IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от fremd Разгледай мнение
    Копи-пейст, записки из социалните мрежи(правописът автентичен):

П.С. Който мисли, че Черкезът прекомерно пресолява супата, просто да прочете това:
    [/B]

Братко,
    1. Ще те помоля когато цитираш братя и сестри от корпорациата размера на шрифта да е една идеа по-голям, за да се отличава от стадото което коментира тук.
    2. Не пресолявам нищо, сигурен съм че благодарение на моите постове най-духовните родолюпци са отишли в братството.
    3. Ще предложа на П-р Петров да открие ДМС Линия спаси Брънков 15 / 15 , защото може би е закрачолил над 1000 човека под себеси, едно 10% от тях в момента са в чужбина и мизерстват на сух хляб и вода и спят под мостовете с идеята да закрачолят Бизнес Членове.
    Тези човеци освен че са гладни, са заминали и на кредит, и като дойдат тук ще търсят не само словесни обяснения от Брънков а някой благодарение на изблик на гняв може и да го наранят сериозно физически
    4. Надявам се да съберем 100 000 евро за Брънков от ДМС спаси Брънков, за да можем да го изпратим в друга държава че следващите 3 години ще е упасно за него тук!

С Нами Бог - Д-р Черкезов

П.С.
    Благодаря на Просперити че се включи подобаващо.
    Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Менте-попът направо им е разказал играта! Съвсем скоро ще секне сигнала от mothership-а и глупавите зомбите ще се чудят какво да правят като стадо без овчар.

Повдига ми се, поне само да им беше взел парите.

Коментар

• Верно мозъците им са на пача.
        Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Копи-пейст, записки из социалните мрежи(правописът автентичен):

Stanislav Edrev Г-н. Петров! Ние също сме огорчени от днескашното изявление на нашите велики лидери и за мен те не бяха просто лидери, но и идули хора от който черпихме знания и познания за тази велика компания и този невероятен бизнес, но компанията не се състои от четрима човека.... Има и други хора който са достойни за тяхното място в ерархията. Такаче продължаваме смело напред срещо всички и всичко! Само така ще успеем да докажем пред всички че сме достойни и силни, сега просто трябва да бъдем заедно и много силни и да не се подаваме на спекулациите от медиите който аз съм сигурен, че ще ни затрупат с гнусната си помия...
          Yesterday at 2:00am · Like · 12

П.С. Който мисли, че Черкезът прекомерно пресолява супата, просто да прочете това:

Zori Andeleste Stancheva Величието е разпознаваемо точно толкова колкото и посредствеността. Жалко е, че последната може да бъде хронична. За пореден път се убеждавам, че колкото и да развива IQ,EQ, PQ, колкото и да чете и да налива в душата си човек, ако не инвестира в развитието на единствената солидната основа - тази на ДУХОВНАТА ИНТЕЛИГЕНТНОСТ, всичките му останали издишат като спукан балон. Г-н Петров е велик човек и предприемач, на когото аз и съпруга ми сме посветили живота си да го следваме и да бъдем достойни негови ученици. Г-н Рангелов познавам отскоро, но делата му го характеризират като наистина проницателен бизнесмен, на когото можем да разчитаме за спокоен сън.Ние сме повече от възхитени от тези двама исторически по своето значение герои в най-новата история на България и света. С тези думи им се препосвещаваме в Рестарта на изумително прекрасното бъдеще на компанията, което тепърва предстои. Ние сме само на 3 години. Ако качеството на лидерите ни г-н Петров и г-н Рангелов е толкова високо сега, представете си какво ще е като сме на 30! Семето е повече от здраво - ТО Е ВЕЛИКО!!! За мен и съпруга ми да сме част от SaveWay освен спасение, преди всичко е чест! Искам също така да изразя огромната си благодарност към всеки един БП, който следва Величието и живее живот на посвещение към него. Както никога досега чувствам взаимообвързаността на всички нас, бизнес партньорите, които заедно градим не само собствените си, но и животите на другите БП чрез ежедневното си качество на живот! Нека то блести така, както сияе в г-н Петров и г-н Рангелов!
          Last edited by fremd; 14.08.2014, 15:44.

Коментар

• Първоначално изпратено от Prosperity Разгледай мнение
            Здравейте,

Приветствам с две ръце напускането на Брънков и компания !!

Още от дълго време съветвах пастор Петров да изрита тези несретници от компанията, но водач и бащица като п-р Петров не дели децата си.

