IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
    Мислиш ли, че БП-тата вдяват разликите между оперативен и финансов лизинг?

П.П. Ако, е оперативен - тогава най-вероятно собственик се води Евролинк, а БП-то кара с пълномощно от тях.

Там става интересен номера с застрахователят, щото с тия табели има ограничение колко време може да се кара на територията на БГ
    Не застрахователя а техническия преглед - респ. данъка на превозното средство.
    100% БП-тата си нямат идея какво карат.

п.с. Възможно е "експанзията" да е именно в Германия за да се поднови техническия преглед на автомобилите

Коментар

• Първоначално изпратено от neural_network Разгледай мнение
      Всички коли в България с номера SHA, SCI и SWY минават през Eurolink D GmbH - регистрирана в Швебиш Хал.

Управителите са българи - Delko Chatov, Evguenia Nikova

http://peoplecheck.de/handelsregiste..._728236-104708
      Благодаря, Делко Шатов, гражданин на ФРГ, в добрия дух на българския бизнес има 10 фирми с имена Еуро/Евро Линк с една и съща дейност. Едната "ЕВРОЛИНК БГ" ООД има запор от Хипо-Алпе-Адрия Ауто Лизинг и Пиреос. Така, че горе-долу става ясно какво са направили. В нито една от българските му фирми колите не фигурират в баланса. В момента може да минават през Eurolink D GmbH, но ми е интересно преди 2-3 месеца как е било.

Коментар

• Първоначално изпратено от KoMetov Разгледай мнение
        Тези тук не са пирамида! Те са ложа на лордовете - плащаш си, за да членуваш! Че си каниш приятелите и роднините и те също си плащат членски внос. Тези са велики гении, те ще покорят света!
        Няма друго обяснение - как иначе ще им работиш да привличаш нови членове и вместо да ти плащат заплата за тази ти работа, ще те карат ти да им плащаш!? Това е ложа на лордовете, ТОЧКА!
        Още малко и от братството масони ще ги изкараш.
        Но си близо до истината, п-р Петров може да създаде и малтийски орден, понеже вече имам много рицари в корпорацията а и почти всички са христянизирани.
        Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от mktmkr Разгледай мнение
          Някой знае ли кое им е лизинговото дружество? Т'ва Евролинк или Еуролинк не ми стана ясно какво е точно, нито можах да му намеря сайт.
          Всички коли в България с номера SHA, SCI и SWY минават през Eurolink D GmbH - регистрирана в Швебиш Хал.

Управителите са българи - Delko Chatov, Evguenia Nikova

http://peoplecheck.de/handelsregiste..._728236-104708
          Last edited by neural_network; 29.03.2014, 23:40.

Коментар

• Тези тук не са пирамида! Те са ложа на лордовете - плащаш си, за да членуваш! Че си каниш приятелите и роднините и те също си плащат членски внос. Тези са велики гении, те ще покорят света!
            Няма друго обяснение - как иначе ще им работиш да привличаш нови членове и вместо да ти плащат заплата за тази ти работа, ще те карат ти да им плащаш!? Това е ложа на лордовете, ТОЧКА!

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
              mktmkr Има трети вариант, п-р Петров сигурно е бръкнал дълбоко в джоба и е направил дарение на БЧ , също така е гарантирал лично с името си за колиците!!!! Просто човек, който живее за да прави съществата щастливи!
              Аха, и един мармот завиваше шоколада в станиол. Какво им е дарил?! Колите са на лизинг това е 100% сигурно, записано е в условията. Стига троли и се разкарай от темата с глупостите си. По-добре пиши от името на Prosperity - пловдивския ром - протестант Така поне няма да използваш самоличността на реално съществуващ човек.

Коментар

• mktmkr Има трети вариант, п-р Петров сигурно е бръкнал дълбоко в джоба и е направил дарение на БЧ , също така е гарантирал лично с името си за колиците!!!! Просто човек, който живее за да прави съществата щастливи!
                Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от golemec Разгледай мнение
                  Преди време зададох няколко въпроса на БП-то, което ме зарибяваше относно плащането на данъците и лизинга на колите. Отговорът му беше, че си имат отдел в СЦИ, който се грижи за тези тривиалните неща. А БП-тата са фокусирани изцяло върху бизнеса.
                  Да това е изключително интересен въпрос, тия MBWта са ми страшно съмнителни. Очевидно ги няма в баланса на Севуей. Тоест или са финансов лизинг на името на БП (Тук проблемът е кое уважаващо себе си дружество ще даде лизинг за 100к лв на някой самоосигуряващ се безработник, който няма трудов или граждански договор с никой.... и така 25 пъти. Също не е ясно под каква форма ги изплаща Сейвуей през първата година?! Най-малкото трябва да се води доход на съответното БП и да плаща данък и осигуровка върху приход) или да са оперативен лизинг и да са в баланса на някоя лизингова компания, която виси с рискова експозиция поне за около 1.5 млн към тия прошляци (тогава цялата MBW бонус програма ще е нещо като... костюм под наем). Може и да са го структурирали по някакъв друг далаверджийски начин, но поне аз не се сещам.

