IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от briko Разгледай мнение
    Ако си 81ви набор и все още пляскаш колежки от "свободния", ах "мизернико81" ти нямаш нищо общо с SCI.................................Черкезов,а

Абе вие сте чудни хора, аз тоз шемет Черкезов не съм го виждал дори на картинка. Някога да съм ви говорил за Господ, за Волен, за сезиране на отдели ? Не разбрахте ли, че тичам в друга писта и таквиз като него не искам нито да ги познавам, нито да ходя на бизнес дни с тях. Още повече, че него никой не го познава от БП-тата, пълен анонимник и съм го разконспирирал отдавнакато интригант и гавраджия, който изпитва оргазъм от словесните си изхвърляния тук. Аз съм от Бургаско-Варненското крило на компанията, мисля да ставам МЛМ властелин по черноморието и моля да не ме свързвате по никакъв начин с подобни индивиди. Врял и кипял съм в различни видове бизнеси и школата на СЦИ ми идва дюшеш в оформянето на бизнес мирогледа ми.
    Хайде чао, че имам одит от КПМГ на една от компаниите, на които съм финансов съветник и нямам време цял предиобед да се занимавам с вас.

Коментар

• Първоначално изпратено от mizernik81 Разгледай мнение
      Аз в НХЦ не съм стъпвал, има няколко БП които бият чело в земята там, ама то си е тяхна работа, имаме мюсюлмани, еретици, атеисти и всеки има право да избира религията си. Имам съмнение, че Пастор Петров се клани единствено на финикийските знаци, ама това е друга тема, важното е аз да си прибирам кинтите от пасивни доходи и да си бръмча със студентките от свободния и да чупя стойки и да си предавам фасони по ресторантите
      Ако си 81ви набор и все още пляскаш колежки от "свободния", ах "мизернико81" ти нямаш нищо общо с SCI.................................Черкезов,а

Коментар

Аз в НХЦ не съм стъпвал, има няколко БП които бият чело в земята там, ама то си е тяхна работа, имаме мюсюлмани, еретици, атеисти и всеки има право да избира религията си. Имам съмнение, че Пастор Петров се клани единствено на финикийските знаци, ама това е друга тема, важното е аз да си прибирам кинтите от пасивни доходи и да си бръмча със студентките от свободния и да чупя стойки и да си предавам фасони по ресторантите
        И накрая да тропнеш картата SCI на масата в ресторанта и да вземеш 5 лева бонус за това, че си чупил цяла вечер стойки, нали?

Само ми е интересно ако се паднете двама с карти на една маса кой има предимството да тропне неговата? Този който е чупил повече стойки ли?
        Last edited by golemec; 15.01.2014, 10:18.

Коментар

• Първоначално изпратено от briko Разгледай мнение
          Кой ти е казал и си повярвал, че вашата дейност е бизнес/работа/ ? Чисто и просто вие сте представители на секта, която ви ограбва плюс идеята да прецакате колкото може повече лековерни/простички/ хора, това е Какви проценти, каква фиксирана печелба ти е в главата? Аре бегай

Коментар

Скучен ли ти е животеца? Как няма да е скучен, като само хейтваш и не създаваш нищо смислено. Една колибка за пиленца построил ли си поне за да ти стане не-скучен?
            Ейтака ще се скиташ по ресторантите немил-недраг с надеждата някой от съседните маси да ти оправя настроението, защото душата на твоята компания ще липсва на масата, умряла е безвъзвратно в оскъдните ви на духовност души.

Малко да отговоря и на Питагор (Селдън) дето плюнчи химикала и прави сложни математически изчисления. Искам да ми посочи бизнес, в който има гаранция колко % ще бъдат успешни в начинанието си и той е повече от 16.7% . Шивашка фирма ли, автосервиз ли, строителна фирма ли, склад за търговия ли, мандра за кисело мляко ли? Хайде отговаряй бе, Г-н Математик? Без заобикалки. Искам ясен и точен процент в кой бизнес имаш фиксиран % на успеваемост, че си се загрижил за ултрамодерната компания СЦИ, която след месец експанзира далеч от Калотина
            Кой ти е казал и си повярвал, че вашата дейност е бизнес/работа/ ? Чисто и просто вие сте представители на секта, която ви ограбва плюс идеята да прецакате колкото може повече лековерни/простички/ хора, това е Какви проценти, каква фиксирана печелба ти е в главата? Аре бегай

Коментар

• Първоначално изпратено от Дядо Мечо Разгледай мнение
              Ами то живота напоследък е доста скучен, та падне ли ми такова забавление хич няма да го бавя. Че току виж някой ме изпреварил...

