If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Според мен на Черкеза белетристичните творби изразяват лична позиция или просто го прави за кеф.
Добър е, може наистина да се занимава "професионално", но кой ще му плаща? Кой печели от това, че е отказал хиляди хора да тръгнат по пътя на "финансовата независимост"?
Има и по-честни начини да изкарваш пари , брат . Не искам да се псуваме след време по форумите.
Е-е-е ти сега го удари на съвест. Всичко зависи от цената. Разбира се има някои каузи, които не бих приел за никакви пари - например свързани с педофилия, наркотици, тероризъм. Но да бъда трол на политическа партия или финансова пирамида срещу подходящо заплащане - може.
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Не е за смях , брат !!! За срам и за плач е . Тая дивотия дори се толерира от модераторите. На втората минута ми изтриха пост. А това на снимките , сигурно си наясно , е Витоша , снимана от Локорско или Бухово.
То бива , бива толерантност , ама тая тема минава сЕк'ви граници !! Преди седмица - две ме кандърдисваха за трол. Като гледам тая тема съм абсолютно наясно какво означава това определение ( или професия). Сумите са 4 цифрени
Я им кажи да ми пишат на ЛС. За 4-цифрена сума веднага ставам трол. Предложението е сериозно!
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Не е за смях , брат !!! За срам и за плач е . Тая дивотия дори се толерира от модераторите. На втората минута ми изтриха пост. А това на снимките , сигурно си наясно , е Витоша , снимана от Локорско или Бухово.
То бива , бива толерантност , ама тая тема минава сЕк'ви граници !!
Преди седмица - две ме кандърдисваха за трол. Като гледам тая тема съм абсолютно наясно какво означава това определение ( или професия). Сумите са 4 цифрени
Набързо се заинтересувах как стои хавата в Lyoness, тук в Австрия са ги погнали от почти 2 години, тяхното КЗП казва че и на тях им отнема време да разшифроват ОУ и цялата схема скрита зад картите, затова се бавят. През изминалата година имаше 2 репортажа на ОРФ 2 и един на немскара АРД относно Лайонес (СЦИ е точно копие на тях с изключение на картата която при Л. е безплатна). Вярвам, че има хора освен мен, които разбират немски и ще пусна репортажите в края на коментара си. За останалите ще дам малко инфо : щефът на Л. е почти толкова гнусен и нагъл колкото Пастора (все пак Пасторът е бил отстранен от Л., но добре се е обучил там). Хора от върховете на компанията са започнали да съдят шефа, защото след като са изградили огромни мрежи под тях (единият е изграждал мрежата в България), шефът го е отстранил без видима причина като му е взел и "крачолите" от хора. Следствие се води усърдно, все повече ищци, все повече върнати пари, миналата година на 57 човека са върнати общо 330 000 евро. Схемата е добре позната и прикрита, но колкото повече подали жалби, толкова повече действие от страна на държавата. Така, че мили хора, които сте инвестирали в СЦИ и сте загубили пари, не си мълчете, институция по институция си търсете правата, всички от вас. Ето и обещаните репортажи за Лайонес:
Коментар