IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Barona Разгледай мнение
    И на мен така ми писа (прати ми съобщение на лични) писах му и аз на лични да си пише коментарите от другите си профили, но явно доста го е уплашил модератора щом се е покрил.
    Спокойно, ще се появи

Коментар

• ПИРАМИДИ, ФАРАОНИ !

Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнение
      На мен ми каза че модератор го е заплашил с бан ако пише тук.
      И на мен така ми писа (прати ми съобщение на лични) писах му и аз на лични да си пише коментарите от другите си профили, но явно доста го е уплашил модератора щом се е покрил.
      Да бъде благословен българският Ян Палах (Д-р. Н.Черкезов) - за усмиването на SCI с коментарите си.

Коментар

• Първоначално изпратено от Barona Разгледай мнение
        Къде се изгуби Черкезов, някой знае ли ? Да не е заминал пак за Китай да разработва пазара на пирамидата ?
        На мен ми каза че модератор го е заплашил с бан ако пише тук.
        Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

• ПИРАМИДИ, ФАРАОНИ !

Къде се изгуби Черкезов, някой знае ли ? Да не е заминал пак за Китай да разработва пазара на пирамидата ?
          Да бъде благословен българският Ян Палах (Д-р. Н.Черкезов) - за усмиването на SCI с коментарите си.

Коментар

• Първоначално изпратено от mad_coder Разгледай мнение
            Хайде и аз да се включа в дискусията. Занимавам се с програмиране и проекти в ИТ сферата. Докарвам доста прилични доходи за Бг. Онзи ден един приятел (вече познат - хора, които искат да те мамят не са ти приятели ) ми звъни и иска да се видим за да обсъдим бизнес предложение.
            Обяснявам му , че не съм особено заинтересован, тъй като имам прилични доходи и предпочитам да си запазя свободно време. Нашия човек обаче не се отказва - абе става въпрос за много пари за малко време, трябва да се видим. Като чуя подобно нещо и се изприщвам. Аз съм фен на теорията , че човек изкарва/трябва да изкарва толкова , колкото е произвел (стоки, услуги и тн) . Какво означава много пари без усилие , го питам по телефона, ти да не бачкаш в лотарията. А той настоява: абе става въпрос за много пари. Обяснявам му, че с няколко часа допълнителен труд в Събота и Неделя мога да си докарам няколко хилядарки отгоре. Той обаче ме контрира: Само толкова ли? Аз ти говоря за много по-големи суми, БМВ-та , Поршета и тн . Викам си ясно - на нашето момче са му промили мозъка и са го завъртяли в някоя пирамида. Стана ми любопитно обаче и се срещнах с него.
            На срещата човека извади една тетрадка от чантичката си и започна да ми рисува някаква схема - това вика е нашия продукт. Прави втора черта , успоредна на първата и пише БП - а това сме ние. Седя гледам го и се усмихвам. Викам си пилеее, пиле... Нашия човек продължава - говори ми за картите - 50 лева и получаваш отстъпки за кафета. Казвам му - за кво са ми отстъпки от кафетата, аз им оставям по 5 лева бакшиш? Става му тясно около врата и минава по същество - Да поговорим за бизнес. Можеш да спреш да бачкаш като луд и да изкарваш колкото искаш - зависи колко хора ще привлечеш. Обяснявам му че си харесвам работата. След това му обяснявам че е попаднал в пирамида и няма да изкара нищо от тази схема. Естествено не ми вярва. Обяснявам му , че няма как просто да висиш 2 часа някъде и да правиш състояние. Края на срещата минава в тягостна тишина. Оглеждам човека - изтупали го в костюм, ходи с някаква чантичка - изглежда представителен... До момента , в който дойде сметка и не започна да рови в портфейла си, в който имаше няколко смачкани 2 левки. Явно не е упял да зариби много хора. Платих сметката и му казах , че ако иска наистина да изкарва пари и не го е страх да се поизпоти да ми се обади... Сякаш говорех на стената обаче - виждах само разочарованието в погледа му , че не ме е зарибил. Зачудих се - колко глупав и алчен трябва да си за да се вържеш на подобни схеми...
            Ето този коментар ми харесва най много и такива неща трябва да се пишат по-често
            защото и аз имам бивши приятели(вече само познати) със толкова промити мозъци,
            ама после като свалят костюма след някоя бизнес среща вярно се качва на таксито защото трябва да избива 3000лв ама няма кой да излъже вече под него.

Коментар

• Ода

Ще се гордееш с мене,мамо,
              eсциаец станах аз.
              Три бона дадох само,
              за да лъжа хората в захлас.

Приятели,роднини и познати,
              нямат значение за мен.
              Щом пасторските проповеди и похвати,
              пълнят мозъка ми ден след ден.

Беемвенце,обеща ми,мамо,
              да го джиткам както си реша.
              Само трябва да накарам,мамо,
              100 човека да си купят БП.

briko,много си прав.Вместо да изкарат те пари,ги дават на пастора.И това ми било работа.

