Първоначално изпратено от RockSolid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Saveway / SCI - мнение? (2)
Collapse
X
-
Last edited by mizernik81; 10.01.2014, 15:00.
-
Първоначално изпратено от RockSolid Разгледай мнение
Пак питам и настоявам за отговор:
Какво наложи вдигането на цената на Т.К.3 с 33%, от 3000 на 4000. Как ценообразувате "бизнеса" си, и какви "иновации" наложиха поскъпването? С какво подобрихте това, което предлагате, че искате повече пари?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mizernik81 Разгледай мнениеГрешни отговори, приятел. Дори за елементарни неща пак трябва да отговарям вместо вас.
по т.1: За месец и половина си избиваш инвестицията, за една година имаш рентабилност над 800 % (печалба / вложен капитал)
по т.2: Имате нямате 10-15 човека редовните списвачи, не можете да напълните и една маршрутка хора. Имате нелеката задача да се изправите срещу орди мотивирани, млади и образовани бизнес партньори, жадни да успеят в живота и константно усъвършестващи се във всяко начинание. Хайде със здраве, нямам време за губене, че трябва да си наглеждам структурата
Пак питам и настоявам за отговор:
Какво наложи вдигането на цената на Т.К.3 с 33%, от 3000 на 4000. Как ценообразувате "бизнеса" си, и какви "иновации" наложиха поскъпването? С какво подобрихте това, което предлагате, че искате повече пари?
Хайде събирайте " ордите мотивирани и образовани бизнесмени" в някое предаване и да идвам да ви късам дипломите, аматьори.
Коментар
-
Първоначално изпратено от TeholBedict Разгледай мнениеИмам чувството, че тук спорим с един и същ човек. Иначе знам, че този робот Чанев е действително лице. Даже знам и какви „врътки“ е правил. Знам също, че е набивал пари да вкарва хора под себе си и на по-долни нива (включително и баща си), за да поддържа някакъв си там ранг и статистика. Мога и други „задкулисни“ игри да ви разкажа за тази пирамидка, например за първите 100 пакетаама айде...по нататъка...Общо взето има едно „негласно споразумение“ между 20-на души, дето се вика мисионерите...ако позволите да се изразя в духа на НХЦ
Jason_Thorn, преди време ме пита кой е набил 30к за хора под себе си - Брънков е това лице и не е единственият...
И аз съм чувал за елитковци, а и не само, които наливат пари обратно в структурата си, за да поддържат рангове и т.н. Което е още един факт, показващ, че голямата част от "спечелените" пари на малкото (под 1%) уж успешни се завъртат обратно в пирамидата, т.е. в джоба на двамата паразити. Като добавим и това, че повечето от елит-зомбитата си плащат от джоба лизинга за бмв-тата, картинката с набутвацията става още по-пълна.
И това са "успешните" под 1%, останалите дори не могат да се похвалят с каквито и да било приходи, а само наливат в пирамидата - за "бизнес центрове", "бизнес дни", "хепънинги" по 300 лв. (на следващия трябва да поканят Веселин Маринов, Азис и Милко Калайджиев и да им сложат цена поне 500 лв.), харчат допълнително пари за пътувания, срещи, телефонни разговори и най-лошото от всичко е, че си прахосват и времето, вместо да го инвестират в нещо, което наистина може да им донесе реални доходи.
Определението, което подхожда на подобни порочни схеми, е "анти-бизнес". Не може да е бизнес нещо, което води до такова масово набутване и загуби, за почти всички в схемата.Last edited by Селдън; 10.01.2014, 12:18.
Коментар
-
Първоначално изпратено от TeholBedict Разгледай мнениеИмам чувството, че тук спорим с един и същ човек. Иначе знам, че този робот Чанев е действително лице. Даже знам и какви „врътки“ е правил. Знам също, че е набивал пари да вкарва хора под себе си и на по-долни нива (включително и баща си), за да поддържа някакъв си там ранг и статистика. Мога и други „задкулисни“ игри да ви разкажа за тази пирамидка, например за първите 100 пакетаама айде...по нататъка...Общо взето има едно „негласно споразумение“ между 20-на души, дето се вика мисионерите...ако позволите да се изразя в духа на НХЦ
Jason_Thorn, преди време ме пита кой е набил 30к за хора под себе си - Брънков е това лице и не е единственият...Нещо такова, отдавна беше.
Ако имаш инфо, дай да се посмеем, пък и ще можем да предвиждаме действията им по-добреМнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.
Коментар
-
Имам чувството, че тук спорим с един и същ човек. Иначе знам, че този робот Чанев е действително лице. Даже знам и какви „врътки“ е правил. Знам също, че е набивал пари да вкарва хора под себе си и на по-долни нива (включително и баща си), за да поддържа някакъв си там ранг и статистика. Мога и други „задкулисни“ игри да ви разкажа за тази пирамидка, например за първите 100 пакетаама айде...по нататъка...Общо взето има едно „негласно споразумение“ между 20-на души, дето се вика мисионерите...ако позволите да се изразя в духа на НХЦ
Jason_Thorn, преди време ме пита кой е набил 30к за хора под себе си - Брънков е това лице и не е единственият...
Коментар
-
Първоначално изпратено от mizernik81 Разгледай мнениеАз по презентациите да не зяпам тавана? Усвоявам знания и бизнес практики, за които ти ще останеш слепец. Лоста на успеха тежи доста и се дърпа трудно. Като задвижим спиралата на успеха, ще ми дишате прахта и ще се молите за автограф. Ти сервирай там на мексиканците и чакай за бакшиш
Коментар
-
Първоначално изпратено от mizernik81 Разгледай мнениеАз по презентациите да не зяпам тавана? Усвоявам знания и бизнес практики, за които ти ще останеш слепец. Лоста на успеха тежи доста и се дърпа трудно. Като задвижим спиралата на успеха, ще ми дишате прахта и ще се молите за автограф. Ти сервирай там на мексиканците и чакай за бакшиш
Тези 3 бона по-добре в образование да ги беше вложил. Пак щеше да усвоиш знания и бизнес практики, че даже и легитимен документ щяха да ти издадат. Лоста на успеха тежи, ама вие яко сте се хванали за лоста на падрето.
А сега, бих искал да сезирам кулинарният отдел на курпорацията, че стана време за закуска
Коментар
-
Първоначално изпратено от mizernik81 Разгледай мнениекак сте тази вечер, слуги?А Chanev?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mizernik81 Разгледай мнениеГрешни отговори, приятел. Дори за елементарни неща пак трябва да отговарям вместо вас.
по т.1: За месец и половина си избиваш инвестицията, за една година имаш рентабилност над 800 % (печалба / вложен капитал)
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеЩо изтри Chanev_bmwИли забрави с кои почна 1 пат да пишеш
Коментар
-
Първоначално изпратено от mizernik81 Разгледай мнениеАз по презентациите да не зяпам тавана? Усвоявам знания и бизнес практики, за които ти ще останеш слепец. Лоста на успеха тежи доста и се дърпа трудно. Като задвижим спиралата на успеха, ще ми дишате прахта и ще се молите за автограф. Ти сервирай там на мексиканците и чакай за бакшишИли забрави с кои почна 1 пат да пишеш
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнениеБаси, тамън вкара 100 кинта в крачолите и сега попа щи ги земе по презентации.
Аре лека нощ от менLast edited by mizernik81; 10.01.2014, 09:44.
Коментар
Коментар