IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SciScammers Разгледай мнение
    Почвам с един пациент такъв ...
    Ресторант Вито Асеновград - теглиха ви шута.

Vito Bar & Dinner с 5% отстъпка - към 20.03.2014 имаха отчетени 13700 транзакции със SCI картопритежатели. Последните месеци имаха по 500 платени сметки с карти на SCI.

Те вече не желаят да дават отстъпка на клиенти, които така или иначе са лоялни. Оптимизират си разходите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Krisana Разгледай мнение
      Мани студента по право, обикновена пиарка като мене може да я спретне по-добре. За съжаление не мога да го споделя с Лостов това, защото отлежавам в блок-листата му. Стиска очите и се прави, че не ме вижда. Напомня ми за онзи виц за положителното мислене "Няма да се насера, няма да се насера, няма да се насера... Не съм се насрал, не съм се насрал, не съм се насрал".

Лостов, бейби, ако четеш тук, сложи си две нули на тотала на фактурата за делото. Ти плащаш с име, брат, поне финансово стегни редиците, че имиджово е кОшмар.
      Я, ти кат' видна Пиар-ка ме светни как се тълкува т'ва:

- даваме ход на делото
      - па, после шъ поемем разноските по делото?

Секси ли е? Ърмм ...?

П.П. Чилякът си беше довел и 2-ма свидетели сякаш, па Падрето май ги остави без надник да'е ...

Е, по 20-30 кинта за свидетел - оня с 10-то левката за 2 години от картата - щеше да направи дубъл да'е ... - ама, греда.
      Last edited by marandi; 29.03.2014, 14:06.

Коментар

• Първоначално изпратено от neural_network Разгледай мнение
        Това ли въпросната фейсбук група, която е публикувала клевети срещу SCI SAVEWAY?

https://www.facebook.com/groups/sci.ignore/

При вас отваря ли се?
        Това е, да. Отваря се.

Коментар

• Първоначално изпратено от neural_network Разгледай мнение
          Това ли въпросната фейсбук група, която е публикувала клевети срещу SCI SAVEWAY?

При вас отваря ли се?
          Ако не се отваря са те блокирали, както направиха с мен. Можем да ги съдим за цензура на верска основа
          Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Това ли въпросната фейсбук група, която е публикувала клевети срещу SCI SAVEWAY?

При вас отваря ли се?

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
              Рожбе,

нали видя как се изсмях на т.нар. "жалба" като я видях. Че то т'ва някой студент по право да хванеш - ще я направи по-добре.

Приличаше ми, че някой се е напил до безпаметност и решил да се пробва на волни съчинения, с елементи на лирика
              Мани студента по право, обикновена пиарка като мене може да я спретне по-добре. За съжаление не мога да го споделя с Лостов това, защото отлежавам в блок-листата му. Стиска очите и се прави, че не ме вижда. Напомня ми за онзи виц за положителното мислене "Няма да се насера, няма да се насера, няма да се насера... Не съм се насрал, не съм се насрал, не съм се насрал".

Лостов, бейби, ако четеш тук, сложи си две нули на тотала на фактурата за делото. Ти плащаш с име, брат, поне финансово стегни редиците, че имиджово е кОшмар.

Коментар

• Първоначално изпратено от fremd Разгледай мнение
                МИСЛЯ, , че бих заложил един БЦ1 какво пише...:та по-скоро ми е интересен видът на лизинга. Ако е оперативен, ше е много грубо надупване даже и за БП...
                Мислиш ли, че БП-тата вдяват разликите между оперативен и финансов лизинг?

П.П. Ако, е оперативен - тогава най-вероятно собственик се води Евролинк, а БП-то кара с пълномощно от тях.

Там става интересен номера с застрахователят, щото с тия табели има ограничение колко време може да се кара на територията на БГ

Коментар

• Първоначално изпратено от Селдън Разгледай мнение
                  Мисля за този изключително грешен ход на падрето срещу основателя на фейсбук групата, който ход се обърна по брутален начин срещу него в медийното пространство. За по-черен пиар едва ли и най-злият хейтър би мечтал. И ми идват два най-вероятни варианта защо го направи, като не знам кой от двата е истинският:

1. Падрето страда от болезнено наранима гордост и мания за величие и всичките бъзици и колажи наистина са наранили огромното му его, в следствие на което се е решило на такава отчаяна и идиотска инициатива, без да пресмята пагубните за медийния облик на пирамидата последици.

2. Това е умишлен ход от страна на падрето, с цел, предизвиквайки всичко това - цялата негативна медийна кампания - да си намери идеалното оправдание да затвори кепенците и да каже - "вижте, негативизмът на българите ни съсипа, те не можаха да оценят нашата Велика Идея, няма достатъчно визионери-орли по земите ни...", да заеме ролята на жертва и по този начин да се отърве макар и частично разбира се, от възможна негативна спрямо него реакция от страна на все още зомбираните БП-та, когато всичко приключи, прибере, каквото е събрал от наивниците и както се пее в песента на Володя, каже "чакай малко".
                  За мен лично е второто.

