IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от fremd Разгледай мнение
    Аквасорс, Хербалайф, Рейнбоу, ЛР...от двете последните имам преки впечатления Нали знаете коронния номер на прахосмукачните дилъри, карат те да почистиш част от килима с твоята прахосмукачка, след това минават с Рейнбоу и на бяло парцалче ти показват, че е събран още боклук...е, аз я накарах тая мацка да мине още веднъж след собственото си почистване и познайте кво стана С ЛР се беше занимавала жената преди време и си имахме домашен спор за чудодейността на алоето и сертификата Фрезениус...еми сега е 21 век, с два клика намерих въпросния сертификат и установихме заедно, че това, което пише в него не е това, което пее попът по презентациите. Това обаче ИЗОБЩО не я накара да се усъмни в чудото ЛР,отбележете...

Целият този офтопик пиша, зада стане ясно,че всичките МЛМ компании, пирамиди или не се крепят на един основен фундамент: с елементарни психологически трикове и явни фокуснически номера да убедиш група хора да платят за нещо многократната му реална цена и да пробутат това нещо на поне още двама себеподобни. Затова е нужна ВЯРАТА. Дали нещото ще е прахосмукачка, крем, хранителна добавка, карта за отстъпка...или друго...въпроЗ на въображението на съответния изобретател
    От целията ти пост разбирам ,че си си патил от недоброкачествен МЛМ бизнес и затова ни лепиш такъв етикет и на нас без никакви доказателства и сериозни доводи. Моля те, братко, ела на един бизнес ден и ще усетиш такава карма, която ще топли душата ти за животи напрет, ще разбереш, че нашия бизнес план е правия и повече не би продумал лоша дума за бизнесите на пастор Петров
    Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• От Фейсбук

Silas Greaves: Колко хубаво би било Бизнесден да стане празник в календара,както Гергьовден,Атанасовден,Бабинден и т.н. Това ще зарадва толкова много хора. https://www.facebook.com/events/1489093061314190/
      Да бъде благословен българският Ян Палах (Д-р. Н.Черкезов) - за усмиването на SCI с коментарите си.

Коментар

• Първоначално изпратено от fremd Разгледай мнение
        Аквасорс, Хербалайф, Рейнбоу, ЛР...от двете последните имам преки впечатления Нали знаете коронния номер на прахосмукачните дилъри, карат те да почистиш част от килима с твоята прахосмукачка, след това минават с Рейнбоу и на бяло парцалче ти показват, че е събран още боклук...е, аз я накарах тая мацка да мине още веднъж след собственото си почистване и познайте кво стана С ЛР л

Не разбирам защо не се захванете срещу напудрените и ненужни прахосмокачки Рейнобоу струващи 2400 долара!!! А се захващате с едни уважавани и почтени човеци, които просто искат да инвазират извън Българиа!! Защото им е писнало вече тук да се цапат от цялата жлъч която се мята по корпорациата.

П.П.
        Присъствал съм на презентация на рейнбол, жилището в което бях поканен беше обзаведено за сумата малко под 1000 евро (представете си каква кочина и беднотия),
        а бизнес агента вика струва 2400 долара, но ако ми намерите 9 клиента, вашата ще излезе без пари
        Това се случва в Варна!!
        Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от Селдън Разгледай мнение
          Тия с водораслите не бяха ли Аквасорс?...
          Аквасорс, Хербалайф, Рейнбоу, ЛР...от двете последните имам преки впечатления Нали знаете коронния номер на прахосмукачните дилъри, карат те да почистиш част от килима с твоята прахосмукачка, след това минават с Рейнбоу и на бяло парцалче ти показват, че е събран още боклук...е, аз я накарах тая мацка да мине още веднъж след собственото си почистване и познайте кво стана С ЛР се беше занимавала жената преди време и си имахме домашен спор за чудодейността на алоето и сертификата Фрезениус...еми сега е 21 век, с два клика намерих въпросния сертификат и установихме заедно, че това, което пише в него не е това, което пее попът по презентациите. Това обаче ИЗОБЩО не я накара да се усъмни в чудото ЛР,отбележете...

