Първоначално изпратено от fremd
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Saveway / SCI - мнение? (2)
Collapse
X
-
Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
-
От Фейсбук
Silas Greaves: Колко хубаво би било Бизнесден да стане празник в календара,както Гергьовден,Атанасовден,Бабинден и т.н. Това ще зарадва толкова много хора.https://www.facebook.com/events/1489093061314190/
Да бъде благословен българският Ян Палах (Д-р. Н.Черкезов) - за усмиването на SCI с коментарите си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fremd Разгледай мнениеАквасорс, Хербалайф, Рейнбоу, ЛР...от двете последните имам преки впечатленияНали знаете коронния номер на прахосмукачните дилъри, карат те да почистиш част от килима с твоята прахосмукачка, след това минават с Рейнбоу и на бяло парцалче ти показват, че е събран още боклук...е, аз я накарах тая мацка да мине още веднъж след собственото си почистване и познайте кво стана
С ЛР л
Не разбирам защо не се захванете срещу напудрените и ненужни прахосмокачки Рейнобоу струващи 2400 долара!!! А се захващате с едни уважавани и почтени човеци, които просто искат да инвазират извън Българиа!! Защото им е писнало вече тук да се цапат от цялата жлъч която се мята по корпорациата.
П.П.
Присъствал съм на презентация на рейнбол, жилището в което бях поканен беше обзаведено за сумата малко под 1000 евро (представете си каква кочина и беднотия),
а бизнес агента вика струва 2400 долара, но ако ми намерите 9 клиента, вашата ще излезе без пари
Това се случва в Варна!!Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Селдън Разгледай мнениеТия с водораслите не бяха ли Аквасорс?...Нали знаете коронния номер на прахосмукачните дилъри, карат те да почистиш част от килима с твоята прахосмукачка, след това минават с Рейнбоу и на бяло парцалче ти показват, че е събран още боклук...е, аз я накарах тая мацка да мине още веднъж след собственото си почистване и познайте кво стана
С ЛР се беше занимавала жената преди време и си имахме домашен спор за чудодейността на алоето и сертификата Фрезениус...еми сега е 21 век, с два клика намерих въпросния сертификат и установихме заедно, че това, което пише в него не е това, което пее попът по презентациите. Това обаче ИЗОБЩО не я накара да се усъмни в чудото ЛР,отбележете...
Целият този офтопик пиша, зада стане ясно,че всичките МЛМ компании, пирамиди или не се крепят на един основен фундамент: с елементарни психологически трикове и явни фокуснически номера да убедиш група хора да платят за нещо многократната му реална цена и да пробутат това нещо на поне още двама себеподобни. Затова е нужна ВЯРАТА. Дали нещото ще е прахосмукачка, крем, хранителна добавка, карта за отстъпка...или друго...въпроЗ на въображението на съответния изобретател
Коментар
-
Питагоре, не очаквах да ни сравняваш с тези измекяри, най-малкото защото няма физическа и техническа възможност 8 милярда човеци да им ползват напарфюмираните им боклуци които произвеждат. Но, има теоритична и практична възможност поне 4 милярда човеци да ползват карти за отстъпки.
Хербарлайф е една лъжа, практически невъзможно е от едно езерце да вадят толкова много водорасли, ако бях агент от ФБР , щях там да ги ударя.Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
http://www.marketwatch.com/story/why...ife-2014-03-20
Хербалайф ги атакуват по същите 2 основни пункта, които правят този анти-бизнес неетичен, измамен и следователно незаконен - фокус върху набиране на нови "членове" или "дистрибутори" и голям процент от участници, които са на загуба.
А хербалайф все пак разполагат с множество продукти, докато същото не важи за слейвуей, чийто продукт е твърде рехав и се набляга очевадно и изцяло върху пирамидалното "бизнес" предложение да навързваш други по веригата. Т.е. тук виждаме съвсем откровена пирамида и институциите трябва да си свършат работата и да я затворят!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Prosperity Разгледай мнениеАко българскиа съд ви се вижда шега и играчка, то този в Шарлоте и Страстбург не си поплюват.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Prosperity Разгледай мнениеАко българскиа съд ви се вижда шега и играчка, то този в Шарлоте и Страстбург не си поплюват.
Коментар
-
Първоначално изпратено от briko Разгледай мнениеСъд, съд и пак съд
Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеSixoclock Това което публикува ако е фалшификат, ще те съдим до дупка и няколко живота напрет ще преработваш негативната карма защото:
- От подобни публикации могат да пострадат почти 9 000 български (и не само) бизнес члена, а ако се замислим напрет в бъдещето, може би ще прекъснеш кариерите на милиони настоящи бизнес членове.
Замислисе!Съд, съд и пак съд
Коментар
-
Sixoclock Това което публикува ако е фалшификат, ще те съдим до дупка и няколко живота напрет ще преработваш негативната карма защото:
- От подобни публикации могат да пострадат почти 9 000 български (и не само) бизнес члена, а ако се замислим напрет в бъдещето, може би ще прекъснеш кариерите на милиони настоящи бизнес членове.
Замислисе!Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнениеИзглежда ми фалшива на мен... Датата не е във формата на фейсбук и снимката на пастора е смачкана.
Коментар
-
Първоначално изпратено от neural_network Разгледай мнениеПастора е бил почерпен или е в депресия, когато е писал това.
Тази публикация ще разколебае много джедаи.
Пастора ще прекрати дейността само на българската фирма SAVEWAY.Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Sixoclock Разгледай мнениеЗАБЕЛЯЗВАМ ЧЕ СЪОБЩЕНИЕТО Е ВЕЧЕ ИЗТРИТО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Пастора е бил почерпен или е в депресия, когато е писал това.
Тази публикация ще разколебае много джедаи.
Пастора ще прекрати дейността само на българската фирма SAVEWAY.
Коментар
Коментар