Сега, когато се прочисти от тези материалисти, които подбиваха устоите на компанията, тя ще се изроди в още по-чист и светъл вид. Ще трябва да ни впишат в търговския регъстър не като фирма, а като учение!! Вече останахме истинските човеци, които не търсим материални облаги, а духовната храна, която извисява човеците и отваря вътрешното око за красотата на света около нас. От тук нататък всеки един БЧ, задаващ въпроси за комисионни и бонуси трябва дисциплинарно да се изключва, защото целта ни ще е още по-висша и небитийна от преди, а именно създаването на духовна храна за милиарди човеци по-света!!

Е тва вече са добри думи, и на мен не ми харесваше меркантилното битуване на корпорацията до момента, сега след като изключихте тази господа искам да се включа и да стана част от тази светла идея.
            Моля кажете ми как мога да се закрачоля?

Коментар

• Здравейте,

Приветствам с две ръце напускането на Брънков и компания !!

Още от дълго време съветвах пастор Петров да изрита тези несретници от компанията, но водач и бащица като п-р Петров не дели децата си.

Сега, когато се прочисти от тези материалисти, които подбиваха устоите на компанията, тя ще се изроди в още по-чист и светъл вид. Ще трябва да ни впишат в търговския регъстър не като фирма, а като учение!! Вече останахме истинските човеци, които не търсим материални облаги, а духовната храна, която извисява човеците и отваря вътрешното око за красотата на света около нас. От тук нататък всеки един БЧ, задаващ въпроси за комисионни и бонуси трябва дисциплинарно да се изключва, защото целта ни ще е още по-висша и небитийна от преди, а именно създаването на духовна храна за милиарди човеци по-света!!
              Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от magi208 Разгледай мнение
                И ще си ги вземе при едно евентуално дело! Ако действа бързо , защото скоро ще свършат и попа ще може да плаща само с д........е.
                Адв. Лостов, ли ще е на първа линия в съда?

Коментар

• Първоначално изпратено от briko Разгледай мнение
                  След като се вижда края на пирамидата, нека някой разочарован "вложител" да публикува тук документите, които доказват покупката на тъй наречения франчайз, софтуер или както му казват падретата, все пак да разберем какво е получил срещу хилядите левове набити в сектата. Може и да има шанс да си ги вземе обратно.
                  И ще си ги вземе при едно евентуално дело! Ако действа бързо , защото скоро ще свършат и попа ще може да плаща само с д........е.

Коментар

• След като се вижда края на пирамидата, нека някой разочарован "вложител" да публикува тук документите, които доказват покупката на тъй наречения франчайз, софтуер или както му казват падретата, все пак да разберем какво е получил срещу хилядите левове набити в сектата. Може и да има шанс да си ги вземе обратно.

Коментар

• https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

Да забелязвате спадащите доходи след Февруари? Явно анонса за експанзия е подлъгало много хора в началото на годината ... и от там са се засилили по нанадолнището без спирачки.
                      Мошеника Брънков се е усетил, че паричните му потоци спират и е решил да стане принципен човек и да се изкара жертва.

Коментар

• Меко до този момент колко пари си изкарал? Било там под форма на бонуси, дарения или както го наричат.
                        Алуминиеви радиатори

Коментар

• Имам приятели, които са си искали парите обратно лично от пастора.

Не съм чул да е върнал каквито и да било пари, а и не виждам защо да променя тази добра корпоративна практика

Коментар

• Първоначално изпратено от Sh00tHer Разгледай мнение
                            Голямо шоу тиу дни

Като гледам как се развиват нещата, на Падре и компания им е ясно, че горивото (балъците) са на привършване и се пробват да приземят самолета без да вдигат много шум.

Карат БПта да правят всевъзможни тъпотии, само и само се откажат сами, за да може да няма много мучащи, когато сайтчето спре...
                            А тези, които са си купили билети за Цеца какво правят след закриването? Попа ще им върне ли парите?

Коментар

• Голямо шоу тиу дни

Като гледам как се развиват нещата, на Падре и компания им е ясно, че горивото (балъците) са на привършване и се пробват да приземят самолета без да вдигат много шум.

Карат БПта да правят всевъзможни тъпотии, само и само се откажат сами, за да може да няма много мучащи, когато сайтчето спре...

Коментар

• Браво меко, поздрави, че си в такава лоялна Компания.За нея няма неудобни въпроси, аза тебе ще стане ли удобен въпроса за покупката на Форда.

Коментар

Working...
                                X