IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от falafel Разгледай мнение

(около 80-100 лв. месечно за 500-600 регистрирани под теб)
    При 140 осигуровки не съм съгласен

Коментар

• Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнение
      Точно тук се крие тънкия момент, заради това да не попада под ударите на закона. В момента, в който потенциалните БП спрат да вливат пари в организацията, тя ще започне да получава своите печалби само и единствено от оборота, който правят БП и картодържателите й. Но в това се крие измамната схема - че от там парите ще бъдат толкова и достатъчно малко, че дори да не покриват основни разходи от рода на 100 лв бензин, 20 кутии цигари и две-три запивания в месеца. /Нали, говоря за български манталитет, знам, че всеки си харчи парите различно/

Ако БП продължат - парите ще текат до безкрай, но това е невъзможно.
      И двамата говорим за едно и също, имаме почти 100% покриване на мненията - само оценката ни е различна. Да, има подвеждане на хората, като не им се обясняват добре рисковете от това, че за да стигнеш Брънков трябва да вкарваш още БП-та, а не карти от 50 лв. Но схемата е sustained - дори и без приток на пари от записвания, тя може да работи завинаги - или поне докато има търговци, които да дават отстъпки.

Не харесвам SCI, но не са пирамида, защото може да съществуват и без приток на нови участници, колкото и малки да са постъпленията (около 80-100 лв. месечно за 500-600 регистрирани под теб)

Коментар

От Wikipedia - A pyramid scheme is a non-sustainable business model that involves promising participants payment or services, primarily for enrolling other people into the scheme, rather than supplying any real investment or sale of products or services to the public.

Ако успееш да ме убедиш, че SCI е non-sustainable ще се съглася, че е пирамида. По всички останали показатели съм съгласен
        Точно тук се крие тънкия момент, заради това да не попада под ударите на закона. В момента, в който потенциалните БП спрат да вливат пари в организацията, тя ще започне да получава своите печалби само и единствено от оборота, който правят БП и картодържателите й. Но в това се крие измамната схема - че от там парите ще бъдат толкова и достатъчно малко, че дори да не покриват основни разходи от рода на 100 лв бензин, 20 кутии цигари и две-три запивания в месеца. /Нали, говоря за български манталитет, знам, че всеки си харчи парите различно/

Ако БП продължат - парите ще текат до безкрай, но това е невъзможно.
        От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• Първоначално изпратено от Loli22 Разгледай мнение
          Предполагам, че статията е платена!
          От днес е.

http://www.plovdivmedia.com/71038.html
          И коя е австрийската компания? Lyoness?. Там не са чували за тях

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
            Ето, това е нещо!!!! Не мога да отворя в момента. Трябва ми подпис, а на този компютър нямам.
            Сега остава и да ми бъде обяснено как по дяволите става този номер СЦИ да има 500К приходи за 2011, а само това лице да има 200?
            Керчезов, виждаш ли каква е разликата? Мислещите хора задават правилни въпроси. И други мислещи им дават правилен отговор.
            Гледай внимателно, чекът е от 2012

Коментар

Така е, няма измама. Те казват, че ако дадеш 3000 лв получаваш възможността да продаваш пакети по 3000 лв на други хора и да вземаш процент от това. Не лъжат, ти наистина продаваш и вземаш процент.

Нарича се пирамида, това вече е лошо.
              От Wikipedia - A pyramid scheme is a non-sustainable business model that involves promising participants payment or services, primarily for enrolling other people into the scheme, rather than supplying any real investment or sale of products or services to the public.

Ако успееш да ме убедиш, че SCI е non-sustainable ще се съглася, че е пирамида. По всички останали показатели съм съгласен

Коментар

• Първоначално изпратено от briko Разгледай мнение
                Оп, де тук и ти си същия, само дето се възхищаваш на една измама
                Факт! Само че не си позволявам да давам оценки на другите дебили - оп, форумни писачи .

Коментар

Как да не те уча, като те гледам какъв си ми недоразвит предприемач - оп, инвеститор. Оп, форумен писач. Да, това последното поне е сигурно.

