IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
    Няма кой да питаш тези страхливци няма се покажат никъде след този резил.
    Как бе, нали ще дават пресконференция пред всички медии. А иначе вече съм сигурен, че наистина си вярва.И то до такава степен, че е тръгнал да се самоубие икономически.... И наш ДЪЛГ е да му помогнем в това свято дело.

Ето малко въпроси от форума до сега, помагайте ако съм изпуснал нещо важно:

Дейност:

1. Какъв процент от приходите на компанията се формира като комисионни от посредническа дейност в търговията на дребно (затова, че предлагат отстъпки за клиентите и реклама за търговците) и какъв процент - от привличането на нови хора за сътрудници (бизнес партньори, членове и тн.)? Ако процентът на комисионните от потребление е под 20% не представлявали дейността на фирмата незаконна пирамидална дейност с основна цел привличане на нови членове?

2. Какъв процент от изплатените бонуси на сътрудници идва от комисионни от потреблението на структурата под тях и какъв от привличането на нови хора? Какъв е процентът на тъй наречените пасивни доходи за средно статистическия бизнес член/партньор?

3. Какъв е процентът бизнес партньорите, които са на плюс от инвестицията си спрямо общия брой участници, закупили "бизнес центрове"? Ако процентът е под 30% не представлявали дейността на фирмата незаконна пирамидална дейност.

4.Защо израстването в ранг не е свързано с оборота от потребление направен от структурата ви, а само с оборота от ново привлечените БП-та? Не е ли това насърчаване на незаконна пирамидална дейност?

5.Защо не сте член на Българската Асоциация за Директни Продажби, както други компании от МЛМ?

6.Как ценообразувате бизнес категориите си? Какво наложи покачването на цената на Т.К.3 с 33% от 3000 на 4000лв? Какво подобрение в качеството предлагате срещу това увеличение?

7.Защо не казвате на презентациите, че "спечелването" на БМВ-то е свързано САМО И ЕДИНСТВЕНО с вкарване на хора по 600/1800/4000 лева, а не е свързано по никакъв начин с оборота от пазаруване?

Компания:

8. Защо преименувахте Save Company International на SaveWay International? Защо прехвърлихте собствеността на немски холдинг с ограничена отговорност, на който собственици сте пак вие?

9. Под каква юридическа форма оперирате в страните извън България и Германия?

Целенасочено заблуждаване на потребители и търговски партньори:

10. Какво представлява бизнес център? Какво имате предвид под „Този пакет е подходящ за хора, които желаят да се възползват в по-голяма степен от бизнес предложението на Saveway и да развиват собствен бизнес в компанията.” Защо заблуждавате потребителите, че си закупуват бизнес и каква е дефиницията на „собствен бизнес” в контекста на компанията? http://kristian.saveway.de/page/contact/business

11. Защо заблуждавате потребителите, че са партньори и икономически свързани с компанията след като според общите ви условия: „3.2 Нито едно условие в Договорните документи или в което и да е споразумение между Члена
    и SAVEWAY не превръща Члена в служител, подчинен, работник, представител или в партньор на SAVEWAY, нито Членът има право да се представя като такъв.”

12.Защо лъжете в презентациите си, че продавате франчайз, като дейността ви няма нищо общо с франчайзинга, нито сте част от франчайзингодателите в България? Също така по общи условия бизнес партньорите ви нямат право да използват името и логото на компанията.

13.Защо в общите условия пише, че дейността ви може да бъде прекратена след спиране поддръжката на сайта? Коя компания може да откаже да изпълни договорни задължения, без да обяви несъстоятелност.

14.Защо лъжете, че търговските ви категории са продукт, след като нямат никаква стойност извън компесационния ви план? Защо "собствения бизнес", който продавате не може да бъде продаден или наследен? Какъв документ за собственост издавате на закупилите търговска категория?

15.Колко от навсякъде цитираните 60 000 клиента реално си ползват картите? Колко от тях не са използвани нито веднъж? Какъв е процента на активните потребители, които имат поне една покупка през последните 3 месеца? Предоставяте ли такава информация на обектите, които сключват договор за отстъпки с вас

16.Защо лъжете, че подарявате БМВ-та, като колите са лизингови, не са на името на съответното БП, въпреки че той е обвързан с таргети, които ако не изпълни сам ще си плаща вноските? Бизнес-патньорите получават ли документ за собственост на съответния автомобил? Ако не, с какво право се задължават да изплащат лизинга на "подаръка"?

