IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Завръщането на пирамидите

Схемите с финансови измами пак са тук, но еволюирали и завоалирани като компании за мрежов маркетинг
    http://www.capital.bg/biznes/kompani...na_piramidite/
    Да бъде благословен българският Ян Палах (Д-р. Н.Черкезов) - за усмиването на SCI с коментарите си.

Коментар

• И от Капитал се размърдаха
      http://www.capital.bg/biznes/kompani...na_piramidite/

Коментар

• Първоначално изпратено от paula_12 Разгледай мнение
        А в континента Индия ще ходите ли?
        С еднопосочен билет, задължително

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
          В ущърб на хулите в деня на христянското семейство аз искам да изразя благодарност.

Поздрави и прегръдки на всички БРАТЯ И СЕСТРИ тук в тази порочна тема и искам да благодаря за топлината и вниманието, което винаги са проявявали към мен!Нали казват,че в нашата фамилия между хората има сплотеност и усещане за принадлежност към едно семейство!Благодаря на П-р Петров , братята и сестрите,откакто съм влязъл д във СЦИ,винаги е имало това усещане, и в който град да съм бил с братя и сестри от СЦИ линията, това усещане за топлота и принадлежност към това наше семейство го е имало винаги!Днес нали е ден на християнското семейство, аз пък съм благодарен,че намерих моето семейство в лицето на всички братя и сестри от СЦИ в България и по света!И това го дължим на Станчо и П-р Петров и всички учители, свещенници и Пастори идвали в НХЦ (силата не техните пожелания хвана дищиш) и всички братя посветили се да работят за съществата, издигането на материално и духовното им положение и прослава на Бога разбира се!Благодаря на всички вас!До скоро в Китай и други континенти!
          Прегръдки!
          А в континента Индия ще ходите ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
            В ущърб на хулите в деня на христянското семейство аз искам да изразя благодарност.

Поздрави и прегръдки на всички БРАТЯ И СЕСТРИ тук в тази порочна тема и искам да благодаря за топлината и вниманието, което винаги са проявявали към мен!Нали казват,че в нашата фамилия между хората има сплотеност и усещане за принадлежност към едно семейство!Благодаря на П-р Петров , братята и сестрите,откакто съм влязъл д във СЦИ,винаги е имало това усещане, и в който град да съм бил с братя и сестри от СЦИ линията, това усещане за топлота и принадлежност към това наше семейство го е имало винаги!Днес нали е ден на християнското семейство, аз пък съм благодарен,че намерих моето семейство в лицето на всички братя и сестри от СЦИ в България и по света!И това го дължим на Станчо и П-р Петров и всички учители, свещенници и Пастори идвали в НХЦ (силата не техните пожелания хвана дищиш) и всички братя посветили се да работят за съществата, издигането на материално и духовното им положение и прослава на Бога разбира се!Благодаря на всички вас!До скоро в Китай и други континенти!
            Прегръдки!
            Удри една се успокоЙш.
            От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• В ущърб на хулите в деня на христянското семейство аз искам да изразя благодарност.

Прегръдки!
              Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• То не е никаква неустойка ами цяло обезщетение, но както и да е. На СЦИ-ците няма какво да им се обясняват такива сложни неща ,защото те са толкова зомбирани, че е безсмислено. Съшо така няма съд, който да приеме 50хил. лв. като обезщетение например за няколко снимки на профилите им.
                Цялата работа е, че СЦИ се опасяват да не им лъсне цялата измама и да видим нагледно, че се печели не от намаленията, а от следващите по схемата.

Нека си припомним един пример.
                Разбира се, това е доста старо. Сигурен съм, че собственика на Събуея е доста напред с материала и неколкократно си е избил инвестицията. Все пак явно човека има бизнес нюх и най-важното - авторитет за пред познатите си, които да набута в схемата.

Коментар

• Първоначално изпратено от neural_network Разгледай мнение
                  Деца мои, сега ще ви обясня защо е нужна клаузата за 50 000 лв. неустойка.

Когато сте решили да си поръчате SCI картата и посетите уеб страницата https://www.sci.sc/savecard ще прочетете:

Реално обектите са не повече от 1300 - това се проверява лесно.

Да приемем, че някой нов Бизнес Партньор реши, че са го заблудили и си иска парите обратно от SCI.

Преди можеше да направи моментни снимки на уеб страницата(screenshot) с тази грешна, подвеждаща и заблуждаваща информация за броя на обектите, които да предостави на адвокатите си.

Сега вече не може да се правят моментни снимки, които да се размахват нагоре-надолу по адвокатски кантори и съдилища, защото рискувате SCI да заведе дело срещу вас и да си търси неустойки от 50 000 лв. за това, че сте нарушили авторското им право, като сте снимали екрана.