Скучен ли ти е животеца? Как няма да е скучен, като само хейтваш и не създаваш нищо смислено. Една колибка за пиленца построил ли си поне за да ти стане не-скучен?
              Ейтака ще се скиташ по ресторантите немил-недраг с надеждата някой от съседните маси да ти оправя настроението, защото душата на твоята компания ще липсва на масата, умряла е безвъзвратно в оскъдните ви на духовност души.

Малко да отговоря и на Питагор (Селдън) дето плюнчи химикала и прави сложни математически изчисления. Искам да ми посочи бизнес, в който има гаранция колко % ще бъдат успешни в начинанието си и той е повече от 16.7% . Шивашка фирма ли, автосервиз ли, строителна фирма ли, склад за търговия ли, мандра за кисело мляко ли? Хайде отговаряй бе, Г-н Математик? Без заобикалки. Искам ясен и точен процент в кой бизнес имаш фиксиран % на успеваемост, че си се загрижил за ултрамодерната компания СЦИ, която след месец експанзира далеч от Калотина
              Last edited by mizernik81; 15.01.2014, 09:19.

Коментар

• Първоначално изпратено от RockSolid Разгледай мнение
                Привидно, но връщност разликата е доста сериозна. В SCI изкачването в ранг е свързано само и единствено с новопривлечените БП-та, т.е. си е чиста финансова пирамида. В МЛМ (или поне в големите и утвърдени компании) изкачването в ранг е свързано само и единствено с продажбите на продуктите/ услугите. Пари от началните такси на новите дистрибутори не се разпределят по нивата.

Точно заради недоразумения като SCI и пирамидите от не чак толкова далечното минало МЛМ индустрията има толкова лоша слава. В качествените МЛМ компании просто няма как да загубиш, тъй като и не инвестираш почти нищо - да си клиент е безплатно, да си дистрибутор - също (или срещу символичните 50-100лв, срещу които пък получаваш солидна отстъпка от продукта) Дали ще успееш превърнеш всичко това в огромна мрежа носеща солидни приходи е друг въпрос. Аз лично не виждам нищо лошо в легитимния МЛМ бизнес - срещу парите си винаги получаваш продукт/услуга, в повечето случаи дистрибутори на дадена компания стават хора, които вече са пробвали продукта/услугата и могат искрено да го препоръчват на останалите. Препоръката от доволен клиент, още повече ако е познат, винаги ще бъде най-успешната реклама. На това се гради целия фундамент в МЛМ.

SCI нямат нищо общо с МЛМ, 99% от БП-тата знаят за МЛМ само от приказките на пишман-пастора, затова и не могат да разберат колко далеч са от истината.
                +1
                Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от magi208 Разгледай мнение
                  Именно нищо ново . Зомбитата си мислят , че им преподават нещо ново и ултра секретно а всъщност плащат за измамни практики от зараждането на капитализма.

Във всички бивши "капиталистически страни" този фим са го гледали и там вече има инструменти за сигнализация и унищожаване в зародиш на такива плевелни псевдо-бизнес структури.

Всъщност съм виждала много "по-коректни пирамиди " от СЦИ . Такива при които си връщаш инвестицията при трима нови членове. Тази е от най наглите със съотношение 1/7

Единствения им шанс за експанзия е назад във времето .