Благодаря ти за пожеланието, дай боже и на теб да караш нова кола някой ден . С 800 USD на ден от пазарите, скоро и това ще стане. Дотогава - помагай, че много закъсали има.
                  Оп, де тук и ти си същия, само дето се възхищаваш на една измама

Коментар

• Първоначално изпратено от thaddeus Разгледай мнение
                    Хубаво е че си надникнал, друго е да покараш такова, и все пак останах верен на ринговете... Пожелавам ти един ден да имаш собствена такава кола, а и също така и необходимия доход за да я обслужваш и подържаш подобаващо.

Приятелче, хайде да не се учим какво е кеширане, става ли? Н

На комуто е било нужно съм помогнал с опита си... без да му искам по 50 лв за бизнес ден
                    Как да не те уча, като те гледам какъв си ми недоразвит предприемач - оп, инвеститор. Оп, форумен писач. Да, това последното поне е сигурно.

Благодаря ти за пожеланието, дай боже и на теб да караш нова кола някой ден . С 800 USD на ден от пазарите, скоро и това ще стане. Дотогава - помагай, че много закъсали има.

П.С. Днес едно такова, с рингове - А8 4.2, се опита да ме изпревари отдясно на изхода от Площада на Авиацията. Да ти кажа, не вървят. То не беше ръмжене, не беше зор...
                    Last edited by falafel; 19.08.2013, 20:35.

Коментар

Естествено, че под думата "шушляк" не визираме тези, които са на върха на пирамидата. То няма и логика. Но останалите, 80% поне, те вече идея си нямат за какво иде реч.

Образованите движат бизнеса и градят мрежите. За останалите 80% е важно да има фирмени партита, които не са точно фирмени защото са с куверт

Те трябва само да знаят как да движат мишката, за да могат да си купят от "онлайн офиса" си поредния билет за парти:

http://www.youtube.com/watch?v=eBShN8qT4lk
                      Last edited by neural_network; 19.08.2013, 20:19.

Коментар

Предполагам, че статията е платена!
                        От днес е.

Платена е. В този сайт не може да се коментира, впрочем гнусен е.
                        Last edited by briko; 19.08.2013, 19:49.

Коментар

• Предполагам, че статията е платена!
                          От днес е.
                          Пастор, баща на 4 дъщери, нарочен, че върти пирамида

Коментар

Пламен Брънков се е регистрирал по ДДС.

https://inetdec.nra.bg/pls/pub/home.....Vatquery.home
                            Единствения начин да си изпереш парите е като им платиш данъците, падретата са зомбирали този млад мъж и чрез него изпират част от парите, но после х...я ще го яде той

Коментар

• Първоначално изпратено от neural_network Разгледай мнение
                              Тук много хора си мислите, че всички са шушляци без образование. Това не важи за лидерите в мрежовия бизнес. Те винаги са образовани!
                              Естествено, че под думата "шушляк" не визираме тези, които са на върха на пирамидата. То няма и логика. Но останалите, 80% поне, те вече идея си нямат за какво иде реч.
                              От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

Пламен Брънков се е регистрирал по ДДС.

https://inetdec.nra.bg/pls/pub/home.....Vatquery.home

Да Пламен Брънков наистина е регистриран по ДДС от 29.06.2012г.

Тук много хора си мислите, че всички са шушляци без образование. Това не важи за лидерите в мрежовия бизнес. Те винаги са образовани!

Аз съм човек, който обича да борави с цифри и факти и затова ще започна с тях:

Името ми е Пламен Брънков на 30г.
                                Имам юридическо и финансово образование, като съм учил в България и в чужбина.
                                От 2006г. изграждам собствени бизнеси, като винаги съм следвал съветите на Робърт Кийосаки и съм се стремял да изградя бизнес системи в 3-ти квадрант, където се намира едрият бизнес.
                                До януари 2011г. не се бях занимавал никога с мрежов маркетинг, а оттогава до сега съм бизнес партньор в SCI.
                                Аз съм 1121-ят човек, регистриран в системата на SCI и след 1г. и 2 месеца изключително усилен труд моят ранг е Elite Star 1, a моите комисионни са:
                                - за март 2012: 15683.09 лв.
                                - за февруари 2012: 11512.12 лв.
                                - за януари 2012: 4824.48 лв.
                                - за декември 2011: 9344.67 лв.
                                - за ноември 2011: 7496.20 лв.
                                - и тнт...

Коментар

Working...
                                X