Така, че не бихте опитвали да си върнете 3000 лв. при риск да ви съдят за 50 000 лв.

Имал-дал, никакво връщане - кьорав карти не играе

Е то това е основният мотив, който се крие зад неустойката. Сумата е толкова плашеща, че хората да не искат да рискуват, така компанията няма да попадне в полезрението на съответните органи. Поредният психологически трик да се държи стадото мирно.

Коментар

• Деца мои, сега ще ви обясня защо е нужна клаузата за 50 000 лв. неустойка.

Когато сте решили да си поръчате SCI картата и посетите уеб страницата https://www.sci.sc/savecard ще прочетете:

Всеки клиент на SCI притежава персонална
                    SaveCard, с която пазарува ежедневно в над
                    1500 обекта в цялата страна!
                    Реално обектите са не повече от 1300 - това се проверява лесно.

Да приемем, че някой нов Бизнес Партньор реши, че са го заблудили и си иска парите обратно от SCI.

Преди можеше да направи моментни снимки на уеб страницата(screenshot) с тази грешна, подвеждаща и заблуждаваща информация за броя на обектите, които да предостави на адвокатите си.

Сега вече не може да се правят моментни снимки, които да се размахват нагоре-надолу по адвокатски кантори и съдилища, защото рискувате SCI да заведе дело срещу вас и да си търси неустойки от 50 000 лв. за това, че сте нарушили авторското им право, като сте снимали екрана.

Така, че не бихте опитвали да си върнете 3000 лв. при риск да ви съдят за 50 000 лв.

Имал-дал, никакво връщане - кьорав карти не играе

Коментар

• Първоначално изпратено от mad_coder Разгледай мнение
                      Явно зарибяват доста усилено. Втори мой познат се набута с 3К , зарибен от онзи първия. Срещнах го случайно и ме питаше от къде може да си купи книги за Мрежов маркетинг.
                      Човека не се е набутал. 3000 лв. не са голяма сума.
                      Положителното от цялата случка е, че твоя познат сега вече е мотивиран да прочете поне една книга

Коментар

• Гледам Грабо предлага карта за отстъпки - в тази ниша лидер е SCI.
                        SCI започна да предлага дневни оферти присъщи за сайтовете за групово пазаруване - ниша в която лидер е Grabo.

Какво да очакваме от SCI, след като е привлякла персонал от Грабо?

Според мен SCI трябва веднага да премахне "SAVE OF THE DAY" ако желае да просъществува.

Коментар

• Първоначално изпратено от Moesia Разгледай мнение
                          "При копиране или възпроизвеждане на информация вън от допустимото, съгласно предходната алинея, както и при всяко друго нарушение на правата на интелектуална собственост върху ресурсите на SCI, нарушителят дължи на SCI неустой
                          ка в размер на 50 000 (петдесет хиляди) лева за всяко отделно нарушение. Посоченият размер на неустойката не лишава SCI от правото да претендира обезщетение и за по
                          -големи вреди над размера на неустойката."

Ама това вярно е за "Бисери и вицове"
                          Сега разбрахме откъде намират пари за "луксозната" обстановка на партитата си

Коментар

• "При копиране или възпроизвеждане на информация вън от допустимото, съгласно предходната алинея, както и при всяко друго нарушение на правата на интелектуална собственост върху ресурсите на SCI, нарушителят дължи на SCI неустой
                            ка в размер на 50 000 (петдесет хиляди) лева за всяко отделно нарушение. Посоченият размер на неустойката не лишава SCI от правото да претендира обезщетение и за по
                            -големи вреди над размера на неустойката."

Ама това вярно е за "Бисери и вицове"

Коментар

• Поздравления. Поканили са известни изпълнители и действат мащабно. Друг е въпросът, че тези и още много участници, които по други поводи съм виждал по снимките им ми падат в очите. Явно за пари са готови да дадат задника си на всеки, а за какво пеят, на кого пеят и т.н. е без значение.
                              Рекламата е 6 точки, събитията също ги организират пищно ( доколкото е възможно в това хале ( между другото не им ли омръзна все там ? ) )
                              От къде идват парите за събитието, как се печелят пари без да се произвежда нищо - било то стока или услуга, също няма да питам. Времето ще покаже - година, две, три. Само да няма много самоубийци.

Коментар

• Първоначално изпратено от Night Watch Разгледай мнение
                                Бе за Стив Джобс незнам, ама добре, че е тоя рожден ден, че да могат девойките да си разходят абитуриентските рокли хахахахахха. Кичът е тотален
                                Двойна десятка!
                                От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

Working...
                                X