Първоначално изпратено от dsx500
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Saveway / SCI - мнение? (2)
Collapse
X
-
Братя и сестри, един ми пише на лично че участва в тази система http://andrey.swissgoldglobal.com/ и че п-р Петров го е бил въвел.
Моля който може да провери информацията дали това не е презареждане или просто кьорфишек!
ЧеркезовДа се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Plamen Brankov
16 minutes ago near Plovdiv
Важно! Приятели утре ще затворя временно фейсбук профила си, защото явно някой има достъп до него, защото ми беше изтрит мой пост на стената. Не желая да влизам във "филми" дали някой ми е "хакнал" профила или може да го направи и да се опита да компрометира мен или някой от вас.Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.
Коментар
-
Призовавам Просперити да внесе яснота, на къде ще вървим от сега на татък, защтото аз съм сигурен че това не е краят. Имаме поне 10 000 силно фанатизирано вярващи братя и сестри, които очакват да им се сбъднат желанията, - втори дом на женевското езеро или поне къща на пясъка, хеликоптер или малка Чесна с която да бръмбат по маршрута Пловдив, Бургас, Варна, Букурещ, Белград, Софиа, Скопие а защо не и Косовска Митровица?
Тези човеци чакат да им се зададат нови цели за изпълнение на план графика!
Да не забравяме че Юда винаги ще го има, то е ясно че след като Исус Христос е бил предаден, то и на П-р Петров няма да му се размине, това са слабостите на човешката психология и смущаващите чувства.
С Нами Бог,
Черкезов,
Атака БрюкселLast edited by Черкезов; 14.08.2014, 16:34.Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от briko Разгледай мнениеДобре де, този Брънков за януари и февруари 2014г. е "изкарал" към 40 000 лв„ от бонуси, колко човека е завлякъл с по 3-4 000 лв.?
Смях и сълзиМнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.
Коментар
-
[QUOTE=RockSolid;1059677867]40.000 евро, фараоните вече са ингергалактическа корпорация и не работят в лева. За да получи такива бонуси, той и свитата му са завлекли хора с около....800.000 ЕВРО за тези два месец (по 400.000 на крак). Това са 200 души! Февруари са завлекли най-много, тогава покрай приказките за инвазията успяха да набалбукат доста хора, в това число и доста емигранти в чужбина.
200 души за 4-5 месеца...... тези хора очакват печалба и точно този, който ги е вкарал в "гоооолямата далавера" да изчезне от играта........ ще има спукани глави
Коментар
-
Из мемоарите на Светослав Петров
Ех, хубави времена бяха. Бодвахме си в Хепи със засукани партньорки, цапвахме уискита и едносекундния такт на опресняване калкулираше нови доходи в онлайн офиса ми. Какво богунеугодно сторих, че ме наказа по този начин? Недоумявам и до ден днешен къде сбърках с моите франкенщайнчета ? Глупаците ли свършиха или аз сбърках някъде? Франчайз ли не го наричахме, софтуер ли не го наричахме, българо-немски проект не го ли наричахме, все на камък удряхме. Четирима от лидерите ми забиха нож в гърба. Стана ми болно, все едно дузина негри са ми се изредили.
Коментар
-
Първоначално изпратено от briko Разгледай мнениеДобре де, този Брънков за януари и февруари 2014г. е "изкарал" към 40 000 лв„ от бонуси, колко човека е завлякъл с по 3-4 000 лв.?
Обаче прави впечатление нещо много интересно - очевидно разрива между Брънков и Падриньо е за неизплатените комисионни, колкото и да се хвърля пясък в очите на останалите с евтините приказки за морал и ценности. Т.е щяха да си кротуват и да си прибират парите от новите балъци, стига пасторчето да си плащаше редовно. Нагла измет, ей...
П.С. Предвид липсата на балъци и празните зали напоследък, много вероятно е Брънков и останалите да са налели събраните пари в подарени бизнес центрове, в отчаян опит да задвижат отново схемата. Ама дедо поп ги е оставил с пръст в...уста...
Коментар
-
След като Брънков дезертира как ще се прекръсти Бранков мост в Белград? Да очакваме ли скоро да стане Червенков мост?
Иначе вижте графиката на приходите му- нормално да се откаже. До началото на годината е взимал над 20 000 месечно, а сега не стига, че едва ги докарва до 6-7 000, че и в ранг е понижен, а на всичкото отгоре и парите не му дават. И аз да бях, и аз щях да се махна.
Коментар
-
Plamen Brankov
Здравейте,
искам да заявя, че решението ми да напусна Saveway, заедно с Наско, Емо и Ален е само лично мое, като с това не искам да ангажирам никой друг член на команията.
Вчера посъветвах всички хора, с които се видях или чух да не вземат просто страна, а да послушат сърцето си и ако Saveway е тяхната мечта, ги насърчих да продължат да я следват. Заради тези хора аз не искам да разпространявам публично информацията и записите, които имаме. Ние сме хора с принципи и ценности и целта ни никога не е била нещо повече от нашето приключване с проекта. Няма да позволим това да стане храна за хейтърите и медиите!
В отговор на десетките съобщения от различни хора – приятели, клиенти, търговци, бизнес партньори, които поискаха повече информация и факти ще кажа само един от многото факти:
Факт е, че от 15 март 2014г (за месец февруари) до днешния ден – 13.08 получавах бонуси частично и имам да получавам от Saveway изработени комисионни на стойност 51886,02 лв.
И въпреки, че всички ние в компанията сме събрани, за да правим бизнес – това не беше дори водеща причина.
Оттук нататък няма как да пиша и да давам информация по имейли и запитвания, защото съм убеден, че ще попадне в ръцете на хейтъри/тролове, които също ми пишат и ще наруша решението си и обещанието, което дадох към една група хора да запазя доколкото ми е възможно хората в Saveway, които продължават.
Искам да знаете, че съм изключително благодарен, за цялото ми време и взаимоотношения с вас.
Вие сте мои приятели и бих се радвам винаги да работя отново с вас!
Решението ми да напусна компанията е окончателно!
Благодаря ви и успех!
Както е казано и в пирамидалната библия, каквото и да ти говорят, чадо, става дума за париLast edited by fremd; 13.08.2014, 14:02.
Коментар
Коментар