IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mizernik81 Разгледай мнение
    Добро утро,

Още си пия кафето и не съм се логнал в онлайн офиса, но в момента набирам скорост и имам само 2 човека по един във всеки крачол. Спокойно нивата е дълга, експанзията предстои само да прегледам на 17.02.2014 в кои страни стартираме. Както казах мисля да влизам с гръм и трясък в МЛМ бизнеса и хоризонтита е необятен.
    Баси, тамън вкара 100 кинта в крачолите и сега попа щи ги земе по презентации.

Аре лека нощ от мен
    Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от RockSolid Разгледай мнение
      Отговор1: Зависи колко бързо искаш да останеш без приятели. Каква възвращаемост? Я ми сметни средната възвращаемост на 10-те хиляди БП-та, да видиш колко се "връща инвестицията". Нали за мащабен бизнес става дума, за покоряване на света, за какво избиване само говорите? Най-лесно ще ги избия като не ти ги дам и си запазя приятелите. А ти ще бършеш сополи с ръкав пред шоурума на БМВ.

Отговор2: Не знам тук колко сме, но във фейсбук групата има два пъти повече членове от зомби-вечеринката ви "SCI Dream Team". Тая машина е толкова могъща, че на баш лидерите ви като им зададеш някой неудобен въпрос и започват да подсмърчат и да заекват като девственик в публичен дом. Нали щяхте да съдите наред, 2 години става си сeзирате отделите? SCI Е ФИНАНСОВА ПИРАМИДА, ПАСТОРА Е СЕКТАНТ И МАНИПУЛАТОР, СТАНЧО Е ИЗМАМНИК, А ЧЛЕНОВЕТЕ СА ОБЛЪЧЕНИ ЗОМБИТА. Хайде, чакам призовка и да идвам в съда със 100 свидетеля да ви разчекна. Ясен ли съм, сектантино?!
      Грешни отговори, приятел. Дори за елементарни неща пак трябва да отговарям вместо вас.
      по т.1: За месец и половина си избиваш инвестицията, за една година имаш рентабилност над 800 % (печалба / вложен капитал)

по т.2: Имате нямате 10-15 човека редовните списвачи, не можете да напълните и една маршрутка хора. Имате нелеката задача да се изправите срещу орди мотивирани, млади и образовани бизнес партньори, жадни да успеят в живота и константно усъвършестващи се във всяко начинание. Хайде със здраве, нямам време за губене, че трябва да си наглеждам структурата

Коментар

Добро утро,

Още си пия кафето и не съм се логнал в онлайн офиса, но в момента набирам скорост и имам само 2 човека по един във всеки крачол. Спокойно нивата е дълга, експанзията предстои само да прегледам на 17.02.2014 в кои страни стартираме. Както казах мисля да влизам с гръм и трясък в МЛМ бизнеса и хоризонтита е необятен.
        Знаеш ли, какво казват жените, когато видят нещо голямо в един от крачолите?

Коментар

Добро утро,

ЦЕЦО нали казаха ,че си измислен от пирамида сега с тоз ник ли миназаминали БМВ

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
            Изтриха ми поста, ама пак питам, мизерник колко хора зариби с чупене на стойки, гледане лошо, кривене на врат и говорене на едро?
            Добро утро,

Коментар

• Изтриха ми поста, ама пак питам, мизерник колко хора зариби с чупене на стойки, гледане лошо, кривене на врат и говорене на едро?
              Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                Честито Богоявление скъпи братя!
                Най-после, тежката артилерия в лицето на г-н Чанев, адмирации!
                След оная пепелянка, имам цял списък от черни пиари които да се входират пред регионалните съдебни инстанции.
                Тя оная пепелянка още чака да се объркате да и кацнете, Черкез.

Коментар

Отговор1: Зависи колко бързо искаш да останеш без приятели. Каква възвращаемост? Я ми сметни средната възвращаемост на 10-те хиляди БП-та, да видиш колко се "връща инвестицията". Нали за мащабен бизнес става дума, за покоряване на света, за какво избиване само говорите? Най-лесно ще ги избия като не ти ги дам и си запазя приятелите. А ти ще бършеш сополи с ръкав пред шоурума на БМВ.

