IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Черкезов, презентациите за януари защо са намалени наполовина? Парички за наемчета на 5-звездни зали ли не останаха след Йорданската епопея? Шейховете колко карти си купиха? Срамота, занемарявате бизнеса...Обединена Европа вас чака, дори ви поздравява с това велико парче:

http://www.youtube.com/watch?v=9jK-NcRmVcw

Станчо Тутанкамона и Светльо Джийзъса вече смазват катинарите, скоро ще има експанзия за двама до Сейшелите.

Коментар

• mad_coder Корпорацията ще пребъде, въпреки негативната пумия която се излива в момента. Но лоша реклама няма. От вашите думи усещам една лепкава завист, че едни светли хора могат и изкарват лесни пари докато шмъркат кафета, за разлика от други хора които са на заплатка и не искат това да се случва на първите хора
      Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• В България икономическата обстановка ще се оправи, когато хората спрат да търсят лесни далаверки и келепир и разберат, че трябва да заменят труда си за изкараните пари.
        Точно защото тук е пълно с псевдо "гъзета" като мизерника, дето на 500 лв заплата дърпат 5к кредит за плазма, на които не им се работи, а се чудят каква магария да измислят за да изкарат пари, карат коли на лизинг, който не могат да си позволят да плащат, но се жертват за гъзарията - за това и пирамидите тук имат такъв успех.
        Когато искаш да прецакаш другите за да направиш пари от тях, накрая винаги ти свършваш прецакан. Всичко в днешно време е постижимо - но с много труд и отдаденост, не с дребни далаверки и измами.
        И точно защото ненавиждам подобни измами подех акция срещу СЦИ и в моя социален кръг вече разубедих няколко човека да не се набутват с пари. Те от своя страна като разбраха схемата на Понци, започнаха да убеждават своите познати да не влизат в СЦИ. Така направихме нещо като анти-пирамида, а онзи първия дето зариби двама от приятелите ми го изолирахме и не общуваме с него. Последно разбрах, че не си е възстановил парите от пирамидата и дори е теглил някакви кредити за да покрива разходите си. Иначе говори доста високопарно за бизнес...

Коментар

• Първоначално изпратено от mizernik81 Разгледай мнение
          Стига вече с това Понзи, повтаряте като развален грамофон едно и също. Ти не разбра ли, че това не е пирамида, а е франчайз, вършиш бизнес за своя сметка по зададени стандарти, каквито са собствениците на сладкарнички Неделя, Глобул, Еврофутбол и много други......получаваш правото да чупиш стойки от името на СЦИ, онлайн платформа с личен маркетингов сайт, щипваш една камара комисионни, да бръмчиш по градовете на презентации и да гледаш лошо, можеш да придърпаш някоя палава кака на дрийм найтовете без проблем, това малки активи ли ти се струват? Стига вече сте подривали имиджа на СЦИ. Да речем, че имам по-прагматичен прочит на идеята, отколкото пишман доктора Черкезов и мечтателите за глобално благоденствие посредством отстъпките. Още съм новобранец в структурата ама съм решил да нахълтвам с гръм и трясък в мрежовата индустрия
          Преди година и половина, един точно с твоя акъл ме води на презентация.
          Много си вярваше, макар че му обяснявах с всички езикови и математически похвати на мое разположение, не разбра защо се е набутал.

3 месеца по-късно осъзна, върна се на мизерната си работа и гаджето го заряза защото я беше набутал и нея.
          Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
            Голям си голям, поклон и респект направо.
            Само ми се обади като вържеш първите 5 калинки, любопитно ми е така амбициозен, колко време ще ти отнеме
            Джейсънчо, умно момче си. Не виждаш ли че в таА мизерната глава звънтят коледни бонуси и камбани които обещават бляскави печалби. И други още неща, които е способна да роди само една болна и празна кратуна.
            Остави тази измет и мисията и sci да отихне с времето. Не се хаби.
            И ВЕСЕЛА КОЛЕДА ТАПАНАРИ!!!
            г-жа Фирдевс.2015г.

