IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mirror 77 Разгледай мнение
    Моето е че си е пирамида така си мисля и бат чоки е номер едно

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
      Пише мнение нали а не доказателства

Коментар

• Първоначално изпратено от mirror 77 Разгледай мнение
        ВНИМАНИЕ падре и плех ровят из тоз ФОРУМ и събират доказателства за Хули
        Пише мнение нали а не доказателства

Коментар

• Първоначално изпратено от Prosperity Разгледай мнение
          Аз съм много кротък и спокоен човек и лично никой не заплашвам, но младите в компанията са доста лекомислени и просто предупреждавам да не се дърпа лъвът за опашката, защото видяхте колко хора от агитките събрахме пред съда в Пловдив на следващия ден след като КЗП ни беше опетнил по телевизията.
          Къде бяхте ,че не ви видяхме

Коментар

• ВНИМАНИЕ падре и плех ровят из тоз ФОРУМ и събират доказателства за Хули

Коментар

Аз съм много кротък и спокоен човек и лично никой не заплашвам, но младите в компанията са доста лекомислени и просто предупреждавам да не се дърпа лъвът за опашката, защото видяхте колко хора от агитките събрахме пред съда в Пловдив на следващия ден след като КЗП ни беше опетнил по телевизията.
              Да сте събрали, да сте събрали... колко да сте събрали?! Колкото, Шльоко-черкезов първия път като затваря магистрала Тракия

Коментар

• Първоначално изпратено от Дядо Мечо Разгледай мнение
                просперити, кармичен черкенезов брате, заплаха за саморазправа ли долавям в думите ти?
                Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

Ако Ангелов не бъде осъден от съда - то има по-висша инстанция от него, както и може да бъде наказан по други начини.
                  просперити, кармичен черкенезов брате, заплаха за саморазправа ли долавям в думите ти?

Коментар

Само не мога да разбера кое му е "набутай приятелче". Стига с тези несериозни изказвания, почвам да се дразня и, ако ръководителите не желаят да ви включат в делото по очернянето, аз лично ще заведа дело от мое има срещу всички хейтъри тука.

И бих казал, че по-скоро е "просветли приятелче"
                    Шльоко, напиши още един път "бързи и безрискови печалби" и като дойде страшния съд иди обяснявай, че си трол и ги пишеш тия глупости, за да ни дразниш

Да не говорим, че със заплахите леееко се поувлече, но написан пост - хвърлен камък!

Ще стане като другото ти амплоа - Черкезов от Попово, който като св. Петър три пъти се отрече от... себе си всъщност (вие сте по библейските алюзии )
                    Last edited by mktmkr; 24.03.2014, 20:38.

Коментар

• Първоначално изпратено от frozkoto Разгледай мнение
                      Пичове регнах се тук защото днес бях на среща с пич от saveway и като цяло чета чета иии нищо немога да разбера от тази тема , като цяло тези хора легитимни ли са или са зрънчо?
                      Много са яки, ще направиш дебела пачка. Вади 4000 лв. и скачай в дълбокото докато не са те изпреварили.

Коментар

Е хубаво един казва едно , друг друго , видях няколко статийки в някои ги плюят в други не ...
                        Брат, попаднал си в заешката дупка ! Тук има хора с едно единствено мнение ; "Пирамидата става за гробница не за търговия ". Не обръщай много внимание на забавните про СЦИ коментари

Коментар

Е хубаво един казва едно , друг друго , видях няколко статийки в някои ги плюят в други не ...
                          http://bnt.bg/part-of-show/kak-da-ra...ovite-piramidi
                          http://www.capital.bg/biznes/finansi...alni_prodajbi/ и за капак http://www.docdroid.net/9i8w/zabrana-ot-kzp.pdf.html ,а ако знаеш английски: http://phoenix-books.com/bulgarian-c...e/#comment-100
                          Last edited by meko; 24.03.2014, 19:30.
                          Ако Топлофикациа дигне цените с 10%, ще я присъединим и ще неутрализираме скока!

Коментар

• Първоначално изпратено от SomeoneNew Разгледай мнение
                            Направи си простата математическа сметка, може ли да се печели от това което предлагат. ( Аз лично изключвам начина за печалба в стип "Набутай другарчето" и затова не го броя )
                            Тъй че остават само продажбата на карти и печалбата от отстъпките на хората с карти, които са под теб. Направи простата сметка колко карти трябва да продадеш и колко потребление трябва да има под теб( изключвам подробността, че трябва да са от по-малкия крачол).

Изключваме всякакви други рестрикции, които има по-договор.
                            Според мен е нереално да се печели от тази схема. Ако на някой му се струват други нещата, нека се набие с едни пари за да се научи да смята
                            Само не мога да разбера кое му е "набутай приятелче". Стига с тези несериозни изказвания, почвам да се дразня и, ако ръководителите не желаят да ви включат в делото по очернянето, аз лично ще заведа дело от мое има срещу всички хейтъри тука.

И бих казал, че по-скоро е "просветли приятелче"
                            Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

Направи си простата математическа сметка, може ли да се печели от това което предлагат. ( Аз лично изключвам начина за печалба в стип "Набутай другарчето" и затова не го броя )
                              Тъй че остават само продажбата на карти и печалбата от отстъпките на хората с карти, които са под теб. Направи простата сметка колко карти трябва да продадеш и колко потребление трябва да има под теб( изключвам подробността, че трябва да са от по-малкия крачол).

Изключваме всякакви други рестрикции, които има по-договор.
                              Според мен е нереално да се печели от тази схема. Ако на някой му се струват други нещата, нека се набие с едни пари за да се научи да смята

Коментар

http://paper.standartnews.com/bg/art...article=414121
                                https://www.sci.sc/images/media/forbes_sci.pdf
                                http://spisanie.manager.bg/broi-180/...vsyaka-pokupka

Сам преценяй дали да вярваш на тези авторитетни икономически медии!
                                Last edited by Prosperity; 24.03.2014, 18:29.

Коментар

Working...
                                X