Отговор2: Не знам тук колко сме, но във фейсбук групата има два пъти повече членове от зомби-вечеринката ви "SCI Dream Team". Тая машина е толкова могъща, че на баш лидерите ви като им зададеш някой неудобен въпрос и започват да подсмърчат и да заекват като девственик в публичен дом. Нали щяхте да съдите наред, 2 години става си съзирате отделите? SCI Е ФИНАНСОВА ПИРАМИДА, ПАСТОРА Е СЕКТАНТ И МАНИПУЛАТОР, СТАНЧО Е ИЗМАМНИК, А ЧЛЕНОВЕТЕ СА ОБЛЪЧЕНИ ЗОМБИТА. Хайде, чакам призовка и да идвам в съда със 100 свидетеля да ви разчекна. Ясен ли съм, сектантино?!

Като сте много отворени защо Станчо и Пастора не вземат да се появят в някое предаване във водещите телевизии? Изправете се лице в лице с "хейтърите", пък нека обществото и компетентните иституции решат колко ви е гениален бизнеса. Със Станчо пак ще започнат да овъртат и да плямат сектантските си глупости като в TV7. Лесно ви е да се криете по хотелите и в затворени Facebook групи, но ако вземем да се събираме по 50 "хейтъра" пред хотелите и да разясняваме на хората за какво става въпрос, и за 2 месеца връщате БМВ-тата, продавате костюмите и лизинговите айфони и всичките пишман-бизнесмени се връщате в Англия или САЩ да берете ягоди или да товарите чували със захар. Ясен ли съм питам?!

Открийте 10-те разлики, това ви очаква ако само си подадете фараонските носове в чужбина. Макар че е време и в България да ви ударят катинара.

http://www.youtube.com/watch?v=BrwwC...ature=youtu.be
                  На такъв висок език едва ли те разбира . Още по простичко :

http://www.youtube.com/watch?v=DzZqje04vLE
                  -------------------------------------------------------------------------
                  Прогнозирам фалита на пирамидата СЦИ за юли 2014.

Коментар

Отговор2: Не знам тук колко сме, но във фейсбук групата има два пъти повече членове от зомби-вечеринката ви "SCI Dream Team". Тая машина е толкова могъща, че на баш лидерите ви като им зададеш някой неудобен въпрос и започват да подсмърчат и да заекват като девственик в публичен дом. Нали щяхте да съдите наред, 2 години става си съзирате отделите? SCI Е ФИНАНСОВА ПИРАМИДА, ПАСТОРА Е СЕКТАНТ И МАНИПУЛАТОР, СТАНЧО Е ИЗМАМНИК, А ЧЛЕНОВЕТЕ СА ОБЛЪЧЕНИ ЗОМБИТА. Хайде, чакам призовка и да идвам в съда със 100 свидетеля да ви разчекна. Ясен ли съм, сектантино?!

Като сте много отворени защо Станчо и Пастора не вземат да се появят в някое предаване във водещите телевизии? Изправете се лице в лице с "хейтърите", пък нека обществото и компетентните иституции решат колко ви е гениален бизнеса. Със Станчо пак ще започнат да овъртат и да плямат сектантските си глупости като в TV7. Лесно ви е да се криете по хотелите и в затворени Facebook групи, но ако вземем да се събираме по 50 "хейтъра" пред хотелите и да разясняваме на хората за какво става въпрос, и за 2 месеца връщате БМВ-тата, продавате костюмите и лизинговите айфони и всичките пишман-бизнесмени се връщате в Англия или САЩ да берете ягоди или да товарите чували със захар. Ясен ли съм питам?!

Открийте 10-те разлики, това ви очаква ако само си подадете фараонските носове в чужбина. Макар че е време и в България да ви ударят катинара.

Евала за поста!!! Уви в празните кратуни пак нищо няма да влезе . Те само като чуят нещо по-различно от Киосаки, хейтър и БМВ и немощната им мозъчна дейност блокира и трябва да ходят да си платят 50 кинта за препрограмиране.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
                      Колега браво за поста ама моля те не ми пращай сектанти в САЩ, те за чеп за зеле не стават, нека си седят в бантустана, че кой ще гласува иначе за Болен, Местан, Боко и тн
                      От късмета си бягате, хората са решили да събарят Facebook и да стават комисионери на Apple и McDonalds. Ранди Гейдж и Кийосаки само чакат сигнал, вкарваме Тръмп и Гейтс на по 4000лв, наемаме овалния кабинет за презентации и до седмица сме ви превзели

Коментар

Колега браво за поста ама моля те не ми пращай сектанти в САЩ, те за чеп за зеле не стават, нека си седят в бантустана, че кой ще гласува иначе за Болен, Местан, Боко и тн

Коментар

Понеже тук всички се правите на математици и задавате въпроси от алгебра, аз искам да ви задам само 2 въпроса ама искам кратки и точни отговори в цифри без разтягане на локуми.

