IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mizernik81 Разгледай мнение
    Пастора е завъртял машина за пари, с която всеки с повече от 2 грама мозък и повече чупене на стойки може да дръпне напред с кинтите.
    Ти си знаеш дете. Щом те кефи да се возиш" на завъртяната машина на пастора, давай. Не забравяй обаче да се вслушваш и в съветите на по-възрастните и по-умни от мен и теб във форума. А те ИЧ не са малко.
    г-жа Фирдевс.2015г.

Коментар

• Първоначално изпратено от г-жа Фирдевс Разгледай мнение
      Точно толкова колкото твоя пастор е завъртял твоята куха кратуна. Т.е. безброй пъти млади момко.
      Пастора е завъртял машина за пари, с която всеки с повече от 2 грама мозък и повече чупене на стойки може да дръпне напред с кинтите. Вие сте се заяли с човека за нелояни търговски практики и пирамидални продажби, пък мен лятото като ме обуха 7 бона за келява пвц дограма и шпакловка без мрежа нямаше кой да ме защити

Коментар

Я кажи моме, ти като стъпиш на кантара, колко пъти го превърташ?
        Точно толкова колкото твоя пастор е завъртял твоята куха кратуна. Т.е. безброй пъти млади момко.
        г-жа Фирдевс.2015г.

Коментар

• Първоначално изпратено от г-жа Фирдевс Разгледай мнение
          Продавам сланина. 7(седем) лева килото. За притежателите на SCI карти, карти Бене, карти мене сланината е на ЕКСКЛУЗИВНИТЕ 6 (шест) лева килото. Даже и срещу лична карта пак ще я дам на Шест (6) лева.
          Весела Коледа. На лични.
          Я кажи моме, ти като стъпиш на кантара, колко пъти го превърташ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Moesia Разгледай мнение
            mizernik81 говориш без да знаеш. Черкезов е партньор с 10 бизнес партньори в левия му крачол. Той е един от малкото БP, които аргументирано защитават СЦИ, колкото и да не ни е приятно на нас - тези, които сме срещу sci-fi SCI.
            Черкеза в левия си крачол има една малка изсъхнала пишка, дето никаква работа не му върши

Коментар

• Продавам сланина. 7(седем) лева килото. За притежателите на SCI карти, карти Бене, карти мене сланината е на ЕКСКЛУЗИВНИТЕ 6 (шест) лева килото. Даже и срещу лична карта пак ще я дам на Шест (6) лева.
              Весела Коледа. На лични.
              Last edited by г-жа Фирдевс; 30.12.2013, 19:49.
              г-жа Фирдевс.2015г.

Коментар

• mizernik81 говориш без да знаеш. Черкезов е партньор с 10 бизнес партньори в левия му крачол. Той е един от малкото БP, които аргументирано защитават СЦИ, колкото и да не ни е приятно на нас - тези, които сме срещу sci-fi SCI.

Коментар

• ;/

Откъде точно ви дойде информацията, че е Българска организация?!

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                    Съветвам те да прочетеш темата от самото начало. На десетки места съм подчертавал че корпорацията никога няма да работи с големи вериги защото е българска , социално отговорна и иска да подкрепи българския дребен и среден бизнес. Според мен до 10г. големите вериги в България ще фалират и ще се изнесат завинаги благодарение на СЦИ. Тогава п-р Петров във всяко населено място ще го посрещат с печена питка , сол и чубрика по стар български обичай.
                    Нали се сещаш, че с кварталните магазинчета математиката ви няма никакъв шанс да излезе. Стига сте лъгали хората.

Коментар

• Първоначално изпратено от gouem Разгледай мнение
                      помисли си само защо човек трябва да плати 50 лв на сци за да пазарува в кварталните магазинчета, вместо да си вземе без пари карта на Lyoness и да пазарува примерно в Била или ОМВ.
                      Съветвам те да прочетеш темата от самото начало. На десетки места съм подчертавал че корпорацията никога няма да работи с големи вериги защото е българска , социално отговорна и иска да подкрепи българския дребен и среден бизнес. Според мен до 10г. големите вериги в България ще фалират и ще се изнесат завинаги благодарение на СЦИ. Тогава п-р Петров във всяко населено място ще го посрещат с печена питка , сол и чубрика по стар български обичай.
                      Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

Аз съм от скоро в компанията и не съм имал щастието да се докосна до мега грандиозното парти за ЧРД. Черкезов също не е бил там, защото е анонимник и никой не го познава и за пореден път ви казвам че е провокатор с 3 изречения в репертоара си. ВЪН !!!
                        помисли си само защо човек трябва да плати 50 лв на сци за да пазарува в кварталните магазинчета, вместо да си вземе без пари карта на Lyoness и да пазарува примерно в Била или ОМВ.

Коментар

• Първоначално изпратено от Barona Разгледай мнение
                          Черкезов, беше ли на това парти на курпорацията ? http://www.youtube.com/watch?v=UBlCUrTKdNw
                          гоуема веселба на това чрд пада. дали ще са толкова весели след като разберат, че това е било само идея, както каза шефа на сейлса.

Коментар

Черкезов, беше ли на това парти на курпорацията ? http://www.youtube.com/watch?v=UBlCUrTKdNw
                            Аз съм от скоро в компанията и не съм имал щастието да се докосна до мега грандиозното парти за ЧРД. Черкезов също не е бил там, защото е анонимник и никой не го познава и за пореден път ви казвам че е провокатор с 3 изречения в репертоара си. ВЪН !!!

Коментар

Коментари под видеото:

Stanimir Ivanov Аз през годините съм давал лични средства за социално слаби,без да съм някой който има много пари,лично въпроса ми е към пастор Петров,като християнин той какво мисли сега когато е вече милионер за бедните хора в България?В Рая там няма пари,няма банки.Няма фирми и тем подобни!Аз съм БП в компанията и моята кауза е да помагам! Надявам се да не бъде изтрит коментара ми!

Stanimir Ivanov Колко бедни хора има в България,къде е социалната политика на компанията?40 000 клиенти с карти,около 5000 бизнес партньори,не съм чул все още да бъде подмогната някоя социална кауза!Дано не греша в коментара си!По на горе в компанията се хвалят колко се печели,нооо добрия милионер се познава по добрите му намерения!
                              Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

• ПИРАМИДИ, ФАРАОНИ !

Да бъде благословен българският Ян Палах (Д-р. Н.Черкезов) - за усмиването на SCI с коментарите си.

Коментар

Working...
                                X