Коментар

• Имаме основание да съдим ресторант "Вито". Не забравяйте че вече има прецедент, осъден пловдиска ресторантьорка.
                    Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от Krisana Разгледай мнение
                      Marandi, душице, ти само стигни до съда

Поздравявам ресторант "Виго"- Асеновград за действието и обещавам да ям при тях когато съм по онези земи
                      Рожбе,

нали видя как се изсмях на т.нар. "жалба" като я видях. Че то т'ва някой студент по право да хванеш - ще я направи по-добре.

Приличаше ми, че някой се е напил до безпаметност и решил да се пробва на волни съчинения, с елементи на лирика

Коментар

• Първоначално изпратено от mktmkr Разгледай мнение
                        Ами поне според мен ги няма в баланса на пирамидата. Дълготрайни материални активи за 2012 - 80 хил лв. В пасивите лизинг също йок. Или са оперативен лизинг или са на името на БПто. Цялата BMW програма е счетоводно-правен абсурд.
                        Зависи - може Падре и Плехун да са ги прецакали с авал и авалат - тогава лизинг ще е най-вероятно финансов, но с поръчител ( бай балък ).

Т.е. като падне месечния таргет за вноските, те да прибират возилото и да го дават на следващия балама и пак да му побутват документи да става авалист

П.П. Със сигурност го превъртат през друга фирма тогава бонусната им система за возилата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Селдън Разгледай мнение
                          Мисля за този изключително грешен ход на падрето срещу основателя на фейсбук групата, който ход се обърна по брутален начин срещу него в медийното пространство. За по-черен пиар едва ли и най-злият хейтър би мечтал.
                          Мдам.
                          А този вариант беше точка по точка разяснен на Лостов точно преди една година. Но чукча се оказа писател, не читател и определено не мислител. В последния месец съм потресена от нелогични действия от страна на създател на компания, успял да надъха доста народ да вярват в илюзии. Винаги съм смятала, че такива хора мислят пет хода напред и имат план за действие в поне три различни рззвоя на конкретна ситуация. Казвала съм го и пак ще го кажа- мислех, че падрето е умно и манипулативно копеле, тип "Неваляшка". Това, което прави в последните месец- два не показва нищо такова... Истината е, че съм разочарована. Никаква мисъл, никакъв damage control, НИЩО. Даже никаква чест, щом се покри от делото и остави примерът за юридическа некадърност Лостов да му защитава моминския свян. С неправилно организираната му бъдеща пресконференция усещането да биеш вързано куче много силно се задълбочава... А аз съм кучкар човек и ми става мъчно

Marandi, душице, ти само стигни до съда

Поздравявам ресторант "Виго"- Асеновград за действието и обещавам да ям при тях когато съм по онези земи
                          Last edited by Krisana; 29.03.2014, 13:24.

Коментар

• И в двата случая, много жалко за балъците, които са се доверили на това същество.

Коментар

• Мисля за този изключително грешен ход на падрето срещу основателя на фейсбук групата, който ход се обърна по брутален начин срещу него в медийното пространство. За по-черен пиар едва ли и най-злият хейтър би мечтал. И ми идват два най-вероятни варианта защо го направи, като не знам кой от двата е истинският:

1. Падрето страда от болезнено наранима гордост и мания за величие и всичките бъзици и колажи наистина са наранили огромното му его, в следствие на което се е решило на такава отчаяна и идиотска инициатива, без да пресмята пагубните за медийния облик на пирамидата последици.

2. Това е умишлен ход от страна на падрето, с цел, предизвиквайки всичко това - цялата негативна медийна кампания - да си намери идеалното оправдание да затвори кепенците и да каже - "вижте, негативизмът на българите ни съсипа, те не можаха да оценят нашата Велика Идея, няма достатъчно визионери-орли по земите ни...", да заеме ролята на жертва и по този начин да се отърве макар и частично разбира се, от възможна негативна спрямо него реакция от страна на все още зомбираните БП-та, когато всичко приключи, прибере, каквото е събрал от наивниците и както се пее в песента на Володя, каже "чакай малко".

Коментар

• Първоначално изпратено от fremd Разгледай мнение
                                МИСЛЯ, , че бих заложил един БЦ1 какво пише...:та по-скоро ми е интересен видът на лизинга. Ако е оперативен, ше е много грубо надупване даже и за БП...
                                Аз съм от човеците които купуват кеш, какво означава оперативен лизинг?

Коментар

Working...
                                X