IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от RockSolid Разгледай мнение
    Не ми трябват 10-15 души, стойкаджийче, казвай попа в кое предаване иска да се срещнем и пред експерти да обсъдим бизнеса. Какви 800%, в структурите на всичките онлайн-офиси, които съм виждал, над 95% са яко на загуба, 4% са малко и само 1% се държат над водата. И говоря за онлайн офисите на "лидерите" ви с по 300-400 БП-та, не за анонимки форумни войни като теб. Шамана яко ви дои, и парите които ви изплаща после събира за зомби-вечеринките по 300 лева.

Пак питам и настоявам за отговор:
    Какво наложи вдигането на цената на Т.К.3 с 33%, от 3000 на 4000. Как ценообразувате "бизнеса" си, и какви "иновации" наложиха поскъпването? С какво подобрихте това, което предлагате, че искате повече пари?

Хайде събирайте " ордите мотивирани и образовани бизнесмени" в някое предаване и да идвам да ви късам дипломите, аматьори.
    Бурсуци, аз лично не съм в "кухнята" и не разработвам стратегическото развитие на фирмата, в неделя на бизнес деня ще науча повече, обяснявам си предстоящото увеличение с предстоящата експанзия и чуждестранните БП дето не ги събарят 2к евра. Това е все едно да питаш защо в Китен едно питие е 5 лв, а в Слънчев бряг е 10 лв, образно леко местим бизнеса на север към Sunny beach. Така са решили чорбаджиите, те си знаят. Може би искат да мотивират ТК1 и ТК2 да скочат на ТК3 преди да поскъпне и разходите в чужбина по поддръжката на мрежата ще е по-голяма
    Last edited by mizernik81; 10.01.2014, 15:00.

Коментар

• Първоначално изпратено от RockSolid Разгледай мнение

Какво наложи вдигането на цената на Т.К.3 с 33%, от 3000 на 4000. Как ценообразувате "бизнеса" си, и какви "иновации" наложиха поскъпването? С какво подобрихте това, което предлагате, че искате повече пари?
      като започнат интернационалната експанзия няма да се излагат с некви 3000 левчета пред чужденците.

Коментар

• Първоначално изпратено от mizernik81 Разгледай мнение
        Грешни отговори, приятел. Дори за елементарни неща пак трябва да отговарям вместо вас.
        по т.1: За месец и половина си избиваш инвестицията, за една година имаш рентабилност над 800 % (печалба / вложен капитал)

по т.2: Имате нямате 10-15 човека редовните списвачи, не можете да напълните и една маршрутка хора. Имате нелеката задача да се изправите срещу орди мотивирани, млади и образовани бизнес партньори, жадни да успеят в живота и константно усъвършестващи се във всяко начинание. Хайде със здраве, нямам време за губене, че трябва да си наглеждам структурата
        Не ми трябват 10-15 души, стойкаджийче, казвай попа в кое предаване иска да се срещнем и пред експерти да обсъдим бизнеса. Какви 800%, в структурите на всичките онлайн-офиси, които съм виждал, над 95% са яко на загуба, 4% са малко и само 1% се държат над водата. И говоря за онлайн офисите на "лидерите" ви с по 300-400 БП-та, не за анонимки форумни войни като теб. Шамана яко ви дои, и парите които ви изплаща после събира за зомби-вечеринките по 300 лева.

Хайде събирайте " ордите мотивирани и образовани бизнесмени" в някое предаване и да идвам да ви късам дипломите, аматьори.

Коментар

• Първоначално изпратено от TeholBedict Разгледай мнение
          Имам чувството, че тук спорим с един и същ човек. Иначе знам, че този робот Чанев е действително лице. Даже знам и какви „врътки“ е правил. Знам също, че е набивал пари да вкарва хора под себе си и на по-долни нива (включително и баща си), за да поддържа някакъв си там ранг и статистика. Мога и други „задкулисни“ игри да ви разкажа за тази пирамидка, например за първите 100 пакета ама айде...по нататъка...Общо взето има едно „негласно споразумение“ между 20-на души, дето се вика мисионерите...ако позволите да се изразя в духа на НХЦ

Jason_Thorn, преди време ме пита кой е набил 30к за хора под себе си - Брънков е това лице и не е единственият...
          За Чанев знаем, че е истинско лице, въпросът беше дали този, който писа в този форум е същият Чанев, както и - в случай, че не е истинският Чанев - дали и как се е сдобил с тези данни за доходите му. Защото тези данни са доста компрометиращи и напълно противоречащи на високопарните претенции на елит-зомбитата за космическите доходи, които изкарвали в тази пирамида.

И аз съм чувал за елитковци, а и не само, които наливат пари обратно в структурата си, за да поддържат рангове и т.н. Което е още един факт, показващ, че голямата част от "спечелените" пари на малкото (под 1%) уж успешни се завъртат обратно в пирамидата, т.е. в джоба на двамата паразити. Като добавим и това, че повечето от елит-зомбитата си плащат от джоба лизинга за бмв-тата, картинката с набутвацията става още по-пълна.

