IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• За Черкезов ще се подпишат хиляди- кажете на Падре да го приеме

Коментар

• Моля направете Черкезов платен- нека Падре да го просветли с едно БМВе

Коментар

• Вече има остър глад за директни продажби,налага се предизвикателство от най-високо ниво! Отговорът: Да бъде!
        Attached Files
        Last edited by meko; 16.04.2014, 14:36.
        Ако Топлофикациа дигне цените с 10%, ще я присъединим и ще неутрализираме скока!

Коментар

• Според мен на Черкеза белетристичните творби изразяват лична позиция или просто го прави за кеф.
          Добър е, може наистина да се занимава "професионално", но кой ще му плаща? Кой печели от това, че е отказал хиляди хора да тръгнат по пътя на "финансовата независимост"?
          Last edited by fefo; 16.04.2014, 04:35.
          "Там, където глупостта е образец, разумът е безумие."

Коментар

• Черкезов, ти за каква сума си раздвои личносттаНа нас Пастора по колко ще ни плати

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
              Тук циркът продължава Умиргам от смях като чета
              Е теб те няма но, д-р Черкезов вече на няколко пьти погреба и после ехсхумира трупа на пирамидата. От целия този труд темата клони кьм безсмьртие.

Коментар

• Моля, спрете да спамите. Мненията вече ще се трият.
                रादोस्त

Коментар

• Първоначално изпратено от rado 42 Разгледай мнение
                  Има и по-честни начини да изкарваш пари , брат . Не искам да се псуваме след време по форумите.
                  Е-е-е ти сега го удари на съвест. Всичко зависи от цената. Разбира се има някои каузи, които не бих приел за никакви пари - например свързани с педофилия, наркотици, тероризъм. Но да бъда трол на политическа партия или финансова пирамида срещу подходящо заплащане - може.
                  He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Аз също приемам оферти на лични (на моя профил, а не този на Черкезов, различни човеци сме)
                    Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                      Ама мен не ме интересува кои са все ми е тая
                      Има и по-честни начини да изкарваш пари , брат . Не искам да се псуваме след време по форумите.

Коментар

Не ми казаха за кого се работи. Това инфо е за по-високо ниво на достъп. Отказах им. Не знам дали са били тези .
                        Ама мен не ме интересува кои са все ми е тая

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                          Я им кажи да ми пишат на ЛС. За 4-цифрена сума веднага ставам трол. Предложението е сериозно!
                          Не ми казаха за кого се работи. Това инфо е за по-високо ниво на достъп. Отказах им. Не знам дали са били тези .

Коментар

Не е за смях , брат !!! За срам и за плач е . Тая дивотия дори се толерира от модераторите. На втората минута ми изтриха пост. А това на снимките , сигурно си наясно , е Витоша , снимана от Локорско или Бухово.

То бива , бива толерантност , ама тая тема минава сЕк'ви граници !!
                            Преди седмица - две ме кандърдисваха за трол. Като гледам тая тема съм абсолютно наясно какво означава това определение ( или професия). Сумите са 4 цифрени
                            Я им кажи да ми пишат на ЛС. За 4-цифрена сума веднага ставам трол. Предложението е сериозно!

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                              Тук циркът продължава Умиргам от смях като чета
                              Не е за смях , брат !!! За срам и за плач е . Тая дивотия дори се толерира от модераторите. На втората минута ми изтриха пост. А това на снимките , сигурно си наясно , е Витоша , снимана от Локорско или Бухово.

То бива , бива толерантност , ама тая тема минава сЕк'ви граници !!
                              Преди седмица - две ме кандърдисваха за трол. Като гледам тая тема съм абсолютно наясно какво означава това определение ( или професия). Сумите са 4 цифрени

Коментар

• Знам, че не ползвам най-добрите източници но едно писмо в един вестник ... : http://www.desant.net/show-news/27304/

Набързо се заинтересувах как стои хавата в Lyoness, тук в Австрия са ги погнали от почти 2 години, тяхното КЗП казва че и на тях им отнема време да разшифроват ОУ и цялата схема скрита зад картите, затова се бавят. През изминалата година имаше 2 репортажа на ОРФ 2 и един на немскара АРД относно Лайонес (СЦИ е точно копие на тях с изключение на картата която при Л. е безплатна). Вярвам, че има хора освен мен, които разбират немски и ще пусна репортажите в края на коментара си. За останалите ще дам малко инфо : щефът на Л. е почти толкова гнусен и нагъл колкото Пастора (все пак Пасторът е бил отстранен от Л., но добре се е обучил там). Хора от върховете на компанията са започнали да съдят шефа, защото след като са изградили огромни мрежи под тях (единият е изграждал мрежата в България), шефът го е отстранил без видима причина като му е взел и "крачолите" от хора. Следствие се води усърдно, все повече ищци, все повече върнати пари, миналата година на 57 човека са върнати общо 330 000 евро. Схемата е добре позната и прикрита, но колкото повече подали жалби, толкова повече действие от страна на държавата. Така, че мили хора, които сте инвестирали в СЦИ и сте загубили пари, не си мълчете, институция по институция си търсете правата, всички от вас. Ето и обещаните репортажи за Лайонес:

http://www.ardmediathek.de/rbb-ferns...entId=16810962

http://vimeo.com/56040743

http://vimeo.com/54486900

Коментар

Working...
                                X