Първоначално изпратено от frozkoto
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Saveway / SCI - мнение? (2)
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от frozkoto Разгледай мнениеЕ хубаво един казва едно , друг друго , видях няколко статийки в някои ги плюят в други не ...
П.П. В най-лошия случай да загубиш 10-20% от инвестицията, но пък ще се сдобиеш с приятели за цял живот и изключително полезни бизнес връзки. Погледни го като инвестиция във своите бизнес връзки.Last edited by Prosperity; 24.03.2014, 18:20.Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от frozkoto Разгледай мнениеЕ хубаво един казва едно , друг друго , видях няколко статийки в някои ги плюят в други не ...Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.
Коментар
-
Първоначално изпратено от frozkoto Разгледай мнениеПичове регнах се тук защото днес бях на среща с пич от saveway и като цяло чета чета иии нищо немога да разбера от тази тема , като цяло тези хора легитимни ли са или са зрънчо?Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от frozkoto Разгледай мнениеПичове регнах се тук защото днес бях на среща с пич от saveway и като цяло чета чета иии нищо немога да разбера от тази тема , като цяло тези хора легитимни ли са или са зрънчо?
Коментар
-
Първоначално изпратено от frozkoto Разгледай мнениеПичове регнах се тук защото днес бях на среща с пич от saveway и като цяло чета чета иии нищо немога да разбера от тази тема , като цяло тези хора легитимни ли са или са зрънчо?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Prosperity Разгледай мнениеАко Ангелов не бъде осъден от съда - то има по-висша инстанция от него, както и може да бъде наказан по други начини.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Prosperity Разгледай мнениеАко Ангелов не бъде осъден от съда - то има по-висша инстанция от него, както и може да бъде наказан по други начини.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеАко Ангелов не бъде осъден , блокираме магистрала ТРАКИЯ, докато съда не се произнесе в наша полза.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеАко Ангелов не бъде осъден , блокираме магистрала ТРАКИЯ, докато съда не се произнесе в наша полза.
Коментар
-
Възможните сценарии според мен са:
1.- Пасторчето почва да го играе жертва, няколко месеца доейки стадото с пари за съдебни разходи, адвокати и т.н. до момента в който види че повече кинти няма от къде да прилапа. Тогава горко и тежко обиден ще дръпне шалтера на сайта и ще ощастливи с присъствието си някой топъл остров.
2.- Действително се е взимал на сериозно през годините на фараонство и почва да се бори до дупка. Тогава ще е страхотен цирк- добре промити митингуващи, гладуващи, крещящи по форумите и самозапалили се БП (балъци с пари). Като краен резултат дори може да го видим да жъне мангали при първоначален общ режим.
Както и да е, очертава се голям купон.
Аз лично бих заложил кег бира на 1.
Коментар
Коментар