If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз съм много кротък и спокоен човек и лично никой не заплашвам, но младите в компанията са доста лекомислени и просто предупреждавам да не се дърпа лъвът за опашката, защото видяхте колко хора от агитките събрахме пред съда в Пловдив на следващия ден след като КЗП ни беше опетнил по телевизията.
Аз съм много кротък и спокоен човек и лично никой не заплашвам, но младите в компанията са доста лекомислени и просто предупреждавам да не се дърпа лъвът за опашката, защото видяхте колко хора от агитките събрахме пред съда в Пловдив на следващия ден след като КЗП ни беше опетнил по телевизията.
Да сте събрали, да сте събрали... колко да сте събрали?! Колкото, Шльоко-черкезов първия път като затваря магистрала Тракия
просперити, кармичен черкенезов брате, заплаха за саморазправа ли долавям в думите ти?
Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Само не мога да разбера кое му е "набутай приятелче". Стига с тези несериозни изказвания, почвам да се дразня и, ако ръководителите не желаят да ви включат в делото по очернянето, аз лично ще заведа дело от мое има срещу всички хейтъри тука.
И бих казал, че по-скоро е "просветли приятелче"
Шльоко, напиши още един път "бързи и безрискови печалби" и като дойде страшния съд иди обяснявай, че си трол и ги пишеш тия глупости, за да ни дразниш
Да не говорим, че със заплахите леееко се поувлече, но написан пост - хвърлен камък!
Ще стане като другото ти амплоа - Черкезов от Попово, който като св. Петър три пъти се отрече от... себе си всъщност (вие сте по библейските алюзии )
Пичове регнах се тук защото днес бях на среща с пич от saveway и като цяло чета чета иии нищо немога да разбера от тази тема , като цяло тези хора легитимни ли са или са зрънчо?
Много са яки, ще направиш дебела пачка. Вади 4000 лв. и скачай в дълбокото докато не са те изпреварили.
Е хубаво един казва едно , друг друго , видях няколко статийки в някои ги плюят в други не ...
Брат, попаднал си в заешката дупка ! Тук има хора с едно единствено мнение ; "Пирамидата става за гробница не за търговия ". Не обръщай много внимание на забавните про СЦИ коментари
Направи си простата математическа сметка, може ли да се печели от това което предлагат. ( Аз лично изключвам начина за печалба в стип "Набутай другарчето" и затова не го броя )
Тъй че остават само продажбата на карти и печалбата от отстъпките на хората с карти, които са под теб. Направи простата сметка колко карти трябва да продадеш и колко потребление трябва да има под теб( изключвам подробността, че трябва да са от по-малкия крачол).
Изключваме всякакви други рестрикции, които има по-договор.
Според мен е нереално да се печели от тази схема. Ако на някой му се струват други нещата, нека се набие с едни пари за да се научи да смята
Само не мога да разбера кое му е "набутай приятелче". Стига с тези несериозни изказвания, почвам да се дразня и, ако ръководителите не желаят да ви включат в делото по очернянето, аз лично ще заведа дело от мое има срещу всички хейтъри тука.
И бих казал, че по-скоро е "просветли приятелче"
Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Е хубаво един казва едно , друг друго , видях няколко статийки в някои ги плюят в други не ...
Направи си простата математическа сметка, може ли да се печели от това което предлагат. ( Аз лично изключвам начина за печалба в стип "Набутай другарчето" и затова не го броя )
Тъй че остават само продажбата на карти и печалбата от отстъпките на хората с карти, които са под теб. Направи простата сметка колко карти трябва да продадеш и колко потребление трябва да има под теб( изключвам подробността, че трябва да са от по-малкия крачол).
Изключваме всякакви други рестрикции, които има по-договор.
Според мен е нереално да се печели от тази схема. Ако на някой му се струват други нещата, нека се набие с едни пари за да се научи да смята
Коментар