IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• И от мен поздрави и благодарност на всички !

Черкезов , Ти си най най най ..абе ти си го знаеш

Коментар

• Черкезов, това ти ли си?
      https://www.facebook.com/profile.php?id=100007981456436

Усещам как ще ги довършиш, голяма гавра
      Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

• Ще почакате да "затворим завинаги". За пореден път се убеждавам, че съм част от най-готината, мащабна и лоялна компания в България. На днешното открито събитие, на което собствениците отговориха на всичките ни удобни и неудобни, но смислени въпроси без грам недомлъвки, както и екипите им, разбрах, че съм си на точното място. Бизнесът продължава с пълна пара и намира все повече подкрепа от компетентни, но ни просто умни, а и хора със сърца. Чувствам се по-уверен и подкрепен отвсякога като човек и творец на собствената си реалност.
        Ако Топлофикациа дигне цените с 10%, ще я присъединим и ще неутрализираме скока!

Коментар

• Последната им презентация ако не се лъжа беше на 29 август, но вече не я виждам в сайта им. Явно са преценили, че на 27 официално затварят завинаги.

Коментар

• Браво Черкезов, ама вземете поне преди края да се снимате с Меко с БМВе и Форд за спомен

Коментар

• От тук започна всичко, да. И добре се получи
              Когато и тези, които до оня ден са ти развивали теории по семинарите, започнат да се отдръпват, колкото и заблуден БП да си, трябва да ти е ясно, че мачът е свирен и то не в твоя полза. Мисля, че Брънков удари последния пирон в ковчега на SCI. Даже ми се ще да му стисна ръката

Черкез, ти си за орден Стара планина, братче.

Коментар

• Чудя се дали двамата собственици ще имат смелоста да се изправят срещу /първо недоумяващата/, после разярена тълпа готова да ги обстреля като за начало с въпроси, а впоследствие с ритници?

Коментар

• Даааам, явно всичко вече отива към своя край. Благодарско на всички!!!! Все пак от тук се започна със събарянето на пирамидата. И най-вече на Черкезов. Е, няма друг като него

Коментар

• ПИРАМИДИ, ФАРАОНИ !

Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                    Призовавам Просперити да внесе яснота, на къде ще вървим от сега на татък, защтото аз съм сигурен че това не е краят. Имаме поне 10 000 силно фанатизирано вярващи братя и сестри, които очакват да им се сбъднат желанията, - втори дом на женевското езеро или поне къща на пясъка, хеликоптер или малка Чесна с която да бръмбат по маршрута Пловдив, Бургас, Варна, Букурещ, Белград, Софиа, Скопие а защо не и Косовска Митровица?
                    Тези човеци чакат да им се зададат нови цели за изпълнение на план графика!
                    Да не забравяме че Юда винаги ще го има, то е ясно че след като Исус Христос е бил предаден, то и на П-р Петров няма да му се размине, това са слабостите на човешката психология и смущаващите чувства.
                    С Нами Бог,
                    Черкезов,
                    Атака Брюксел
                    ДоХтуре, ти се оказа най верния човек на кУрпорацията и на пастор Петров и според мен най много заслужаваш пастор Петров да ти подари БМВ.
                    Да бъде благословен българският Ян Палах (Д-р. Н.Черкезов) - за усмиването на SCI с коментарите си.

Коментар

• Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнение
                      Вече е изтрит профила на Брънков.

Тук някой е качил последните му два поста с коментарите към тях:
                      https://docs.google.com/a/devspell.c...lEcWhkWk0/edit
                      Отиде форда на меко

Коментар

• Вече е изтрит профила на Брънков.

Тук някой е качил последните му два поста с коментарите към тях:
                        https://drive.google.com/file/d/0B5O...it?usp=sharing
                        Last edited by dsx500; 13.08.2014, 21:47.

Коментар

Влез с някой от другите си профили, аз ли да те уча...
                          Блокираха ми почти всички профили! Трети профил на Делян няма да правя пък ако ще и да се разчуе, на Бареков и Доган също, вече ми писна от тая държава бе.
                          който иска контакт с мен в социалната мрежа, тук съм https://www.facebook.com/siderov.ataka?fref=ts
                          Last edited by Черкезов; 13.08.2014, 19:18.
                          Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                            Не съм, но май ме е блокирал този несретник

Как да си го обясня това:

За съжаление няма такава страница

Може би сте последвали повредена връзка или страницата е била премахната.
                            Влез с някой от другите си профили, аз ли да те уча...

Коментар

https://www.facebook.com/plamen.brankov?fref=ts

Аз мислих че ти си го хакнал и си му изтрил поста с който извършва престъпление срещу човечеството като разкрива падре
                              Не съм, но май ме е блокирал този несретник

Как да си го обясня това:

За съжаление няма такава страница

Може би сте последвали повредена връзка или страницата е била премахната.
                              Last edited by Черкезов; 13.08.2014, 18:09.
                              Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                                Кака му е профила на този изменник, че аз не го откривам?
                                https://www.facebook.com/plamen.brankov?fref=ts

Аз мислих че ти си го хакнал и си му изтрил поста с който извършва престъпление срещу човечеството като разкрива падре

Коментар

Working...
                                X