------------------------------------------------------------------------------------
                  Фалита на СЦИ очаквам през юни 2014
                  Съгласен съм с теб ама това дали ще фалира зависи не от броя на последователите, които ще намериш, а от качествата на зарибителите да убеждават.
                  домоуправител

Коментар

• Първоначално изпратено от Селдън Разгледай мнение
                    Да, това с "ранговете" е още по-хитра схема да им изсмуква съвсем паричките. Там почва якото набутване с цел постигане или запазване на ранг, за да могат после зомбитата по "бизнес дните" да ръкопляскат за "израстването в кариерата" Също и БМВ-тата им са свързани с тия рангове Въобще брутална набутвация.

Затова и Брънков, Червенков и останалите са наливали десетки хиляди обратно в структурата, което ще рече - обратно в мазната усмивка на падрето.

Но това зомбиране с "рангове" не важи само за SCI, а се отнася и за всички останали млм-и... Т.е. гадното падре не е измислило нещо ново.
                    Именно нищо ново . Зомбитата си мислят , че им преподават нещо ново и ултра секретно а всъщност плащат за измамни практики от зараждането на капитализма.

Във всички бивши "капиталистически страни" този фим са го гледали и там вече има инструменти за сигнализация и унищожаване в зародиш на такива плевелни псевдо-бизнес структури.

Всъщност съм виждала много "по-коректни пирамиди " от СЦИ . Такива при които си връщаш инвестицията при трима нови членове. Тази е от най наглите със съотношение 1/7

Единствения им шанс за експанзия е назад във времето .

------------------------------------------------------------------------------------
                    Фалита на СЦИ очаквам през юни 2014

Коментар

• Първоначално изпратено от paula_12 Разгледай мнение

Чак пък слисана ?! Все едно друг път не е виждала селяндур простак да тропа по маса.
                      Миличка айде ако обичаш без обиди, тук хората си отделяме от свободното време да ви просвещаваме, да ви набиваме тактично канчетата с информация която да бъде достъпна за вашето ниво на осъзнаване. Просто бъди благодарна че го правим за вас напълно безплатно засега.
                      П.П.
                      Преди време предложих форума да стане платен за да избегнем спама, тоест да останем достойни хора тук, но ми изтриха темата. мутренска работа
                      Според мен вина затова носи и неформалния собственик на сайта който пише също в тази порочна тема.
                      Last edited by Черкезов; 15.01.2014, 01:10.
                      Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

Но това зомбиране с "рангове" не важи само за SCI, а се отнася и за всички останали млм-и...
                        Привидно, но връщност разликата е доста сериозна. В SCI изкачването в ранг е свързано само и единствено с новопривлечените БП-та, т.е. си е чиста финансова пирамида. В МЛМ (или поне в големите и утвърдени компании) изкачването в ранг е свързано само и единствено с продажбите на продуктите/ услугите. Пари от началните такси на новите дистрибутори не се разпределят по нивата.

Точно заради недоразумения като SCI и пирамидите от не чак толкова далечното минало МЛМ индустрията има толкова лоша слава. В качествените МЛМ компании просто няма как да загубиш, тъй като и не инвестираш почти нищо - да си клиент е безплатно, да си дистрибутор - също (или срещу символичните 50-100лв, срещу които пък получаваш солидна отстъпка от продукта) Дали ще успееш превърнеш всичко това в огромна мрежа носеща солидни приходи е друг въпрос. Аз лично не виждам нищо лошо в легитимния МЛМ бизнес - срещу парите си винаги получаваш продукт/услуга, в повечето случаи дистрибутори на дадена компания стават хора, които вече са пробвали продукта/услугата и могат искрено да го препоръчват на останалите. Препоръката от доволен клиент, още повече ако е познат, винаги ще бъде най-успешната реклама. На това се гради целия фундамент в МЛМ.

SCI нямат нищо общо с МЛМ, 99% от БП-тата знаят за МЛМ само от приказките на пишман-пастора, затова и не могат да разберат колко далеч са от истината.

Коментар

Преди да напусна, прилагам кратко ръководство за обучение на успешни БП, допълнителната част за магистърска степен ще ви я преподавам аз
                          https://app.box.com/s/1hf7t81u0z8alwatg9yw
                          "Библията" на СЦИ-последователя е най-забавното четиво, което съм чел напоследък Сега се сетих за една от срещите ми с БП, което ме убеждаваше точно по този документ.
                          Must read

Коментар

• Да, това с "ранговете" е още по-хитра схема да им изсмуква съвсем паричките. Там почва якото набутване с цел постигане или запазване на ранг, за да могат после зомбитата по "бизнес дните" да ръкопляскат за "израстването в кариерата" Също и БМВ-тата им са свързани с тия рангове Въобще брутална набутвация.

