IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Sixoclock Разгледай мнение
    ЗАБЕЛЯЗВАМ ЧЕ СЪОБЩЕНИЕТО Е ВЕЧЕ ИЗТРИТО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Изключително чувство за хумор демонстрирано от един велик НеЧовек.
    Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от Sixoclock Разгледай мнение
      ЗАБЕЛЯЗВАМ ЧЕ СЪОБЩЕНИЕТО Е ВЕЧЕ ИЗТРИТО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Това ли беше рухнали пирамидата .

Коментар

• ЗАБЕЛЯЗВАМ ЧЕ СЪОБЩЕНИЕТО Е ВЕЧЕ ИЗТРИТО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от briko Разгледай мнение
          "На всяка цена", забелязвате ли? След като никой не иска да закупи този "продукт", какво правим с това "продажби на всяка цена" ? Изнудваме, отвличаме, подкупваме, лъжем най-близките си хора..........какво правим?
          Защо не братко?! Ако целта е да направят 1 милярд финансово независими човеци, си заслужава да подкупваш, лъжеш, отвличаш и тн. до няколко хиляди човеци.
          Целта оправдава средствата.
          Едно време и самият Васил Левски е прерязъл гръкляна на 14 годишно момче, но целта е била свободата за милиони човеци, в случая и корпорацията иска финансова свобода за максимален брой същества, за максимално дълъг период от време, за благото на максимален брой бизнес членове и членки, и Елит старс 1-2-3 и тн.
          Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от borntorace Разгледай мнение
            Аве всички са дроб сарма,Брънков го сънуват с костюм и кандило как им повтаря "Да бъде!" Друга пък готова да подпише всичко, което и дадат, дори и със затворени очи. Работата не е добре. Д-р Черкезов ако има създадени връзки с негови колеги доктори-психиатри да се задейства,че нещата почват да излизат извън контрол. Хората имат нужда спешно от психиатър.
            Щом не ще да се самоубива, Посторът има още работа за вършене. Иначе и на мен Брънков така ми се явява на сън. Казва ми, че съм страхотна, интелигентна и заслужавам само най-доброто. Трябвало само да повярвам ...... Кат ми писне да му слушам глупостите и му показвам един учебник по математика за 6-ти клас и него дим да го няма ......

Коментар

• Първоначално изпратено от fremd Разгледай мнение
              Пасторът види се от немай къде е преподавал Стария завет:

3. Рече Бог: да бъде светлина. И биде светлина.

Обаче Брънков в ролята на Господ-бог...
              И не е само той... това са коментарите под последното съобщение на пастора:

Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

• Първоначално изпратено от borntorace Разгледай мнение
                ...Брънков го сънуват с костюм и кандило как им повтаря "Да бъде!" ...
                Пасторът види се от немай къде е преподавал Стария завет:

3. Рече Бог: да бъде светлина. И биде светлина.

Обаче Брънков в ролята на Господ-бог...

Коментар

• Аве всички са дроб сарма,Брънков го сънуват с костюм и кандило как им повтаря "Да бъде!" Друга пък готова да подпише всичко, което и дадат, дори и със затворени очи. Работата не е добре. Д-р Черкезов ако има създадени връзки с негови колеги доктори-психиатри да се задейства,че нещата почват да излизат извън контрол. Хората имат нужда спешно от психиатър.
                  Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от briko Разгледай мнение
                    "На всяка цена", забелязвате ли? След като никой не иска да закупи този "продукт", какво правим с това "продажби на всяка цена" ? Изнудваме, отвличаме, подкупваме, лъжем най-близките си хора..........какво правим?
                    Изнудват и отвличат! Другото си го правят от 4 години.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                      Падре да произведе Черкезов в рицар на Корпорацията
                      Не навирайте черкенеза в очите на негова светославовост, че ще му изкарате боя накрая. Щото падре търпи, търпи пък току виж му писне. Аз например ако бях на мястото на падре отдавна да съм пратил винкели на черкенезов.

Коментар

• Падре да произведе Черкезов в рицар на Корпорацията

Коментар

• Падре Петров си е добре, вчера беше кръстосал крака на Хепито в ритейл парк Пловдив, а балъците да мислят как да продават тази пръдня наречена продукт от пирамидата

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                            Братко, ако съм отказал някого, то това е за добро
                            Заслужаваш награда за цялостен приност в борбата срещу измамата!

Статуетка за най-добра роля в категорията "Тотално Разубеждаване и Отказване на Лаиците"
                            "Там, където глупостта е образец, разумът е безумие."

Коментар

• Първоначално изпратено от meko Разгледай мнение
                              Вече има остър глад за директни продажби,налага се предизвикателство от най-високо ниво:
                              Last edited by briko; 16.04.2014, 14:31.

Коментар

• Първоначално изпратено от fefo Разгледай мнение
                                Според мен на Черкеза белетристичните творби изразяват лична позиция или просто го прави за кеф.
                                Добър е, може наистина да се занимава "професионално", но кой ще му плаща? Кой печели от това, че е отказал хиляди хора да тръгнат по пътя на "финансовата независимост"?
                                Братко, ако съм отказал някого, то това е за доброто на компанията.
                                Според мен на корпорацията са и необходими само и единствено безрезервно вярващи човеци, по възможност христяни, вярващи в п-р Петров, бизнес плана, маркетинговата стратегия и добрия имидж на Холдинга.
                                Така че наистина трябва да ми плащат и то немалко, защото съм цетката, филтърът който отсява плявата от наистина стойностните бизнес Членове и Членки които ще поведат хорото по всички континенти. Няма да се учудя ако един ден благодарение на тези войници, като се чуе думата Българиа, хората ще правят асоциации " Българиа на Три океана и Шест Континента"

Коментар

Working...
                                X