If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Глупости приказваш, какъв опит в продажбите? В коя свера на търговията се развиваш, ако не е тайна? Какви трансфери ще им показваш, тези на продажбите на пакети/ пирамида/ или от оборота да картите? Как гарантираш, че това което показваш е истина или хората са алчни и лековерни и не питат? Според теб, какъв документ получават от SCI тези, които са броили по 3000лв. за бп
Не смятам да доказвам хипотетичната си успеваемост в продажбата на продукт, в който не вярвам, на участник в Интернет форум . Щом са глупости - глупости да са.
Седи си една жена у дома и на вратата се чука. Отваря, а пред вратата - мъж с кофа лайна, лисва я на килима, хили се и многозначително намига ...
- Какво правиш бе?
- Аз съм продавач на прахосмукачки Rainbow. Ако с тая прахосмукачка до 10 минути не изчистя килима като нов, ще изям лайната.
- Нещо - кетчуп, майонеза искаш ли?
- Защо?
- Нямаме ток...
Защо така при мен не се получи? Явно защото съм фен на АУДИ и баварците бяха с базово оборудване и двулитровите двигателчета... Керчев, вдигни го малко тоя стандарт бе човек, до кога ще мислиш на дребно?!
А иронията е, че докато траеше презентацииката, която беше скучна, изкарах едни бързи 800 долара от пазара! А някои хора в залата се разделиха с пари в очакване на бърза печалба. Дет се вика да бях изнесъл една бърза презентация аз, по-има шанс да изкарат пари!
Объркал си се нещо за оборудването . Аз само надникнах, но... не е базовото.
За тези 800те долара от пазара - ако са от акции или валутни спекулации - докато не си ги изтеглил, не ги брой спечелени.
А за презентация - ами защо не изнесеш? Поне една статия можеш да напишеш тук
Сигурен съм, че ще го направя за по-малко от 3 месеца на база на сегашния си опит в продажбите. Няма никаква тайна, просто говориш с хората, отговаряш на всички въпроси, показваш им акаунта на някой с 600-700 човека под него, за да видят реалните трансфери и толкова.
Глупости приказваш, какъв опит в продажбите? В коя свера на търговията се развиваш, ако не е тайна? Какви трансфери ще им показваш, тези на продажбите на пакети/ пирамида/ или от оборота да картите? Как гарантираш, че това което показваш е истина или хората са алчни и лековерни и не питат? Според теб, какъв документ получават от SCI тези, които са броили по 3000лв. за бп
Точно това искам да кажа, добре си ме разбрал. Аз не съм в SCI, защото не ми е по душа да убеждавам хората да си дават пари за нещо, за което аз самия не бих ги дал.
Не е така. Представи си, че си дистрибутор на червила например. Ще убеждаваш и песен ще пееш. Нещо друго има. Нарича се измама Не всички са склонни да мамят. Незнанието, че вършиш измама не означава, че тя е по-малко измама.
Точно това искам да кажа, добре си ме разбрал. Аз не съм в SCI, защото не ми е по душа да убеждавам хората да си дават пари за нещо, за което аз самия не бих ги дал.
Е тя цялата тема се крепи точно на това.
От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.
Е защо ти дреме, нали ще изкараш пари? Или искаш да кажеш, че да си БП в СКИ, трябва да не ти дреме за хората, които привличаш!?
Защото твоя мозък не работи на същата честота дет се вика, твърде голяма лъжица за неговата мъничка уста. Ама може да ни покани на бира да ни представи продукта, пък полсе като плаща сметката ще му съберем отстъпката, ако няма карта
Избиването не би трябвало да е проблем - това са 7 човека, които да убедиш да станат БП. Аз бих го постигнал, по много консервативна прогноза, за 3 месеца. Въпросът е, че не искам да развивам бизнес, основан на принципа на SCI - а именно, на привличане на хора заради първоначалната им такса, а не заради потреблението им.
Сигурен си, че ще вземеш по 3000лв. от седем човека за три месеца, би ли споделил как ще го постигнеш?
Сигурен съм, че ще го направя за по-малко от 3 месеца на база на сегашния си опит в продажбите. Няма никаква тайна, просто говориш с хората, отговаряш на всички въпроси, показваш им акаунта на някой с 600-700 човека под него, за да видят реалните трансфери и толкова.
Не убеждаваш никого, просто разказваш за възможностите които ти дава компанията.
Нали затова са представянията. Отиваш в 5 звезден хотел, отвън 10 нови БМВенца, вътре изискани мадами, изкъпани, сресани, миришещи на хубаво и облечени по последна парижка мода. Като попаднеш в подобна среда, няма смисъл никого да убеждаваш, просто хората сами си питат как и кой пакет да закупят за да се докоснат до нас. Да си мрежовак, това е наука която се отплаща отлично http://www.youtube.com/watch?v=TA7gnSyuIik
Спри, спри, спри, че нищо не разбрах. Нали трябва да вземеш 3000 лв. от някой за да имаш печалба, ти като заведеш клиента/ пациента/ при падретата и там всякакви с промити мозъци, фалшиво усмихнати и платени проумотърки , какво става ? Как доказваш, че ти трябва да получиш комисионата за поредния облъчен? Какъв документ получава в последствие сполучливо облъчения за това, че е дал 3000 лв. за процедурата ? п.с. Нищо лично, това са моите наблюдения.
Не убеждаваш никого, просто разказваш за възможностите които ти дава компанията.
Нали затова са представянията. Отиваш в 5 звезден хотел, отвън 10 нови БМВенца, вътре изискани мадами, изкъпани, сресани, миришещи на хубаво и облечени по последна парижка мода. Като попаднеш в подобна среда, няма смисъл никого да убеждаваш, просто хората сами си питат как и кой пакет да закупят за да се докоснат до нас. Да си мрежовак, това е наука която се отплаща отлично http://www.youtube.com/watch?v=TA7gnSyuIik
Защо така при мен не се получи? Явно защото съм фен на АУДИ и баварците бяха с базово оборудване и двулитровите двигателчета... Керчев, вдигни го малко тоя стандарт бе човек, до кога ще мислиш на дребно?!
А иронията е, че докато траеше презентацииката, която беше скучна, изкарах едни бързи 800 долара от пазара! А някои хора в залата се разделиха с пари в очакване на бърза печалба. Дет се вика да бях изнесъл една бърза презентация аз, по-има шанс да изкарат пари!
Малко по-подробно де, каниш някой на кафе и...... какво му казваш, как доказваш качеството на продукта/ бп за 3000лв./, как убеждаваш, че може да се печели от него и т.н.
НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!
"или на теб няма да ти дреме за 7-те човека, които си привлякъл, нали си си избил парите!!!" - точно тук е момента. На мен ми дреме и затова не съм БП. На който не му дреме, ще си избие парите и ще спечели.
Е защо ти дреме, нали ще изкараш пари? Или искаш да кажеш, че да си БП в СКИ, трябва да не ти дреме за хората, които привличаш!?
Коментар