IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнение
    Едва ли 35 000 човека се нуждаят от моята подкрепа. Най-много аз да ги призова и да бутнем правителството което и без това ни задушава бизнеса. При ГЕРБ си бяхме добре, никой не смееше да ни казва че сме пирамида а сега червените и пеевските медии са се разпищолили срещу нас.
    Че не си ли във властта бре? Къде спи Волен? Да отиде и да им нашока канчетата на гадните медии, които ви обявяват за пирамида

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
      Керчезов, мисля че не правиш услуга на СЦИ в момента. За мен в офшорна фирма няма нищо лошо, но за 99% от българите Офшорките са нещо много гадно
      Едва ли 35 000 човека се нуждаят от моята подкрепа. Най-много аз да ги призова и да бутнем правителството което и без това ни задушава бизнеса. При ГЕРБ си бяхме добре, никой не смееше да ни казва че сме пирамида а сега червените и пеевските медии са се разпищолили срещу нас.
      НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!

Коментар

Голям мислител се извъди. Помисли отново защо имат офшорна фирма СЦИ. Ще ти кажа, за да не може държавата да източва и изсмуква жизнените ни сокове.
        По добре тези кирляви 10% да ги дадем за благотворителност, от колкото на някой комунист - отопист като Манолева. Поздрав за всички БП които не си дават парите на държавата http://www.youtube.com/watch?v=mq-Ru...D02TA7gnSyuIik

П.П.
        Наглостта на тази жена минава вече всякакви граници. Това, че БСП и ДПС организират протести чрез заплащане не означава, че протестиращите срещу тях са задължително платени. Обмислям да заведа съдебно дело срещу Мая Манолова, като лично засегнат и набеден протестиращ човек. След като се консултирам с адвокат, ще предложа и на други протестиращи да заведат дела за нанесени морални щети за клевета и уронване на престижа.
        ‪#‎ДАНСwithme‬ до ‪#‎оставка‬ на ‪#‎Орешарски‬ и разпускане на парламента, чийто Зам. председател е тази нагла жена!
        http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=2248601
        Е тук вече те подкрепям на 100%.
        От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

Голям мислител се извъди. Помисли отново защо имат офшорна фирма СЦИ. Ще ти кажа, за да не може държавата да източва и изсмуква жизнените ни сокове.
          Керчезов, мисля че не правиш услуга на СЦИ в момента. За мен в офшорна фирма няма нищо лошо, но за 99% от българите Офшорките са нещо много гадно

Коментар

Ето, това е нещо!!!! Не мога да отворя в момента. Трябва ми подпис, а на този компютър нямам.
            Сега остава и да ми бъде обяснено как по дяволите става този номер СЦИ да има 500К приходи за 2011, а само това лице да има 200?
            Керчезов, виждаш ли каква е разликата? Мислещите хора задават правилни въпроси. И други мислещи им дават правилен отговор.
            По добре тези кирляви 10% да ги дадем за благотворителност, от колкото на някой комунист - отопист като Манолева. Поздрав за всички БП които не си дават парите на държавата http://www.youtube.com/watch?v=mq-Ru...D02TA7gnSyuIik

П.П.
            Наглостта на тази жена минава вече всякакви граници. Това, че БСП и ДПС организират протести чрез заплащане не означава, че протестиращите срещу тях са задължително платени. Обмислям да заведа съдебно дело срещу Мая Манолова, като лично засегнат и набеден протестиращ човек. След като се консултирам с адвокат, ще предложа и на други протестиращи да заведат дела за нанесени морални щети за клевета и уронване на престижа.
            ‪#‎ДАНСwithme‬ до ‪#‎оставка‬ на ‪#‎Орешарски‬ и разпускане на парламента, чийто Зам. председател е тази нагла жена!
            http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=2248601
            НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!

Коментар

• Първоначално изпратено от Loli22 Разгледай мнение
              Пламен Брънков се е регистрирал по ДДС.

https://inetdec.nra.bg/pls/pub/home.....Vatquery.home
              Ето, това е нещо!!!! Не мога да отворя в момента. Трябва ми подпис, а на този компютър нямам.
              Сега остава и да ми бъде обяснено как по дяволите става този номер СЦИ да има 500К приходи за 2011, а само това лице да има 200?
              Керчезов, виждаш ли каква е разликата? Мислещите хора задават правилни въпроси. И други мислещи им дават правилен отговор.

Коментар

• Пламен Брънков се е регистрирал по ДДС.

https://inetdec.nra.bg/pls/pub/home.....Vatquery.home

Коментар

Аз да не съм счетоводител. Ако много те интересува, за тази информация се заплаща.
                  Спри да се занасаш, ако имаше нещо нередно данъчно, Брънков да е с белезници сега.
                  Аз не се занасям. Просто стоя и си мисля

Коментар

Никой, сега е моменът да ме убедиш, че всичко е точно
                    Аз да не съм счетоводител. Ако много те интересува, за тази информация се заплаща.
                    Спри да се занасаш, ако имаше нещо нередно данъчно, Брънков да е с белезници сега.

Коментар

Кой ти е казал че Брънков не е платил данък?
                      Никой, сега е моменът да ме убедиш, че всичко е точно

Коментар

На път си да ме убедиш, че не е измама. Много лесно ще стане с платежно за 20 000 платен данък + актуална регистрация по ДДС на лицето и 30 000 платено ДДС
                        Кой ти е казал че Брънков не е платил данък?

Коментар

• Първоначално изпратено от falafel Разгледай мнение
                          Объркал си се нещо за оборудването . Аз само надникнах, но... не е базовото.

За тези 800те долара от пазара - ако са от акции или валутни спекулации - докато не си ги изтеглил, не ги брой спечелени.

А за презентация - ами защо не изнесеш? Поне една статия можеш да напишеш тук
                          Хубаво е че си надникнал, друго е да покараш такова, и все пак останах верен на ринговете... Пожелавам ти един ден да имаш собствена такава кола, а и също така и необходимия доход за да я обслужваш и подържаш подобаващо.

Приятелче, хайде да не се учим какво е кеширане, става ли? Н

На комуто е било нужно съм помогнал с опита си... без да му искам по 50 лв за бизнес ден

Коментар

Темата е дали е измама или не - няма измама, просто не ми харесва бизнес модела. Всичко е написано в общите условия, необходимо е да се прочетат и да се поговори малко с някой БП.
                            На път си да ме убедиш, че не е измама. Много лесно ще стане с платежно за 20 000 платен данък + актуална регистрация по ДДС на лицето и 30 000 платено ДДС

Коментар

Темата е дали е измама или не - няма измама, просто не ми харесва бизнес модела. Всичко е написано в общите условия, необходимо е да се прочетат и да се поговори малко с някой БП.
                              Така е, няма измама. Те казват, че ако дадеш 3000 лв получаваш възможността да продаваш пакети по 3000 лв на други хора и да вземаш процент от това. Не лъжат, ти наистина продаваш и вземаш процент.

Нарича се пирамида, това вече е лошо.
                              От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнение
                                Е тя цялата тема се крепи точно на това.

Коментар

Working...
                                X