Първоначално изпратено от mizernik81
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Saveway / SCI - мнение? (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от г-жа Фирдевс Разгледай мнениеТочно толкова колкото твоя пастор е завъртял твоята куха кратуна. Т.е. безброй пъти млади момко.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mizernik81 Разгледай мнениеЯ кажи моме, ти като стъпиш на кантара, колко пъти го превърташ?г-жа Фирдевс.2015г.
Коментар
-
Първоначално изпратено от г-жа Фирдевс Разгледай мнениеПродавам сланина. 7(седем) лева килото. За притежателите на SCI карти, карти Бене, карти мене сланината е на ЕКСКЛУЗИВНИТЕ 6 (шест) лева килото. Даже и срещу лична карта пак ще я дам на Шест (6) лева.
Весела Коледа. На лични.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Moesia Разгледай мнениеmizernik81 говориш без да знаеш. Черкезов е партньор с 10 бизнес партньори в левия му крачол. Той е един от малкото БP, които аргументирано защитават СЦИ, колкото и да не ни е приятно на нас - тези, които сме срещу sci-fi SCI.
Коментар
-
Продавам сланина. 7(седем) лева килото. За притежателите на SCI карти, карти Бене, карти мене сланината е на ЕКСКЛУЗИВНИТЕ 6 (шест) лева килото. Даже и срещу лична карта пак ще я дам на Шест (6) лева.
Весела Коледа. На лични.Last edited by г-жа Фирдевс; 30.12.2013, 19:49.г-жа Фирдевс.2015г.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеСъветвам те да прочетеш темата от самото начало. На десетки места съм подчертавал че корпорацията никога няма да работи с големи вериги защото е българска , социално отговорна и иска да подкрепи българския дребен и среден бизнес. Според мен до 10г. големите вериги в България ще фалират и ще се изнесат завинаги благодарение на СЦИ. Тогава п-р Петров във всяко населено място ще го посрещат с печена питка , сол и чубрика по стар български обичай.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gouem Разгледай мнениепомисли си само защо човек трябва да плати 50 лв на сци за да пазарува в кварталните магазинчета, вместо да си вземе без пари карта на Lyoness и да пазарува примерно в Била или ОМВ.Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mizernik81 Разгледай мнениеАз съм от скоро в компанията и не съм имал щастието да се докосна до мега грандиозното парти за ЧРД. Черкезов също не е бил там, защото е анонимник и никой не го познава и за пореден път ви казвам че е провокатор с 3 изречения в репертоара си. ВЪН !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Barona Разгледай мнение
Коментар
-
Коментар
-
Stanimir Ivanov Аз през годините съм давал лични средства за социално слаби,без да съм някой който има много пари,лично въпроса ми е към пастор Петров,като християнин той какво мисли сега когато е вече милионер за бедните хора в България?В Рая там няма пари,няма банки.Няма фирми и тем подобни!Аз съм БП в компанията и моята кауза е да помагам! Надявам се да не бъде изтрит коментара ми!
Stanimir Ivanov Колко бедни хора има в България,къде е социалната политика на компанията?40 000 клиенти с карти,около 5000 бизнес партньори,не съм чул все още да бъде подмогната някоя социална кауза!Дано не греша в коментара си!По на горе в компанията се хвалят колко се печели,нооо добрия милионер се познава по добрите му намерения!Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.
Коментар
-
ПИРАМИДИ, ФАРАОНИ !
Черкезов, беше ли на това парти на курпорацията ?http://www.youtube.com/watch?v=UBlCUrTKdNw
Да бъде благословен българският Ян Палах (Д-р. Н.Черкезов) - за усмиването на SCI с коментарите си.
Коментар
Коментар