Коментар

• След 5-10 години ще организирам собствени бизнес дни, на които аз ще ви плащам да идвате само и само да си направя кефа да ви чуя как ще сумтите и ще се оправдавате какво точно се е случило та сци си е вдигнала чукалата и ви е зарязала. Вече двама "Бизнес партниора", мои познати, се качиха да карат такси, щото трябва да избиват 3 бона да си платят за глупостта която са направили. Омръзна ми да ги гледам по кафетата с костюмите как лъжат хората, а след срещата сваля костюма и се връща на ниско-платената си работа, че не става само с мечти за богатство - трябва и хляб да се яде довечера.

Коментар

• Първоначално изпратено от fuckoff Разгледай мнение
                  Еи , с този негативизъм до никъде няма да стигнете. Това, че ви е страх от промяната и възможностите си е ваш проблем!!! На 10.11.2013 г. бизнес ден в град Пловдив се събраха 2200 човека. Мислите ли, че ако не се изкарваха пари и няма бъдеще ще пътуват хора от цялата страна за този семинар?! Работете някъде и си взимайте 400-те лева заплата, че ако вие не ги вземете, зад вас чака същия нещастник да ги вземе (ето затова сме на тоя хал в БГ). И Фейсбук беше едно сайтче, ама хората направиха милярди... времето ще покаже!!!
                  Предполагам можеш да смяташ, ако всеки един човек от тези 2000 си е купил пакет за 3К, колко още трябва да си купет пакети за 3К, за да си върнат парите първите 2000 човека?!
                  Другото въпросче, на тебе колко кеш, че ти връщат от пазаруване в нелепия ви сайт за колективно пазаруване!

Защо трябва да дам 50лв. за карта, която ми дава възможност да си купя ваучер, след като мога да го направя без да давам пари, през vsichkioferti.com?

Каква е разликата межди вашата карта и грабо картата???

Ти караш ли БеЕмВе?!!!
                  Last edited by thaddeus; 13.11.2013, 14:56.

Коментар

Еи , с този негативизъм до никъде няма да стигнете. Това, че ви е страх от промяната и възможностите си е ваш проблем!!! На 10.11.2013 г. бизнес ден в град Пловдив се събраха 2200 човека. Мислите ли, че ако не се изкарваха пари и няма бъдеще ще пътуват хора от цялата страна за този семинар?! Работете някъде и си взимайте 400-те лева заплата, че ако вие не ги вземете, зад вас чака същия нещастник да ги вземе (ето затова сме на тоя хал в БГ). И Фейсбук беше едно сайтче, ама хората направиха милярди... времето ще покаже!!!
                    Добре че сте вие "просветените" да ни покажете пътя, ние бачкаме ли бачкаме за 400 лв и не виждаме светлината която ни показва великият пастор. Страхуваме се от всякаква промяна, не си сменяме четката за зъби даже.

Промити мозъци сте всички, събрали са се 2200 защото промитите мозъци са ги извикали да гледат новата "далавера", освен че сте останали с по 50 лв назад и сте си направили снимки с БееМВеТата нищо друго не сте постигнали смехурковци
                    Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

Тц, тц, тц, пък и на критика не търпите, къде се побрахте толкова хора, то в панаира няма толкова столове, ако сте били там. Взеха ли ти 50 лв. за да бъдеш на работния ти ден а вместо ти да изкараш 50 кинта си ги дал на пасторите, балък
                      Какво да покаже времето, докато има шматки като вас ще има и кой да ви събира парите.

Коментар

• SCI

Last edited by X_Y; 13.11.2013, 14:33. Причина: Не обиждайте.

Коментар

• Според новата програма, аз като прост картодържател, немога да се възползвам от качествените отстъпки!!!? Трябва да съм БП с висок ранг, за да получавам голям кешбак?!!! Вие луди ли сте?! Как ще ме привлечете бе хорааааа?

