Първоначално изпратено от falafel
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Saveway / SCI - мнение? (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от falafel Разгледай мнениеЗа мен схемата е съвършено ясна. SCI продава два продукта:
- карта за отстъпка, която можеш да ползваш на обявените места
- право да продаваш карти за отстъпка от името на SCI на други хора
Да, печалбата от процента потребление е много малка, защото компанията няма достатъчно обекти и достатъчно голяма маса потребители. Печалбата от вкарването на други хора в схемата е много по-голяма. И това е логично, защото вкарвайки нови хора в схемата, ти увеличаваш мрежовия ефект.
За мен и тук няма нищо притеснително. Няма измама, ясно е за какво плащаш тези 3000 лв. - за да печелиш от следващите по веригата, които ще платят 3000 лв.
Схемата е брилянтна и свалям шапка на организаторите. Бях на скорошно представяне в Кемпински, залата беше пълна до горе. Презентациите бяха пипнати, само една глупост изтърсиха, свързана с това как IBM били изчезнали едва ли не от пазара, спрямо Facebook, които били много напред - но на човека му е простено, все пак спрямо аудиторията нещата са ОК.
Какво ми е мнението - от тук могат да се изкарат много пари, ако зарежеш всичко и се посветиш на това да вкарваш други хора, с ясното съзнание, че го правиш, за да им вземеш пари и след това - ако са добри търговци, ще спечелят. Ако очакваш, че ще спечелиш от тези, дето имат карта от 50 лв. и ходят на ресторант с нея - забрави.
Това е, за какво сте изписали 200 страници с глупости - идея си нямам.
Коментар
-
За мен схемата е съвършено ясна. SCI продава два продукта:
- карта за отстъпка, която можеш да ползваш на обявените места
- право да продаваш карти за отстъпка от името на SCI на други хора
Да, печалбата от процента потребление е много малка, защото компанията няма достатъчно обекти и достатъчно голяма маса потребители. Печалбата от вкарването на други хора в схемата е много по-голяма. И това е логично, защото вкарвайки нови хора в схемата, ти увеличаваш мрежовия ефект.
За мен и тук няма нищо притеснително. Няма измама, ясно е за какво плащаш тези 3000 лв. - за да печелиш от следващите по веригата, които ще платят 3000 лв.
Схемата е брилянтна и свалям шапка на организаторите. Бях на скорошно представяне в Кемпински, залата беше пълна до горе. Презентациите бяха пипнати, само една глупост изтърсиха, свързана с това как IBM били изчезнали едва ли не от пазара, спрямо Facebook, които били много напред - но на човека му е простено, все пак спрямо аудиторията нещата са ОК.
Какво ми е мнението - от тук могат да се изкарат много пари, ако зарежеш всичко и се посветиш на това да вкарваш други хора, с ясното съзнание, че го правиш, за да им вземеш пари и след това - ако са добри търговци, ще спечелят. Ако очакваш, че ще спечелиш от тези, дето имат карта от 50 лв. и ходят на ресторант с нея - забрави.
Това е, за какво сте изписали 200 страници с глупости - идея си нямам.
Коментар
-
Ето ЩО ЗА ЧОВЕК Е лидерът на SCI или Safe Company International
http://ncc.bg/propovedi.php
Избрани ПРОПОВЕДИ "Бог Влага Идентичност в теб" "Силата на нашите думи" "Бог ни е създал живота ни струва" . "Как разбираш божите думи". Eто на този човек вие балъците давате парите си.
Почвам да се съмнявам какво се случва на "бизнес" дните на компанията.. Карат ли ви да се държите за ръце и да пеете в хор? Или само ви взима по три хиляди лева и ви изпраща с едно God Bless.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеКво направихте бе мискини? Що изгонихте човеко? Тъкмо да ви обясни за какво иде речПо всичко изглежда, че това ще е последното лято на SCI и човека няма да има кой и какво да облъчва или защитава. Мисля, че не сме виновни
Коментар
-
Първоначално изпратено от JohnTT Разгледай мнениеТо има членове, които след две три седмици осъзнават за какво иде реч и предпочитат да напуснат форума вместо да си признаят истината.
Срамно няма, всеки се е парил в тоя живот, защо не искат да признаят не мога да разбера .......
Коментар
-
Ще дойде друг, не се къхарете
Малко ли са минавали през темата - в началото със зачервен гребен, скачат като петлета, след 1-2 седмици вече губят темпо заради невъзможността да отговорят на конкретни въпроси и така докато издържат. После казват "вече няма да си играя тук" и идват следващите.Last edited by tea_cup; 30.07.2013, 15:27.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Krisana Разгледай мнениеСтой бе, дядо Благо, стой! Недей да се правиш на сърдито старче и да се засягаш
P.S. Много жалко, че на тези години пишеш толкова неграмотно.
Коментар
-
Saveway / SCI - мнение? (2)
Първоначално изпратено от blagobg Разгледай мнениеЯ гледай какъв "отпор",то май истината за Вас ви е заболяла.......
Мен не ме мисли,казах че съм отговорност на държавата и за разлика от Вас, месеца не ми започва от 0.00 кинта а от 770.00....tea_cup.....за което изключително добронамерено Ви благодаря, защото отделяте от Вашата производителност за социално слабия като мен пенсия....
Не искам с нищо да Ви провокирам, като се изразявам по този начин, аз напускам този форум като пожелавам мноого здрава,успех и късмет......пожелавам Ви да съумеете да се надскочите сенките си, да бъдете много по позитивни и добронамерени и дай боже да стигнете най-малко моето ниво на сигурност
Поздрави!
БлагоТагове: Отмаркиране на всички
Коментар