Целият този офтопик пиша, зада стане ясно,че всичките МЛМ компании, пирамиди или не се крепят на един основен фундамент: с елементарни психологически трикове и явни фокуснически номера да убедиш група хора да платят за нещо многократната му реална цена и да пробутат това нещо на поне още двама себеподобни. Затова е нужна ВЯРАТА. Дали нещото ще е прахосмукачка, крем, хранителна добавка, карта за отстъпка...или друго...въпроЗ на въображението на съответния изобретател

Коментар

• Тия с водораслите не бяха ли Аквасорс? Не ги знам в подробности коя пирамида какъв боклук пробутва, обаче Хербалайф май продават повече продукти от ония с водораслите.

Все тая, все пирамиди са, както и нашенското "чудо" - Слейвуей

Коментар

• Питагоре, не очаквах да ни сравняваш с тези измекяри, най-малкото защото няма физическа и техническа възможност 8 милярда човеци да им ползват напарфюмираните им боклуци които произвеждат. Но, има теоритична и практична възможност поне 4 милярда човеци да ползват карти за отстъпки.
              Хербарлайф е една лъжа, практически невъзможно е от едно езерце да вадят толкова много водорасли, ако бях агент от ФБР , щях там да ги ударя.

Коментар

• http://www.marketwatch.com/story/why...ife-2014-03-20

Хербалайф ги атакуват по същите 2 основни пункта, които правят този анти-бизнес неетичен, измамен и следователно незаконен - фокус върху набиране на нови "членове" или "дистрибутори" и голям процент от участници, които са на загуба.

А хербалайф все пак разполагат с множество продукти, докато същото не важи за слейвуей, чийто продукт е твърде рехав и се набляга очевадно и изцяло върху пирамидалното "бизнес" предложение да навързваш други по веригата. Т.е. тук виждаме съвсем откровена пирамида и институциите трябва да си свършат работата и да я затворят!

Коментар

• Първоначално изпратено от Prosperity Разгледай мнение
                  Ако българскиа съд ви се вижда шега и играчка, то този в Шарлоте и Страстбург не си поплюват.
                  Браво`ве Черкезов, ти си еталон за платен репортаж !

Коментар

• Първоначално изпратено от Prosperity Разгледай мнение
                    Ако българскиа съд ви се вижда шега и играчка, то този в Шарлоте и Страстбург не си поплюват.
                    Там друга писалка ли е?

Коментар

• Първоначално изпратено от briko Разгледай мнение
                      Съд, съд и пак съд

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                        Sixoclock Това което публикува ако е фалшификат, ще те съдим до дупка и няколко живота напрет ще преработваш негативната карма защото:
                        - От подобни публикации могат да пострадат почти 9 000 български (и не само) бизнес члена, а ако се замислим напрет в бъдещето, може би ще прекъснеш кариерите на милиони настоящи бизнес членове.
                        Замислисе!
                        Съд, съд и пак съд

Коментар

• Sixoclock Това което публикува ако е фалшификат, ще те съдим до дупка и няколко живота напрет ще преработваш негативната карма защото:
                          - От подобни публикации могат да пострадат почти 9 000 български (и не само) бизнес члена, а ако се замислим напрет в бъдещето, може би ще прекъснеш кариерите на милиони настоящи бизнес членове.
                          Замислисе!

Коментар

• Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнение
                            Изглежда ми фалшива на мен... Датата не е във формата на фейсбук и снимката на пастора е смачкана.
                            Фалшива или истинска публикация няма значение. За някои хора е достатъчно това да се завърти в интернет и да се посади семето на съмнението за бъдещето на компанията.

Коментар

• Първоначално изпратено от neural_network Разгледай мнение
                              Пастора е бил почерпен или е в депресия, когато е писал това.
                              Тази публикация ще разколебае много джедаи.

Пастора ще прекрати дейността само на българската фирма SAVEWAY.
                              Изглежда ми фалшива на мен... Датата не е във формата на фейсбук и снимката на пастора е смачкана.
                              Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

• Първоначално изпратено от Sixoclock Разгледай мнение
                                ЗАБЕЛЯЗВАМ ЧЕ СЪОБЩЕНИЕТО Е ВЕЧЕ ИЗТРИТО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Пастора е бил почерпен или е в депресия, когато е писал това.
                                Тази публикация ще разколебае много джедаи.

Пастора ще прекрати дейността само на българската фирма SAVEWAY.

Коментар

Working...
                                X