Коментар

• Хайде и аз да се включа в дискусията. Занимавам се с програмиране и проекти в ИТ сферата. Докарвам доста прилични доходи за Бг. Онзи ден един приятел (вече познат - хора, които искат да те мамят не са ти приятели ) ми звъни и иска да се видим за да обсъдим бизнес предложение.
                            Обяснявам му , че не съм особено заинтересован, тъй като имам прилични доходи и предпочитам да си запазя свободно време. Нашия човек обаче не се отказва - абе става въпрос за много пари за малко време, трябва да се видим. Като чуя подобно нещо и се изприщвам. Аз съм фен на теорията , че човек изкарва/трябва да изкарва толкова , колкото е произвел (стоки, услуги и тн) . Какво означава много пари без усилие , го питам по телефона, ти да не бачкаш в лотарията. А той настоява: абе става въпрос за много пари. Обяснявам му, че с няколко часа допълнителен труд в Събота и Неделя мога да си докарам няколко хилядарки отгоре. Той обаче ме контрира: Само толкова ли? Аз ти говоря за много по-големи суми, БМВ-та , Поршета и тн . Викам си ясно - на нашето момче са му промили мозъка и са го завъртяли в някоя пирамида. Стана ми любопитно обаче и се срещнах с него.
                            На срещата човека извади една тетрадка от чантичката си и започна да ми рисува някаква схема - това вика е нашия продукт. Прави втора черта , успоредна на първата и пише БП - а това сме ние. Седя гледам го и се усмихвам. Викам си пилеее, пиле... Нашия човек продължава - говори ми за картите - 50 лева и получаваш отстъпки за кафета. Казвам му - за кво са ми отстъпки от кафетата, аз им оставям по 5 лева бакшиш? Става му тясно около врата и минава по същество - Да поговорим за бизнес. Можеш да спреш да бачкаш като луд и да изкарваш колкото искаш - зависи колко хора ще привлечеш. Обяснявам му че си харесвам работата. След това му обяснявам че е попаднал в пирамида и няма да изкара нищо от тази схема. Естествено не ми вярва. Обяснявам му , че няма как просто да висиш 2 часа някъде и да правиш състояние. Края на срещата минава в тягостна тишина. Оглеждам човека - изтупали го в костюм, ходи с някаква чантичка - изглежда представителен... До момента , в който дойде сметка и не започна да рови в портфейла си, в който имаше няколко смачкани 2 левки. Явно не е упял да зариби много хора. Платих сметката и му казах , че ако иска наистина да изкарва пари и не го е страх да се поизпоти да ми се обади... Сякаш говорех на стената обаче - виждах само разочарованието в погледа му , че не ме е зарибил. Зачудих се - колко глупав и алчен трябва да си за да се вържеш на подобни схеми...

Коментар

• Първоначално изпратено от emergence Разгледай мнение
                              Година по- късна и песента не се е променила, Ако не се лъжа вие dsx500 спекулирахте, че SCI ще " се срине като система " преди лятото на 2013. Не само,че това не се е случило, а става точно обратното SCI става все по атрактивна фирма, както за клиенти, така и за БП. Но не мога да разбера мотива на разсъжденията ви ! Очевидно, SCI, не е схема за бързо забогатяване и не е финансова пирамида, защото (и съм сигурен, че ще се съгласите с мен) Ако това беше схема на Петров и Рангелов, за бързи пари, те е можело още преди година да прекратят дейността на компанията и да избягат с милионил А какво става реално, компанията подготвя експанзия, внедрява нови услуги инвестира в подобряване на клиентското обслужване и тн.
                              Защо да я прекратят, като баламурниците не са свършили и тея отгоре още могат да лапат пари докато тея отдолу лапат мухи?
                              Иначе ако вие, мухолапачи или тарикати, дето ще те продадат за 5 лв., ако още не сте разбрали мотива, мотивът е следния: Вие сте пирамида по дефиниция, облечена в услуга, която да замазва очите на хората. Вашите приходи не идват от картата, а от новите лапнишарани. Когато лапнишараните свършат, пирамидата умира, много от вас го знаят, но се успокояват с факта, че ще експандирате и така потокът няма да спре. Жалко че няма да има експанзия, да видим Бай Ганя как тарикатее из Европа и си мисли пак, че е най-хитър. Експанзия няма да има, гении мамини златни, защото в повечето държави или културата или законодателството не позволяват развитието на такива структури. Дори и да не беше така, как въобще пилешките ви мозъчета си представят, че ще спечелят от евентуална експанзия? Ще отидете в Китай, да осъществявате посредническа дейност? На какъв език? С какви документи? Пеша или със коуеуото? С виза или в багажното? Вие въобще знаете ли къде е Китай?
                              Та мотивът е следният: Просто хората се опитват да ви кажат, че когато нещо изглежда като патка, ходи като патка и кряка като патка, значи е патка!

Коментар

• ПИРАМИДИ, ФАРАОНИ !

Първоначално изпратено от Krisana Разгледай мнение
                                Скъпи другари, пукайте се от завист, SCI от вчера са с нова програма, с която пазарувате на специални цени и получавате бонуси!

Само сега и само с тази програма имате НЕВЕРОЯТНАТА ВЪЗМОЖОСТ да си закупите червен конец, който да ви пази от лоши очи и хейтърски клетви! Възползвайте се от невероятната ценова оферта само за членовете на най-проспериращата компания в България, Европа и по целия свят! Само за вас и само днес червеният конец е на специална цена от 125 лева, вместо достойните за неговите невероятни качества 125 лева! Кой може да устои на това невероятно ценово предложение? Кой ще пропусне да се възползва от тази уникална отстъпка?
                                Насам, народе, насам, млади меринджеи, сроковете са ограничени!!!

https://www.sci.sc/saveoftheday/view...asmet-ot-zally
                                Пастора вече си е платил и статия за "уникалната услуга"
                                http://www.manager.bg/%D0%BC%D0%B0%D...0%BD%D0%B0-sci

Коментар

Working...
                                X