Коментар

Да, набори сме. Тези Бръмбърънков и Ален Делон се изживяват като млади юпита, но както споменах влизам с гръм и трясък в мрежовата индустрия, така че аз тичам в съвсем друг коридор и някакси не ми стоят добре като лидери точно на мен и затова играя в отделно позиционно дърво, дори не очаквам служебно БМВ имам си спортна Хонда пипната. Срещал съм се, работил съм, ял съм и съм пил с големи и сериозни хора. Аз като съм с Пламенчо и Павелчо даже ги пращам на друга маса да не ми мътят водата
              Голям си голям, поклон и респект направо.
              Само ми се обади като вържеш първите 5 калинки, любопитно ми е така амбициозен, колко време ще ти отнеме
              Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                Не е лесно - за да може да се разрасне трябва да се пробва на по-голям "пазар" и да учи или хинди или мандарин
                Може в Туркие за по-интересно.
                Custodite sortem vestram

Коментар

Аз да питам. Да речем Падренто напрай експанзията, з къв бяс му е да вкарва чужденци балъци, под бг балъци? Що до не си напрай нова пирамидка там, с нови мазни муцуни от месните, подобни на Бръмбърънков и Ален Делон?
                  Не е лесно - за да може да се разрасне трябва да се пробва на по-голям "пазар" и да учи или хинди или мандарин
                  За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Баце, голям бизнес се прави тук!
                    Custodite sortem vestram

Коментар

Муахахаха, тоз верно е по забавен от дохтура

Наборееее, ако си роден 81 де, на тая възраст, да си толкова прост си е тежко. Ти до сега работил ли си нещо, така с успели хора, ама не мошеници, срещал ли си се?
                      Само не ми споменавай Бръмбърънков и Ален Делон! Повтарям успели, не мошенници.
                      Да, набори сме. Тези Бръмбърънков и Ален Делон се изживяват като млади юпита, но както споменах влизам с гръм и трясък в мрежовата индустрия, така че аз тичам в съвсем друг коридор и някакси не ми стоят добре като лидери точно на мен и затова играя в отделно позиционно дърво, дори не очаквам служебно БМВ имам си спортна Хонда пипната. Срещал съм се, работил съм, ял съм и съм пил с големи и сериозни хора. Аз като съм с Пламенчо и Павелчо даже ги пращам на друга маса да не ми мътят водата
                      Last edited by mizernik81; 28.12.2013, 20:29.

Коментар

Целувай ръката на владиката и бий чело в земята, за да не хванеш кожения ми лост наистина
                        Муахахаха, тоз верно е по забавен от дохтура

Наборееее, ако си роден 81 де, на тая възраст, да си толкова прост си е тежко. Ти до сега работил ли си нещо, така с успели хора, ама не мошеници, срещал ли си се?
                        Само не ми споменавай Бръмбърънков и Ален Делон! Повтарям успели, не мошенници.
                        Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

Mizernik81 ми е новия любимец, заебавам черкеза. Аз много обичам намахани пишман гъзета, със стинки в джоба, чупят стойки и гледат лошо. Гледане лошо пич, това е начина за успех.
                          Този льольо поне е възможно да е БП, точния профил на таргет групата, за разлика от дохтура.
                          Успех гъзе, стискай яко жезъла на Моисей, опс, лоста на успеха!
                          Целувай ръката на владиката и бий чело в земята, за да не хванеш кожения ми лост наистина

Коментар

• Първоначално изпратено от RockSolid Разгледай мнение
                            "multi-level-direct-air-selling-money-brain-and-friends-losing-franchise".

Коментар

• Mizernik81 ми е новия любимец, заебавам черкеза. Аз много обичам намахани пишман гъзета, със стинки в джоба, чупят стойки и гледат лошо. Гледане лошо пич, това е начина за успех.
                              Този льольо поне е възможно да е БП, точния профил на таргет групата, за разлика от дохтура.
                              Успех гъзе, стискай яко жезъла на Моисей, опс, лоста на успеха!

Коментар

Има смисъл да сезираш ГМО инженерите, че са те тествали с лош генетичен материал. Ти си срам и позор за СЦИ, пишеш неадекватно и си провокатор. ВЪН от СЦИ и всички форуми, свързани с компанията
                                Аааа, докторА е номер едно. Ако не беше той, нямаше да се вдигне толкова пушилка около измамниците

Коментар

Working...
                                X