Като ги съберем ще ги изпратим тук-там да са подготвени журналистите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Дядо Мечо Разгледай мнение
      Абе... туй падре... почвам да си мисля, че наистина си вярва. Като го гледам с какво настървение и упорство си прави публично сепуку... Дали е възможно да се окаже просто обикновен самоповярвал си глупак?
      Вярва или невярва, този ще спре да говори и да се изявява като му секнат приходите от бизнес центрове. Иначе е ясно, че винаги ще има хора като Шопов, които ще са в лайната до края, но ще са с усмивки и позитивизъм изписан на лицето. При него това си е форма на сектантство.

Коментар

• Първоначално изпратено от Дядо Мечо Разгледай мнение
        Абе... туй падре... почвам да си мисля, че наистина си вярва. Като го гледам с какво настървение и упорство си прави публично сепуку... Дали е възможно да се окаже просто обикновен самоповярвал си глупак?
        И аз си мисля същото, след снощните му изблици на ненормалност...
        За мен това е един болен човек, който наистина вярва във великия си и почтен бизнес модел...
        Дано греша, но май единия съдружник ще се препича някъде на топло, до края на живота си, а другия ще се наслаждава на звездите зад решетките....
        Само, че около него няма да припкат надзиратели, а санитари...
        Та...такива ми ти мисли са ме налегнали след снощната му изповед

Коментар

• Абе... туй падре... почвам да си мисля, че наистина си вярва. Като го гледам с какво настървение и упорство си прави публично сепуку... Дали е възможно да се окаже просто обикновен самоповярвал си глупак?

Коментар

• Първоначално изпратено от mktmkr Разгледай мнение
            Аха, на 360 градуса по хоризонтала и на 90 вертикала в посока юг Ако мъ разбираш...

Сериозно аз съм за да направим един списък с 20-30 въпроса и да ги разпратим на медиите, които са отразили курпорацията до сега.
            Няма кой да питаш тези страхливци няма се покажат никъде след този резил.

Коментар

• Първоначално изпратено от Prosperity Разгледай мнение
              До последно ще се пази в тайна, за да предотвратим саботаж от страна на конкуренцията Себролин/Бене.
              Ясно и ти една свирка дет за нищо не знаеш.

Коментар

Няма как това да не се случи, един път докоснеш ли се до енергийното поле на пастора, живота ти се променя коренно на 360 градуса!!!
                Аха, на 360 градуса по хоризонтала и на 90 вертикала в посока юг Ако мъ разбираш...

Сериозно аз съм за да направим един списък с 20-30 въпроса и да ги разпратим на медиите, които са отразили курпорацията до сега.

Коментар

• Kрай, конец и т. н.
                  Last edited by briko; 27.03.2014, 20:34.

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
                    Добре де къде ,ще е цирка ?
                    До последно ще се пази в тайна, за да предотвратим саботаж от страна на конкуренцията Себролин/Бене.
                    Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• @Prosperity - Бил съм само на една презентация и наистина ... погледът ми върху живота се промени на 360 градуса

Съветвам всички БП да си подготвят хавлиените кърпи за предстоящата галактическа експанзия ... ама сигурно те не знаят за какво им е кърпата

Коментар

Браво, много силен ход от страна на корпорацията. Сигурен съм, че висшия мениджмънт на холдинга е подготвил изключителна стратегия за пресконференцията. Предричам, че след края на пресконференцията 70% от журналистите присъствали ще си купят пакет от 4000 лева и тогава Балгариа ще ние в краката и можем да мислим за влизане в парламента, а защо не и п-р Петров за президент?!?! Няма как това да не се случи, един път докоснеш ли се до енергийното поле на пастора, живота ти се променя коренно на 360 градуса!!!
                        Добре де къде ,ще е цирка ?

Коментар

• Пастора си го вкара сам с това безумно дело, ама явно му е харесало та си го вкарва пак. Медиите очевидно не са с позитивна нагласа към него, вече го ядоха в тв7, бнт, другите само отразяват, ама и те като захапят... дано и прокуратурата си направи списък с въпроси
                          Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

• Браво, много силен ход от страна на корпорацията. Сигурен съм, че висшия мениджмънт на холдинга е подготвил изключителна стратегия за пресконференцията. Предричам, че след края на пресконференцията 70% от журналистите присъствали ще си купят пакет от 4000 лева и тогава Балгариа ще ние в краката и можем да мислим за влизане в парламента, а защо не и п-р Петров за президент?!?! Няма как това да не се случи, един път докоснеш ли се до енергийното поле на пастора, живота ти се променя коренно на 360 градуса!!!
                            Last edited by Prosperity; 27.03.2014, 20:22.
                            Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Сега е момента, бившите бизнес партньори които вчера се извиняваха на приятелите си, да разкъсат публично пастора !
                              Ще има кръв и зрелище за народа и медиите .
                              Разбира се пресконференцията ще е тайна, със специално поканени и подплатени медии, в стил "вижте какви неща пишат за нас, форбс, мениджър т.н. " ).

Коментар

• ууаа

Коментар

Working...
                                X