If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
След зачестилия продължителен черен пиар, срещу единствената съзидателна компания в МЛМ индустрията, която тук и на други места в публичното пространство е очерняна от лица (включително фейсбук профили) представящи се за част от екипа на http://grabo.bg/ в продължение на почти една година, ние взехме решение всяка седмица, да отговаряме на три ваши въпроса.
Моля, систематизирайте въпросите си правилно и се представете с вашите три имена, на електронния адрес на пиар отдела sci.public.relations@gmail.com
А на г-н Сребрин Ватралов му пожелаваме светло бъдеще, просперитет и най-вече да бъде честен. Ще го посъветваме преди отново да се озърта сляпо списвайки в тази хейтърска тема, да си помисли дали да не ни направи един февуарски пакет до Малдивите за около шестотин човека
Мега Ай-Ти специалистите от курпурацията да ти направят официален имейл с MX record на официалния ви домейн. До тогава ще продължаваме да задаваме въпросите тука
Честита нова година! Да си пожелаем повече бизнес партньори в структурата ми, повече раздадени бмв-та, експанзия в югоизточна Европа и повече лев от комисионни в личната ми сметка. Стига сте хейтвали вземайте се в ръце. С чупене на стойки и кривене на врата като Бойко Борисов се случват чудеса !!!
След зачестилия продължителен черен пиар, срещу единствената съзидателна компания в МЛМ индустрията, която тук и на други места в публичното пространство е очерняна от лица (включително фейсбук профили) представящи се за част от екипа на http://grabo.bg/ в продължение на почти една година, ние взехме решение всяка седмица, да отговаряме на три ваши въпроса.
Моля, систематизирайте въпросите си правилно и се представете с вашите три имена, на електронния адрес на пиар отдела sci.public.relations@gmail.com
А на г-н Сребрин Ватралов му пожелаваме светло бъдеще, просперитет и най-вече да бъде честен. Ще го посъветваме преди отново да се озърта сляпо списвайки в тази хейтърска тема, да си помисли дали да не ни направи един февуарски пакет до Малдивите за около шестотин човека
Гоуеми сте!!! Най-великите!!!
1. Защо мамите хората?
2. Колко хора измамихте?
3. Кога ще спрете да мамите хората?
Честита 2014 Абе днеска 02.01 , какво става с ултра , мега, униклано , иновативно навлизане на пазара в Европа, че и извън него ? Ако не ме лъже паметта говореха и за Истанбул за милиони , милиарди или БП-та все още се готвят , да не би да го оставиха сега пък за 2015 ???
Евала на Черкезов за неуморния дух и последователността.
Както казва Джейсън Торн - ние другите сме слаба ракия в сравнение с него.
-----------------------------------------------------------------------
Сериозно, аз ако съм на мястото на Падрето, щи издиря Черкеза и ще му счупя тиквата. Всички така наречени хейтъри сме слаба ракия в сравнение с негативите които Черкеза нанася.
Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Черкез, без имейл @sci.sc няма как да се въплътиш в тази роля.
Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.
Честита новата година, на всички египтяни и техните противници, аз от 40 минути съм вече в новата година и макар и далеч, си смуквам от запаса българска домашнярка, наздраве, и добро утро на вас
Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Колеги, стига сте се дращили. Дайте да оставим фактите сами да говорят за себе си и през новата година. Фокусирайте се върху растежа който е показателен, вместо върху истерични писъци на неподготвени бивши бизнес партньори от СЦИ или настоящи такива от Грабо (намерили с кой да се съравновават), аматьори) , които полагат неистови усилия да очернят създаденото до момента с много труд, пот, време и пари!
Моля ти се оправи си подписа, неграмотнико! Все едно го е писал някой мангал.
Колеги, стига сте се дращили. Дайте да оставим фактите сами да говорят за себе си и през новата година. Фокусирайте се върху растежа който е показателен, вместо върху истерични писъци на неподготвени бивши бизнес партньори от СЦИ или настоящи такива от Грабо (намерили с кой да се съравновават), аматьори) , които полагат неистови усилия да очернят създаденото до момента с много труд, пот, време и пари!
Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Къде мога да се науча и аз да чупя стойки и да ми плащат за това? Сещам се за едни момичета в едни специални нощни заведения, които също чупят стойки по едни пилони, ама тук май стойките не са същите.
Към гъзето с Хондата - довечера в полунощ ако си изкарам СЦИ картата и изкрещя 3 пъти в посока изток "сци са велики" дали ще мога аз и приятелите ми БП директно да прескочим в 2015? В смисъл нали разправяш, че трябва да мислим на едро...
Весели празници на хората с разум във форума и нека новата година да е плодородна!
Пастора е завъртял машина за пари, с която всеки с повече от 2 грама мозък и повече чупене на стойки може да дръпне напред с кинтите. Вие сте се заяли с човека за нелояни търговски практики и пирамидални продажби, пък мен лятото като ме обуха 7 бона за келява пвц дограма и шпакловка без мрежа нямаше кой да ме защити
Когато се върна в бантустана, АКО избщо се върна, ще може ли да ми почупиш стойки и да ми поговориш на едро? Обичам комедийни изпълнения.
Коментар