IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
    Великани https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater Погледнете снимката, Станчо прилича на Стиив Джобс!!
    Преди месец имах 1 приятел във фейса харесал СЦИ, сега гледам са към 20!!!
    Пиша отличен 6 на пиар отдела!

П.П.
    Братя, може би ви пиша за последно преди да ме баннат тук..., е прилежно ще изчакам идването на Бареково - Сидерово - Доганското правителство на власт за да се може като всеки човек и аз да се изразяваме свободно. Писна ми от политически репресии и гонения!
    Бе за Стив Джобс незнам, ама добре, че е тоя рожден ден, че да могат девойките да си разходят абитуриентските рокли хахахахахха. Кичът е тотален

Коментар

• Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнение
      От доста време не съм писал в темата ПО темата, освен някой-друг ироничен коментар по адрес на Дон Вито Колонезе Черкерчев, но искам да споделя с широката аудитория следния факт:

Ето разликата между нас и запада - тук този вид измами има почва, защото хората са толкова глуповати и необразовани, че като им кажеш "дай 3000 и ще вземеш 30 000" веднага дават, а я отиди в една Германия и опитай да вземеш от някой дори 20 евро за подобно нещо, а правят по 10 000 на месец. На телефонни измамници - дават будалите, на пирамидални измамници - дават, за БСП - гласуват! Обаче като трябва да купят чуждата или българската стока - ААА, ЧУЖДОТО Е ПО-ЕВТИНО, НЯМАМ ПАРИ ДА ПОДКРЕПЯ БЪЛГАРСКОТО!

Шамари и шутове ще оправят нещата, ами!!!
      Ами глупаци останаха, след гози геноцид 24 години, какви да останат тука? Естествено, че прости и алчни некадърници, пенсионери и мошенници.
      Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• От доста време не съм писал в темата ПО темата, освен някой-друг ироничен коментар по адрес на Дон Вито Колонезе Черкерчев, но искам да споделя с широката аудитория следния факт:

Ето разликата между нас и запада - тук този вид измами има почва, защото хората са толкова глуповати и необразовани, че като им кажеш "дай 3000 и ще вземеш 30 000" веднага дават, а я отиди в една Германия и опитай да вземеш от някой дори 20 евро за подобно нещо, а правят по 10 000 на месец. На телефонни измамници - дават будалите, на пирамидални измамници - дават, за БСП - гласуват! Обаче като трябва да купят чуждата или българската стока - ААА, ЧУЖДОТО Е ПО-ЕВТИНО, НЯМАМ ПАРИ ДА ПОДКРЕПЯ БЪЛГАРСКОТО!

Шамари и шутове ще оправят нещата, ами!!!
        От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• Станчо прилича на най-обикновен мошеник, какъвто всъщност си е. Стив Джобс е иноватор и създател на цяла една индустрия. А Станчо е мошеник, който богатее на гърба на обикновените глупаци. Създател на типична пирамида - една келава услуга, в случая карта, която реално няма никаква стойност и покритие се използва за параван. А истинските доходи идват от мушмуроците , които блъскат по 3 к. Първите 3 етажа на пирамидата богатеят, надолу още 2 етажа имат някакви прилични доходи и останалите балъци се набутват здраво. Новото при СЦИ в сравнение с другите пирамиди е, че всичко се облича в прекалено лъскав легален бизнес и долните нива непрекъснато се подменят. Едни мушмуроци фалират и на тяхно място идват нови ... А Станчо си просперира. Между другото самото понятие "пасивен доход" обяснява до голяма степен нещата. Единствения реален пасивен доход, който можеш да получиш е ако спечелиш от лотарията, или ако измамиш някой. Няма как иначе - парите се обменят срещу стоки и/или услуги.

Коментар

Великани https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater Погледнете снимката, Станчо прилича на Стиив Джобс!!

