If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Пакетите вече били по 4К. Пирамидката започва да дава фира малко по малко...
На теб като гледам мозъка ти дава фира. Не 4к, а 14к ще плащат ако трябва за да има парички в моя джоб, и да ми е гот като ходя по дискотеки из Бургас да блъскам по масата и да гледам лошо
Браво на Пасторите. Аз ги броя към 800 балъци, което прави 40 000хил. 20хил. да са им разходите (без въобще да съм наясно с цените за наем, кетаринг, явно и камери) - пак ще си разделят по 10хил. Един път в месеца за няколко часа работа. Браво, евала. Трябва да им се признае, че имат присъствие и успешно омайват овцете. Връх е, че са ги обучили даже да стават на крака и да им ръкопляскат.
в клипчето съм ти отпуснал 7 минути, а двата бизнес дни са към 14 часа вкл кафе паузите. Това е нещо като трейлър, а тайните на мрежовия маркетинг ще останат загадка за теб, щом отсъстваш от лекции
"Зарибяваш" това казваш, обаче защо във форума като си наясно, че 99,99% от участниците тук сме убедени, че сте секта/пирамида/ и пишем против вас?
Гледайте и си опичайте акъла за каква оферта става въпрос тук !!!!
На това клипче видях няколко стотици младежи с амбиции да правят лесни пари. Голяма част предполагам са бизнес партньори, а останалите са потенциални жертви да се разделят с 3000 лева, слушайки двамата "фараони" как им свалят звезди. И все пак да си направят сметка ... ако не набутат някой приятел с "бизнес пакет", колко пари ще правят на месец от рекламирания накрая 2% личен бонус в 30-те бензиностанции? 5-10 лв? С това ли ще направят големия удар в живота?
До колкото си спомням, присъствието на това събитие коства 50 кинта на всеки участник в сектата, а сега го публикувате без пари, нещо не ми се връзват нещата....... за какво ви ги взимат тези парички, щом след известно време можеш да го гледаш в youtube
в клипчето съм ти отпуснал 7 минути, а двата бизнес дни са към 14 часа вкл кафе паузите. Това е нещо като трейлър, а тайните на мрежовия маркетинг ще останат загадка за теб, щом отсъстваш от лекции
Гледайте и си опичайте акъла за каква оферта става въпрос тук !!!!
До колкото си спомням, присъствието на това събитие коства 50 кинта на всеки участник в сектата, а сега го публикувате без пари, нещо не ми се връзват нещата....... за какво ви ги взимат тези парички, щом след известно време можеш да го гледаш в youtube
Честита нова година! Да си пожелаем повече бизнес партньори в структурата ми, повече раздадени бмв-та, експанзия в югоизточна Европа и повече лев от комисионни в личната ми сметка. Стига сте хейтвали вземайте се в ръце. С чупене на стойки и кривене на врата като Бойко Борисов се случват чудеса !!!
Така ли ти казаха като ти взимаха парите
Вместо да си така голословен защо не лажеш от колко време чупиш стойки и колко левчета по личната ти сметка си получил от СЦИ като компенсация?
Ама не ми казвай на мене. Отговори си сам. След 3 месеца пак си отговори. Тогава, ако все още ти се говори ела и напиши някой ред по темата
Коментар