If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
neural_network Вие майните безцеремонно си приписвате винаги всички заслуги. Не забравяйте че идеята първо се е зародила в град Добрич и затова е имало много знаци от пространството. Веднъж в един сив и мрачен ден гарниран със суграчица във формата на малки пирамидки, внезапно са се появили 3 орлета в небето над Добрич и изгряло слънце.
Те са символизирали триединството, Отца, Сина и Светия дух.
След това се появила тройна дъга. Всичкото това нещо хората в града са го приели като знак от Бога и от тогава семената на просперитета са засяти в корпорацията и няколко години по късно идват плодовете в Пловдив, Берлин и всички останали градове в Европа които са засегнати и оплодени от непреходния бизнес план.
Прикачам и снимка, да не кажете че си измислям.
Както п-р Петров винаги е казвал, виждането на чудо или определен аспект зависи изцяло от отвореността на ума ни и вярата в себе си. Вижте сами и си вярвайте.
Братле, ти в Добрич ходил ли си бре? Там на тази планина ски карат нали
Братко, само с писма няма да стане. Трябва да се предприемат крайни действия и да се блокират офисите на КЗП в цялата страна според мен. Предвиждам черния пиар да се засили след като кръгът ЛАФКА вземат евродепутат в лицето на Пеевски, затова трябва да действаме превантивно и да се жертваме в името на доброто име на Българиа.
Черкезов, спри да си говориш сам, моля те.
Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!
Кой чакат да им го каже? ЗДДС е публичен и не съм си го скрила в задния джоб. По чл. 97а регистрацията е независима от оборота. Срокът е 7-дневен от датата на данъчното събитие (демек плащането).
Глобите и имуществените санкции са от 500 до 5000 лева и са разписани в чл. 178 от същия закон.
Когато държавата започне да се отнася с уважение към БЧ, тогава ще плащат данъци и глоби. След тези секири от КЗП, кой луд член ще плаща данъци като може да се спре бизнеса всеки момент???
Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Напълно си прав, излезнаха някакви разговори между БП-та от по-високите нива че трябва да се регистрират и в ОУ (общи условия) е записано че БП-тата са длъжни да се регистрират. Но хората с които аз говорих ми казаха че не знаят за такова нещо и ако им кажели щели да го мислят.
Кой чакат да им го каже? ЗДДС е публичен и не съм си го скрила в задния джоб. По чл. 97а регистрацията е независима от оборота. Срокът е 7-дневен от датата на данъчното събитие (демек плащането).
Глобите и имуществените санкции са от 500 до 5000 лева и са разписани в чл. 178 от същия закон.
Скъпи братя, БЧ! Ако искате да престане черния пиар срещу корпорацията и КЗП да оттегли акта си:
Свържете се с Вашите евродепутати по места, пратете им факс или им се обадете.
....
Братко, само с писма няма да стане. Трябва да се предприемат крайни действия и да се блокират офисите на КЗП в цялата страна според мен. Предвиждам черния пиар да се засили след като кръгът ЛАФКА вземат евродепутат в лицето на Пеевски, затова трябва да действаме превантивно и да се жертваме в името на доброто име на Българиа.
Съвсем лайшки да попитам: БП - комисионери (физически лица или фирми) регистрират ли се по чл. 97а от ЗДДС? С промяна на общите условия през февруари са записали, че място на изпълнение е страна-членка. В този случай лицата получаващи/доставящи услуги (комисион) в страна-членка са длъжни да се регистрират по ЗДДС. Поправете ме, ако греша.
Напълно си прав, излезнаха някакви разговори между БП-та от по-високите нива че трябва да се регистрират и в ОУ (общи условия) е записано че БП-тата са длъжни да се регистрират. Но хората с които аз говорих ми казаха че не знаят за такова нещо и ако им кажели щели да го мислят.
Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.
Съвсем лайшки да попитам: БП - комисионери (физически лица или фирми) регистрират ли се по чл. 97а от ЗДДС? С промяна на общите условия през февруари са записали, че място на изпълнение е страна-членка. В този случай лицата получаващи/доставящи услуги (комисион) в страна-членка са длъжни да се регистрират по ЗДДС. Поправете ме, ако греша.
Скъпи братя, БЧ! Ако искате да престане черния пиар срещу корпорацията и КЗП да оттегли акта си:
Свържете се с Вашите евродепутати по места, пратете им факс или им се обадете.
Кажете им че ако КЗП не се извини официално на П-р Петров и Станчо, 8000 млади и преспективни БЧ могат да решат да напуснат родината си! Словом и цифром България ще загуби 8000 работни места само за тази година.
Също така можете да се свръжете с българските евродепутати по мейл, във Facebook или в Twitter и да искате от тях да не гласуват предложението на ЕК в този му вид. Искайте от тях конкретно следното:
Непременно да изпратят писмо на КЗП да оттеглят жалбата си срещу SCI!!!
Адресите на българските евродепутати:
Някой има ли представа, какъв документ издават на касите пред панаира при закупуване на покана за участие в представленията на пирамидата, билет с номер от МФ, касова бележка или нищо ?
Коментар