Затова и Брънков, Червенков и останалите са наливали десетки хиляди обратно в структурата, което ще рече - обратно в мазната усмивка на падрето.

Но това зомбиране с "рангове" не важи само за SCI, а се отнася и за всички останали млм-и... Т.е. гадното падре не е измислило нещо ново.

Коментар

Иначе онзи най-малкият "бизнес център" е най-безобиден, щото човек се набутва най-малко и може да получава до три нива пасивни доходи, стига разбира се да има достатъчно на брой пазаруващи редовно и с добри суми потребители, което пак почти никога не става - поне аз не съм чул за някой с 600 лв. да е вкарал и да изкарва по няколко стотин пасивни доходи на месец от потребление. И едва ли ще има такъв някога. Така че за съжаление и 600 лв. си е набутвация, макар и най-малка и невинна.
                              Да, ама на 600лв са малко, там няма баварци на изплащане и значки, всички са на по 3000лв. За да печелиш 5000лв (все пак за бизнес говорим) пасивен доход от пазаруване, двете ти структури трябва да правят общо 4.000.000лв оборот в обектите на SCI. Това само за един БП, сметни за 10.000 какви цифри са. Попа ги е гепил здраво, веднъж плащат за карта 50лв, втори път за регистрация в сайта 4000лв, после по 50лв за бизнес-ден, по 300-400лв за Dream Night и рожденни дни, и накрая ако остане нещо те го наливат в нови клиенти и регистрации, само и само да си запазят ранга, и да получат право ОТНОВО да плащат 2000лв+ лизинг на БМВ. Абе цирка е пълен

Коментар

• Първоначално изпратено от RockSolid Разгледай мнение
                                Тея 25 души, на които ще купиш карти, колко точно ще харчат на месец? Да предположим, че харчат 500лв само в обекти на SCI. 500 в техни обекти дори и БП-тата не харчат (то и откъде да харчат, като 99% са набутани ), ама да приемем за спора тази цифра.

25 директни клиента с подарени от теб карти х 500лв/месец х 0.5% "Приятелски бонус" =......(драматична пауза)....62 ЛЕВА НА МЕСЕЦ... (даваме минутка на припадналите от възторг да се свестят). И това е преди данъците.

Това в идеалния случай, в който всички си ползват подарените карти и ходят предимно в обекти на SCI. Което практически не е възможно и на 10%.

Прочети пак финансовото евангелие на пастора, при новопривлечени нямаш бонус "Star Maker". Той е за хора, които са научили приятелите си да набутат своите, т.е. когато нови 42-ма души потънат с по 4000лв, прилъгани от твоите 6-ма.

В крайна сметка излиза, че за да правиш ти по 200лв сметки в заведение (като истински SCI патрон), половината ти роднини и приятели ще стоят отвън пред ресторанта и ще ръфат вафли "Фокус".
                                Отделно, ако желае да получава пасивни доходи от потреблението под него и за целта почне да подарява карти... изобщо не му е и нужно да вкарва повече от 50 лв. "Бизнес центровите", както знаем, ги купуват, за да постигнат "финансова свобода" по Кийосаки, печелейки достатъчно високи пасивни доходи в дълбоките нива, което означава естествено и много голям брой набутани БП-та.

Иначе онзи най-малкият "бизнес център" е най-безобиден, щото човек се набутва най-малко и може да получава до три нива пасивни доходи, стига разбира се да има достатъчно на брой пазаруващи редовно и с добри суми потребители, което пак почти никога не става - поне аз не съм чул за някой с 600 лв. да е вкарал и да изкарва по няколко стотин пасивни доходи на месец от потребление. И едва ли ще има такъв някога. Така че за съжаление и 600 лв. си е набутвация, макар и най-малка и невинна.

Коментар

Working...
                                X