IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Като чета зомбираните изказвания на разни БП-та тук и във ФБ, започвам да се плаша за бъдещето на страната ни. Толкова ли е зле младото поколение наистина? Казвам младото защото не мисля, че един що годе зрял човек би се вързал на такава схема на Понци.
    Искам да видя до кога ще може да ги държи попа в полу-будно състояние като същевременно няма какво да ядат.

Коментар

• Джордже,това са несериозни колеги,така и не проумяха че този подход е много погрешен. Не си губи времето с този БП,а се запознай с концепциите на Енес Олгюн - изявен създател на Лидери,който се е ангажирал да помага на Saveway след скорошните промени в Лидерските редици: http://www.youtube.com/watch?v=0JZgsSgyZuc
      Ако Топлофикациа дигне цените с 10%, ще я присъединим и ще неутрализираме скока!

Коментар

• От преди малко, от БЧ на СЦИ.

Аз - Благодаря за добавянето. Във връзка с обявата ви в групата мрежов маркетинг, повече информация моля.

Той - okey super sekunda da ti pratq link

kak si s angliiskiq?

https://www.youtube.com/watch?v=kjo3acvyBH8

Vemma Business Opportunity
        www.youtube.com

Аз - с английски работя, но ще ти бъда благодарен нещо черно на бяло да имам, че от тези тъпи американски клипове лошо ми става, влизаш в сайт да научиш информация и место да има резюме, някакво тъпо медийно представяне и веднага си казвам това е правено за идиоти аз не съм такъв и клипове няма да гледам. мерси

Той - Твое решение

Аз - не мога да разбера, това ли е бизнес предложение да изпращате клипове??

Той - Достатъчно умерен и уверен съм за да не обърна внимание на негативното и невъзпитано отношение , което демонстрираш

Съжелявам явно не си заинтересован

Аз - човек, помисли трезво, изпращаш някакви клипове на непознат човек в които няма полезна информация и това го наричаш бизнес предложение?

Той - Аз да
        ГДБОП- гражданско движение за борба с организираната политическа престъпност.

Коментар

• Първоначално изпратено от meko Разгледай мнение
          Филмовата индустрия,макар и 2 пъти по-малка от Мрежовата Мулти левъл маркетинг индустрия,работи на същия принцип като нея. Дадена компания произвежда даден продукт/услуга (филм),от който киносалоните по света си закупуват личен франчайз за правото да излъчват филма до крайните потребители (зрители) и на свой ред да печелят от това. Между филмите и софтуерния продукт на Saveway може да се направи паралел,тъй като всеки знае че филмите няма как да бъдат реализирани без софтуер (особено анимационните),специални ефекти,аудио обработка и други високи технологии.
          Че то Вие сте си цяла филмова индустрия, само дето филмът е един и същ от няколко години и се върти нонстоп в промитите ви кратуни, жанрът е ясен-фантастика, а филмът не може да бъде реализиран без достатъчен брой нискоинтелигентни или емоционално нестабилни (или и двете) ........ устройства.

Коментар

• Филмовата индустрия,макар и 2 пъти по-малка от Мрежовата Мулти левъл маркетинг индустрия,работи на същия принцип като нея. Дадена компания произвежда даден продукт/услуга (филм),от който киносалоните по света си закупуват личен франчайз за правото да излъчват филма до крайните потребители (зрители) и на свой ред да печелят от това. Между филмите и софтуерния продукт на Saveway може да се направи паралел,тъй като всеки знае че филмите няма как да бъдат реализирани без софтуер (особено анимационните),специални ефекти,аудио обработка и други високи технологии.
            Ако Топлофикациа дигне цените с 10%, ще я присъединим и ще неутрализираме скока!

Коментар

• Първоначално изпратено от meko Разгледай мнение
              1. Вярвам в индустрията наречена Мрежов маркетинг / МЛМ!
              Не защото е толкова голяма ( над 2 пъти по-голяма от филмовата индустрия);
              не защото продължава да расте с почти 10% годишен ръст при стагнация в почти всяка друга сфера;
              Мисля, мисля и не моа го измисля: Ако една фирма си продава козметичните продукти чрез МЛП, друга лекарствата, трета прахусмукачките итн., за коя индустрия иде реч в тези случаи? Аз съм малко невежа в тази област, ама за мен МЛМ означава директни продажби, един от многото начини да се пласират стоки/ услуги. Е как може дистрибуционния канал на различни индустрии да е индустрия? И кога най-сетне ще издадат Падре и Плехун един учебник по икономика, да се образоваме и ние малко и да спрем да задаваме тъпи въпроси?

Коментар

• Цитирам един силно уважаван от мен Човек! Смирете се вече,празник е.