П.П.
            Братя, може би ви пиша за последно преди да ме баннат тук..., е прилежно ще изчакам идването на Бареково - Сидерово - Доганското правителство на власт за да се може като всеки човек и аз да се изразяваме свободно. Писна ми от политически репресии и гонения!
            Верно прилича!!! По компутъра

Коментар

П.П.
              Голям праз като те баннат, ще ти останат,Просперити, Керчев, благобг, и кой знае още колко ника. Пък и можеш да поизмислиш някой нов, да раздвижиш тука лафа. Бъди креативен.
              Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

П.П.

Луд, луд та дрънка

Коментар

Значи си добавил още 19 СЦИ-ци?
                  Не, не прилича на Джобс.
                  Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

• Великани https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater Погледнете снимката, Станчо прилича на Стиив Джобс!!

П.П.
                    Last edited by Черкезов; 19.11.2013, 01:13.
                    Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от Prosperity Разгледай мнение
                      Губи неколцина тесногръди хъхряка и атеиста, а твоя приятел вече има семейство от 40 000 човеци! Всеки един от тези 40000 е готов да скочи под влака за да помогне на собствените си светли братя в SCI. Като ударим чертата кой печели а??
                      Отвратително словоблудство, повърня

Коментар

• Първоначално изпратено от mad_coder Разгледай мнение
                        Явно зарибяват доста усилено. Втори мой познат се набута с 3К , зарибен от онзи първия. Срещнах го случайно и ме питаше от къде може да си купи книги за Мрежов маркетинг. След това ми предложи картата...
                        Като повдигнах въпроса за пирамидата беше уверен , че случаят не е такъв. Цитирам буквално неговия отговор: "На последното събиране всчико беше много яко - държат се с теб като с принц, всички много барнати, личи си , че има пари в тази далаверка.."
                        Това е като някаква социална чума, която плъзва в социалния ми кръг. Онзи първия заразява усилено всеки алчен и наивен индивид от собственото си обкръжение.
                        Иначе като се замисля тези 3к са най-малкото , което губиш в подобна схема. Губиш и много по-ценни неща. Губиш ценно време в празни блянове - време за което би могъл да се развиваш и да инвестираш в себе си, за да ти се възвърне под формата на печалба след това. И най-лошото - губиш всичките си познати и приятели, които си измамил преди това.
                        Губи неколцина тесногръди хъхряка и атеиста, а твоя приятел вече има семейство от 40 000 човеци! Всеки един от тези 40000 е готов да скочи под влака за да помогне на собствените си светли братя в SCI. Като ударим чертата кой печели а??
                        Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• От София съм. Явно все още намират балъци, което обяснява и съществуването на пирамидата...

Коментар

• Първоначално изпратено от mad_coder Разгледай мнение
                            Явно зарибяват доста усилено. Втори мой познат се набута с 3К , зарибен от онзи първия. Срещнах го случайно и ме питаше от къде може да си купи книги за Мрежов маркетинг. След това ми предложи картата...
                            Като повдигнах въпроса за пирамидата беше уверен , че случаят не е такъв. Цитирам буквално неговия отговор: "На последното събиране всчико беше много яко - държат се с теб като с принц, всички много барнати, личи си , че има пари в тази далаверка.."
                            Това е като някаква социална чума, която плъзва в социалния ми кръг. Онзи първия заразява усилено всеки алчен и наивен индивид от собственото си обкръжение.
                            Иначе като се замисля тези 3к са най-малкото , което губиш в подобна схема. Губиш и много по-ценни неща. Губиш ценно време в празни блянове - време за което би могъл да се развиваш и да инвестираш в себе си, за да ти се възвърне под формата на печалба след това. И най-лошото - губиш всичките си познати и приятели, които си измамил преди това.
                            Така беше в Пловдив миналата година, сега е трудно да хванеш балък с 3000 тук. В кой град си?
                            Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

• Явно зарибяват доста усилено. Втори мой познат се набута с 3К , зарибен от онзи първия. Срещнах го случайно и ме питаше от къде може да си купи книги за Мрежов маркетинг. След това ми предложи картата...

Коментар

• , тортата е яка, ЧРД и от мен. Култ.

Един въпрос към SCIте:
                                Вярно ли е, че има карти/ save /, които продавате за 1000 лв. ?

Коментар

Working...
                                X