въпрос 1: Като набиеш 3 хилки по компенсационния план на колегата за колко време (числом и словом) си избиваш инвестицията и колко други бизнеса ще ми изброите с подоба възвръщаемост

въпрос 2: като се гледате можете ли да се изброите тук колко броя хейтърчета сте, дали зорлем ще се съберете и една маршрутка? Няма да ми се отваряте и да плюете по СЦИ щото ако дойда с една кутия бонбони ще мога да ви почерпя всичките, че ще ми останат и за Станчо и Светльо даже. Нямате идея срещу каква могъща машина се изправяте. Не Давид срещу Голиат ами направо сте като ФК Левски срещу Барселона

Отговор2: Не знам тук колко сме, но във фейсбук групата има два пъти повече членове от зомби-вечеринката ви "SCI Dream Team". Тая машина е толкова могъща, че на баш лидерите ви като им зададеш някой неудобен въпрос и започват да подсмърчат и да заекват като девственик в публичен дом. Нали щяхте да съдите наред, 2 години става си сeзирате отделите? SCI Е ФИНАНСОВА ПИРАМИДА, ПАСТОРА Е СЕКТАНТ И МАНИПУЛАТОР, СТАНЧО Е ИЗМАМНИК, А ЧЛЕНОВЕТЕ СА ОБЛЪЧЕНИ ЗОМБИТА. Хайде, чакам призовка и да идвам в съда със 100 свидетеля да ви разчекна. Ясен ли съм, сектантино?!

Като сте много отворени защо Станчо и Пастора не вземат да се появят в някое предаване във водещите телевизии? Изправете се лице в лице с "хейтърите", пък нека обществото и компетентните иnституции решат колко ви е гениален бизнеса. Със Станчо пак ще започнат да увъртат и да плямат сектантските си глупости като в TV7. Лесно ви е да се криете по хотелите и в затворени Facebook групи, но ако вземем да се събираме по 50 "хейтъра" пред хотелите и да разясняваме на хората за какво става въпрос, за 2 месеца връщате БМВ-тата, продавате костюмите и лизинговите айфони и всичките пишман-бизнесмени се връщате в Англия или САЩ да берете ягоди или да товарите чували със захар. Ясен ли съм питам?!

Last edited by RockSolid; 10.01.2014, 03:05.

Коментар

Понеже тук всички се правите на математици и задавате въпроси от алгебра, аз искам да ви задам само 2 въпроса ама искам кратки и точни отговори в цифри без разтягане на локуми.

въпрос 1: Като набиеш 3 хилки по компенсационния план на колегата за колко време (числом и словом) си избиваш инвестицията и колко други бизнеса ще ми изброите с подоба възвръщаемост

въпрос 2: като се гледате можете ли да се изброите тук колко броя хейтърчета сте, дали зорлем ще се съберете и една маршрутка? Няма да ми се отваряте и да плюете по СЦИ щото ако дойда с една кутия бонбони ще мога да ви почерпя всичките, че ще ми останат и за Станчо и Светльо даже. Нямате идея срещу каква могъща машина се изправяте. Не Давид срещу Голиат ами направо сте като ФК Левски срещу Барселона
                            Начи отговарям:

1. Мож ги изби за месец, може и никога, зависи колко шарана ще хванеш, преди да думне пирамидката. На теория всеки бизнес може да се избие или да потъне, това е по втория подвъпрос. Друга бира е, че сци не е бизнес а финансова пирамида.
                            2. Отговорът е 0. Тук няма хейтърчета, а група мислещи хора. Ти очевидно не си от тях.

Коментар

... Нямате идея срещу каква могъща машина се изправяте. Не Давид срещу Голиат ами...
                              Интересен избор на паралели като имаме предвид как завършва въпросният сблъсък
                              Пастора не е ли разказвал тази история на своето "стадо" или той си има някаква собствена версия с различен край ?

Коментар

• SCI - мнение?

Пирамида! Сто процентова.
                                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Working...
                                X