If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ще почакате да "затворим завинаги". За пореден път се убеждавам, че съм част от най-готината, мащабна и лоялна компания в България. На днешното открито събитие, на което собствениците отговориха на всичките ни удобни и неудобни, но смислени въпроси без грам недомлъвки, както и екипите им, разбрах, че съм си на точното място. Бизнесът продължава с пълна пара и намира все повече подкрепа от компетентни, но ни просто умни, а и хора със сърца. Чувствам се по-уверен и подкрепен отвсякога като човек и творец на собствената си реалност.
Ако Топлофикациа дигне цените с 10%, ще я присъединим и ще неутрализираме скока!
От тук започна всичко, да. И добре се получи
Когато и тези, които до оня ден са ти развивали теории по семинарите, започнат да се отдръпват, колкото и заблуден БП да си, трябва да ти е ясно, че мачът е свирен и то не в твоя полза. Мисля, че Брънков удари последния пирон в ковчега на SCI. Даже ми се ще да му стисна ръката
Чудя се дали двамата собственици ще имат смелоста да се изправят срещу /първо недоумяващата/, после разярена тълпа готова да ги обстреля като за начало с въпроси, а впоследствие с ритници?
Даааам, явно всичко вече отива към своя край. Благодарско на всички!!!! Все пак от тук се започна със събарянето на пирамидата. И най-вече на Черкезов. Е, няма друг като него
Призовавам Просперити да внесе яснота, на къде ще вървим от сега на татък, защтото аз съм сигурен че това не е краят. Имаме поне 10 000 силно фанатизирано вярващи братя и сестри, които очакват да им се сбъднат желанията, - втори дом на женевското езеро или поне къща на пясъка, хеликоптер или малка Чесна с която да бръмбат по маршрута Пловдив, Бургас, Варна, Букурещ, Белград, Софиа, Скопие а защо не и Косовска Митровица?
Тези човеци чакат да им се зададат нови цели за изпълнение на план графика!
Да не забравяме че Юда винаги ще го има, то е ясно че след като Исус Христос е бил предаден, то и на П-р Петров няма да му се размине, това са слабостите на човешката психология и смущаващите чувства.
С Нами Бог,
Черкезов,
Атака Брюксел
ДоХтуре, ти се оказа най верния човек на кУрпорацията и на пастор Петров и според мен най много заслужаваш пастор Петров да ти подари БМВ.
Да бъде благословен българският Ян Палах (Д-р. Н.Черкезов) - за усмиването на SCI с коментарите си.
Влез с някой от другите си профили, аз ли да те уча...
Блокираха ми почти всички профили! Трети профил на Делян няма да правя пък ако ще и да се разчуе, на Бареков и Доган също, вече ми писна от тая държава бе.
който иска контакт с мен в социалната мрежа, тук съм https://www.facebook.com/siderov.ataka?fref=ts
Коментар