Някой знае ли кое им е лизинговото дружество? Т'ва Евролинк или Еуролинк не ми стана ясно какво е точно, нито можах да му намеря сайт.

Коментар

• Първоначално изпратено от fremd Разгледай мнение
                    6(шест) месеца,независимо от вида на лизинга. Обясни на Черкеза кво е оперативен,моля, че са ми дебели пръстите за виртуална клавиатура.
                    Преди време зададох няколко въпроса на БП-то, което ме зарибяваше относно плащането на данъците и лизинга на колите. Отговорът му беше, че си имат отдел в СЦИ, който се грижи за тези тривиалните неща. А БП-тата са фокусирани изцяло върху бизнеса.

Коментар

Аа ... да не съм бюро справки.

Брат Черки да се ограмотява сам. Нали всички БП-та го вадят гоУем ...
                      Ее,начи..хубуу...при финансов лизинг на края на срока, 3 ли,5 ли години получаваш автомобил. При оперативен получаваш член тоест можеш да си купиш автомобила на цена,определена от лизингодателя, щото не е имало първоначална вноска А аз някак си се съмнявам пасторът да е извадил едни 300 000 ойро за тая цел. Отделно дойчовските застрахователи биха получили масиран инсулт, ако знаеха що за шофьори карат колите

Коментар

• Първоначално изпратено от neural_network Разгледай мнение
                        Vito Bar & Dinner с 5% отстъпка - към 20.03.2014 имаха отчетени 13700 транзакции със SCI картопритежатели. Последните месеци имаха по 500 платени сметки с карти на SCI.

Те вече не желаят да дават отстъпка на клиенти, които така или иначе са лоялни. Оптимизират си разходите.
                        Напротив - дават си отстъпка на всички клиенти с тяхна карта (на Вито), просто са решили да теглят шута на СЦИ палячовците.

Коментар

• Първоначално изпратено от Krisana Разгледай мнение
                          На да видиш какви хора са, спират просперитета на народа- днес 20 лв., утре 30 и след месец току-виж подкарали баварка

На мен ми е по-секси "Искаме ход по делото- не искаме ход по делото". Ако бях съдия, щях да ги набия, поне да има някаква полза от разиграването ми Добре, че Господ си знае работата и на бодлива крава рога не дава, хахаххахаха.
                          Нали Падре си плаща наем за съдебна зала, бря
                          ------------------------------------
                          П.П. Викаш тоз' номер и ние го можем? Ърмм ..?

Радо Михов - Аз съм дърта пияница

http://www.youtube.com/watch?v=FWE4jZnJCuk

Аз съм дърта пияница, пия айран с баница. и поклащам си ланеца. докат' карам бавареца.
                          -------------------------------------

П.П. Говори ми! Не спирай

Коментар

• Първоначално изпратено от fremd Разгледай мнение
                            6(шест) месеца,независимо от вида на лизинга. Обясни на Черкеза кво е оперативен,моля, че са ми дебели пръстите за виртуална клавиатура.
                            Аа ... да не съм бюро справки.

Брат Черки да се ограмотява сам. Нали всички БП-та го вадят гоУем и го бият в масата колко са финансово грамотни

П.П. Иначе колегата е прав да ги търси в отчета им, защото се отразяват различно счетоводно.

Па, то сякаш ги нЕма там - ноу интересно

Коментар

Я, ти кат' видна Пиар-ка ме светни как се тълкува т'ва:

- даваме ход на делото
                              - па, после шъ поемем разноските по делото?

Секси ли е? Ърмм ...?

П.П. Чилякът си беше довел и 2-ма свидетели сякаш, па Падрето май ги остави без надник да'е ...

Е, по 20-30 кинта за свидетел - оня с 10-то левката за 2 години - щеше да направи дубъл да'е ... - ама, греда.
                              На да видиш какви хора са, спират просперитета на народа- днес 20 лв., утре 30 и след месец току-виж подкарали баварка

На мен ми е по-секси "Искаме ход по делото- не искаме ход по делото". Ако бях съдия, щях да ги набия, поне да има някаква полза от разиграването ми Добре, че Господ си знае работата и на бодлива крава рога не дава, хахаххахаха.

Първоначално изпратено от neural_network Разгледай мнение
                              Vito Bar & Dinner с 5% отстъпка - към 20.03.2014 имаха отчетени 13700 транзакции със SCI картопритежатели. Последните месеци имаха по 500 платени сметки с карти на SCI.

Те вече не желаят да дават отстъпка на клиенти, които така или иначе са лоялни. Оптимизират си разходите.
                              Този развой беше близо до ума още в началото. Няма логика да минаваш през карта за отстъпка на някой, който така и така идва при теб. Дори и да му запазиш 5-те процента, можеш да го направиш с лична схема за лоялни клиенти, без да минаваш през комисионери.
                              Last edited by Krisana; 29.03.2014, 14:19.

Коментар

Мислиш ли, че БП-тата вдяват разликите между оперативен и финансов лизинг?

П.П. Ако, е оперативен - тогава най-вероятно собственик се води Евролинк, а БП-то кара с пълномощно от тях.

Там става интересен номера с застрахователят, щото с тия табели има ограничение колко време може да се кара на територията на БГ

Коментар

Working...
                                X