И това са "успешните" под 1%, останалите дори не могат да се похвалят с каквито и да било приходи, а само наливат в пирамидата - за "бизнес центрове", "бизнес дни", "хепънинги" по 300 лв. (на следващия трябва да поканят Веселин Маринов, Азис и Милко Калайджиев и да им сложат цена поне 500 лв.), харчат допълнително пари за пътувания, срещи, телефонни разговори и най-лошото от всичко е, че си прахосват и времето, вместо да го инвестират в нещо, което наистина може да им донесе реални доходи.

Определението, което подхожда на подобни порочни схеми, е "анти-бизнес". Не може да е бизнес нещо, което води до такова масово набутване и загуби, за почти всички в схемата.
          Last edited by Селдън; 10.01.2014, 12:18.

Коментар

• Първоначално изпратено от TeholBedict Разгледай мнение
            Имам чувството, че тук спорим с един и същ човек. Иначе знам, че този робот Чанев е действително лице. Даже знам и какви „врътки“ е правил. Знам също, че е набивал пари да вкарва хора под себе си и на по-долни нива (включително и баща си), за да поддържа някакъв си там ранг и статистика. Мога и други „задкулисни“ игри да ви разкажа за тази пирамидка, например за първите 100 пакета ама айде...по нататъка...Общо взето има едно „негласно споразумение“ между 20-на души, дето се вика мисионерите...ако позволите да се изразя в духа на НХЦ

Jason_Thorn, преди време ме пита кой е набил 30к за хора под себе си - Брънков е това лице и не е единственият...
            Това го подозираме от години, Брънков правеше презентацията на която бях през 2012 и от всякъде си личеше че е поставено лице. Аз на него тогава му казах че не ме кефи схемата защото трябва да набутваш приятели, и че мен така са ме завели, той смъмри нещо че такива ми били приятелите и е трябвало да подходът по различен начин Нещо такова, отдавна беше.

Ако имаш инфо, дай да се посмеем, пък и ще можем да предвиждаме действията им по-добре
            Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

• Не се стесявай де, тъкмо темата се вдигна в гооглето, което ми на помня SCI = SCAM

Коментар

• Имам чувството, че тук спорим с един и същ човек. Иначе знам, че този робот Чанев е действително лице. Даже знам и какви „врътки“ е правил. Знам също, че е набивал пари да вкарва хора под себе си и на по-долни нива (включително и баща си), за да поддържа някакъв си там ранг и статистика. Мога и други „задкулисни“ игри да ви разкажа за тази пирамидка, например за първите 100 пакета ама айде...по нататъка...Общо взето има едно „негласно споразумение“ между 20-на души, дето се вика мисионерите...ако позволите да се изразя в духа на НХЦ

Коментар

• То си ма легитимен МЛМ, но SCI = ПИРАМИДА не попада в графата легитимен МЛМ.

Коментар

Аз по презентациите да не зяпам тавана? Усвоявам знания и бизнес практики, за които ти ще останеш слепец. Лоста на успеха тежи доста и се дърпа трудно. Като задвижим спиралата на успеха, ще ми дишате прахта и ще се молите за автограф. Ти сервирай там на мексиканците и чакай за бакшиш
                    Не знам колко пиари и време трябва да вложиш за да усвоиш знанията за МЛМ,ама аз ще ти ги дам без пари и на момента.Най-успелите хора в света на МЛМ казват-''Помогни на другите да резлизират своите мечти и ти ще реализираш своята".Дали мечтата на твоите приятели е да ги измамят?

Коментар

Аз по презентациите да не зяпам тавана? Усвоявам знания и бизнес практики, за които ти ще останеш слепец. Лоста на успеха тежи доста и се дърпа трудно. Като задвижим спиралата на успеха, ще ми дишате прахта и ще се молите за автограф. Ти сервирай там на мексиканците и чакай за бакшиш

Тези 3 бона по-добре в образование да ги беше вложил. Пак щеше да усвоиш знания и бизнес практики, че даже и легитимен документ щяха да ти издадат. Лоста на успеха тежи, ама вие яко сте се хванали за лоста на падрето.

А сега, бих искал да сезирам кулинарният отдел на курпорацията, че стана време за закуска

Коментар

как сте тази вечер, слуги?
                        Tук забравили кво три А Chanev?

Коментар

Грешни отговори, приятел. Дори за елементарни неща пак трябва да отговарям вместо вас.
                          по т.1: За месец и половина си избиваш инвестицията, за една година имаш рентабилност над 800 % (печалба / вложен капитал)
                          Защо 800%, аз го смятах далеч повече. Неефективен си значи!

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
                            Що изтри Chanev_bmw Или забрави с кои почна 1 пат да пишеш
                            Чаньо го познавам само задочно, не ми е на нивото тоз пингвин ходи като Чарли Чаплин и не ми е от обкръжението. Аз движа с Бургаско-Варненското крило на компанията. Казах да не ме занимавате, че правят одит на една от фирмите ми и се занимавам с едни палави колежки от КПМГ

Коментар

Що изтри Chanev_bmw Или забрави с кои почна 1 пат да пишеш

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
                                Баси, тамън вкара 100 кинта в крачолите и сега попа щи ги земе по презентации.

Аре лека нощ от мен
                                Last edited by mizernik81; 10.01.2014, 09:44.

Коментар

Working...
                                X