"Здравейте и от мен, приятели!
                В последните 2-3 дни въпросът ЗАЩО? е най-често задавания въпрос тук. Но аз няма да коментирам Защо? някой е решил да се откаже.
                Бих искал да ви кажа Защо? аз ИЗБИРАМ да ПРОДЪЛЖА.
                Аз ще продължа, защото ВЯРВАМ.
                1. Вярвам в индустрията наречена Мрежов маркетинг / МЛМ!
                Не защото е толкова голяма ( над 2 пъти по-голяма от филмовата индустрия);
                не защото продължава да расте с почти 10% годишен ръст при стагнация в почти всяка друга сфера;
                не защото това е "Бизнесът на 21 век", а защото:
                това е ПО-СПРАВЕДЛИВИЯ НАЧИН за разпределение на БЛАГОСЪСТОЯНИЕТО на земята между хората.
                След повече от 20г в корпоративния бизнес, след проведени над 5000 интервюта за работа, след като съм спечелил милиони и съм загубил милиони, аз не съм открил ПО-СПРАВЕДЛИВ начин всеки да получи това, което заслужава, без протекции, "връзки".и шуробаджанащина.
                2. Вярвам в компанията SAVEWAY и в нейните създатели!
                Не защото идеята "ПАЗАРУВАЙ и ПЕЧЕЛИ" е полезна и увеличава наличните пари на хората ( дори само 10 лева спестени от пазаруване месечно се равняват на 4000 лева банков влог при 3% годишна лихва - колко българи разполагат с такива спестявания? );
                не защото е дала възможност човек да стартира свой собствен бизнес от дома си, като е създала и система как да стане това,
                която е толкова лесна, че всеки може да го направи;
                не защото е изградила уникална инфраструктура, в която ВСЕКИ ПЕЧЕЛИ, а защото:
                SAVEWAY е основана върху ЦЕННОСТИ, които не са временни и нестабилни като пясък, а здрави като скала.
                SAVEWAY е КАУЗА и SAVEWAY е ИДЕАЛ.
                КАУЗАТА: - " Един за всички - всички за един!" и ИДЕАЛЪТ - "Да направиш за другия това, което би искал той да направи за теб"
                са ценности, в които вярвам. А зад ценностите стоят хора - основателите на компанията SAVEWAY г-н Петров и г-н Рангелов.
                И най-важното, ценности, които лично съм проверил в живота на г-н Петров и семейството му за последните 20г (като приятели), че не са просто думи, а начин на живот.
                3. Вярвам в себе си!
                Не защото съм избрал НИКОГА ДА НЕ СЕ ПРЕДАВАМ и колкото и пъти да падам, пак да се изправям;
                не защото съм решен да продължа, дори всички други да са се отказали;
                не защото съм преживял битки и победи, успехи и поражения, върхове на слава и моменти на унижение, а защото:
                СЪЗДАТЕЛЯТ е вложил в мен потенциал, дарби, таланти и качества, които само аз мога да развия ( и да превърна в умения) и които са ДОСТАТЪЧНИ за да изпълня съдбата в моя живот.
                4. Вярвам в другите!
                не защото всеки от тях е уникален и специален;
                не защото е по-добре да имаш "позитивно мислене", отколкото негативно;
                не защото сме социални същества и имаме нужда един от друг, а защото:
                ОБИЧАМ ХОРАТА и ВЯРВАМ в безграничния потенциал, който всеки един притежава. Вярвам в ПРОШКАТА и ВТОРИЯ ШАНС и, че нищо не е непоправимо докато сме на тази земя.
                Не казвам, че е лесно да се откажеш, не казвам и че е лесно да продължиш.
                Но красивото във всичко това е, че имаш правото САМ ДА ИЗБЕРЕШ накъде и с кого да продължиш!
                АЗ ИЗБРАХ!
                Обичам ви."
                ПС. И аз ви обичам
                Меко

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                  До кога ще се подиграват с нашият бащица https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
                  какъв бащица бе!!!
                  Last edited by Andi11; 15.08.2014, 20:47.

Коментар

• Обърках темата, извинете.
                    Last edited by Черкезов; 15.08.2014, 20:40.
                    Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от fremd Разгледай мнение
                      Отдавна се питам къде блеят санитарите

Ужас
                      АмбициЙ му е маКата.
                      Пасторчето и той доста правописни грешки е спретнал

Коментар

• Отдавна се питам къде блеят санитарите
                        Attached Files

Коментар

• Черкез, ти направи достатъчно. Стига си се пънал- закривай ги. Предлагам на последното събитие на компанията, над изхода да има банер с надпис "Бития- бит, е*ания- е*ан!"

Коментар

• Скъпи Патриоти и Грабовци,
                            Вижте на каква обява попаднах.
                            http://bazar.bg/%D0%BE%D0%B1%D1%8F%D...BD%D1%82%D0%B8
                            Клет БЧ!
                            "Набираме амбициозни,мотивирани и общителни хора,които искат: Да работят за себе си: Да получават не-ограничени доходи,спрямо свършената работа, не искат да се обвързват с работно време.

Тази дума набираме, винаги ми е звучала като глагол свързан със селскостопанска дейност, например, набираме орехи, тикви, домати, патладжани..
                            Мисля че не трябва да се използва в този смисъл и П-р Петров трябва да го порицае това момче, а Адвокат Костов да му изпрати факс.

Набираме - оБираме , това е друга асоциация която си правят хората които вече са загубили пари от подобни корпорации като СЦИ поради недостатъчна вяра и старание както казва Пасторът ни. За тези мой откритиа днес в 4.37 минути, не искам пари или слава, а само корпорациата да върви напрет и да се внимава какво слово използваме за целта, защо дори и Исус Христос си е подбирал думите, въпреки че е бил син божии!!
                            Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Добре де, Бранков е почнал нов бизнес с тази компаниа на корицата на която промотират двама гея?! http://www.entrepreneur.com/
                              Случайно? Не мисля!!
                              Някой чувал ли е за тази компаниа, да не би да е измама нещо??

Коментар

• Похвална е загрижеността ти за ближния, докторе, но както е видно и от приложената по-долу снимка точно този ближен няма навика да си оставя магарето в калта Евентуално финансово засегнатите от досегашната му дейност при добро желание могат да се обърнат към районния съд Шарлотенбург, Берлин, Немското посолство
                                Attached Files

Коментар

Working...
                                X