят офис консумативи в Пловдив са най- малко 10 и всичките работят дълги години и тъй наречения "пазар" не ги е изхвърлил от играта. Така е, като "мислиш" на едро, все едно не мислиш
                  Какво имате против Metallica ? Клипа/концерт/ е сниман "на края на света", идеята е, че пътя ви води на там . Винаги се допитвай до падретата, дори и за най-малкото за което се сетиш, че ти си специалист по големите/едри/ неща, за да не объркаш ситуацията

Коментар

• От доста време не бях влизъл в тази тема, като последно зомбитата бяха мнозинството от пишещите.
                    Като прочетох последните три страници се разпорих от смях ...
                    Благодаря Ви за което, уникални сте, бъдете живи и здрави
                    Весели празници

Коментар

Значи пак питам:
                      - Г-жа Фирдевс (братовчедката на Фидосова) кога ще започнеш да въртиш обиколки на стадиона, вместо да пишеш по форумите?
                      -Mad coder, мишоците с 500 лв заплати се чувстват ограбени от работодателите си постоянно за труда и мрънкат повече от БП-те
                      -Черкезов, разпитах за теб, никой в структурата на СЦИ не те познава и не са чували за теб, което доказва тезата ми че си долен провокатор и се филмираш

- Защо си мислиш че това е бизнес, и аз не мога да се сетя?
                      - Защо мислиш че си конкурентноспособен в структура която е направена да губиш? Или не разбираш структурата?
                      - Мишоците с 500 лв. заплата толкова струват, без значение как се чустват. Хора, не разбирате ли че като никой не ви дава повече за труда, то толкова ви струва труда. Пазарна икономика!
                      - А ти дано не си се надценил, защото ако твоят труд и време струва 5 лв, а се опитваш да изкараш 600 от приятелите си чрез измама, кой мислиш ще покрие разликата? Отговора е ти! Ама този ред сега няма да го разбереш, а след време.
                      - Черкезов е интелектуален великан пред повечето от вас
                      Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

• Първоначално изпратено от Moesia Разгледай мнение
                        Няма как долнопробните Бизнес партньори от ниските нива да знаят за Черкезов. Черкезов от от по-високо ниво, той не е в структурата, той е над структурата, той е Бизнес партньор в сянка, Поповския кардинал на СЦИ, човекът разкрил още преди година, че SCI си е живо sci-fi.
                        Самият той е структура
                        Черкезов е институция!!!
                        Бъхлювците БП-та могат само да му чистят обувките

Коментар

• Няма как долнопробните Бизнес партньори от ниските нива да знаят за Черкезов. Черкезов от от по-високо ниво, той не е в структурата, той е над структурата, той е Бизнес партньор в сянка, Поповския кардинал на СЦИ, човекът разкрил още преди година, че SCI си е живо sci-fi.

Коментар

Значи пак питам:
                            - Г-жа Фирдевс (братовчедката на Фидосова) кога ще започнеш да въртиш обиколки на стадиона, вместо да пишеш по форумите?
                            -Mad coder, мишоците с 500 лв заплати се чувстват ограбени от работодателите си постоянно за труда и мрънкат повече от БП-те
                            -Черкезов, разпитах за теб, никой в структурата на СЦИ не те познава и не са чували за теб, което доказва тезата ми че си долен провокатор и се филмираш

Стойки ли ми чупиш Мизерник?
                            А?
                            А???
                            г-жа Фирдевс.2015г.

Коментар

• Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнение
                              Преди година и половина, един точно с твоя акъл ме води на презентация.
                              Много си вярваше, макар че му обяснявах с всички езикови и математически похвати на мое разположение, не разбра защо се е набутал.

3 месеца по-късно осъзна, върна се на мизерната си работа и гаджето го заряза защото я беше набутал и нея.
                              Значи пак питам:

Last edited by mizernik81; 29.12.2013, 09:26.

Коментар

• ПОЗДРАВ ЗА ЧЕРКЕЗОВИ И КОМПАНИЯ

Представяме Ви най- новото видео на Feel от The Top Stoppers – “Пирамиди”. http://www.youtube.com/watch?v=Pn-4i2Uwn98#t=105
                                Да бъде благословен българският Ян Палах (Д-р. Н.Черкезов) - за усмиването на SCI с коментарите си.

Коментар

Working...
                                X