IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ...Тва с германския офис е пълна бутафория ! Ок, чисто формално седалище трябва да има , но няма как там да се извършва деиност, освен да се ползва за пощенска кутия, иначе ще им бият шута ! Останалите легенди са за пред намаляващия брой балъци ! Похвали се една дама ,че СПОНСУРУТ и отишъл у БИРЛИНУТ да го РАЗРАБОТВУВА.....Лелееее, смех смех

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
      Какво сте се хванали на тази дума, партньор е синоним на член.

Бих ти изяснил разликата, ако сам не я хващаш, но пак ще ме модерират

Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
      Офиса в Берлин не е виртуален, има реален екип от сътрудници които работят там.
      Аха...и сигурно не им работят камерите на телефоните, затова рекламните снимки на "офиса" са копирани от сайта на "Регус"?

Коментар

Докторе, ти ще ме разбереш... Свържи ме с Християна да я питам иска ли да я пиша хигиенистка у нашата Корпорация, пък... аз съм от светлите личности и няма да я излъжа... ще си знаем между нас си, че е Началник на меринджеите за цялата околия.

Коментар

Ти кога ходи за последно до офиса и ги видя с очите си тези служители.
          не е истина колко глупости говорите
          бавно и тихо нагоре

Коментар

• Първоначално изпратено от fremd Разгледай мнение
            Е за какво мислите му беше на дуо С&С пощенска кутия в Берлин и табу под заплаха за отлъчване от църквата на Независимите Х...опс...Членове да споменават божието име извън сайта на неПирамидата.
            Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mendacium Разгледай мнение
              ...почнаха да обесняват за някаква немска компания, при което аз спрях да слушам, викам си това е някаква друга глупост, но "немската" компания се оказа, че се казва SAVEWAY ))) ...
              Е за какво мислите му беше на дуо С&С пощенска кутия в Берлин и табу под заплаха за отлъчване от църквата на Независимите Х...опс...Членове да споменават божието име извън сайта на неПирамидата.

Коментар

• Ама много са зле, падре хитро ги подбира. Мен истинската Християна каза че не разбирам от млм. Тя защо е решила че разбира не знам. Иначе въджишка за една година има двама глупака по крачолите, смятай. Ама нека бе, аз казвам всеки тъпак да даде пари на падре, тъкмо да отсее плявата. Аз двама тъпака де се закрачолиха, имах ги за умни, бяхме колеги. Общуват само със сектанти и разбрах щастливи били. На кво отгоре не знам. Ама то за тъпите лек няма.
                Last edited by el.t; 19.03.2014, 11:38. Причина: цензура
                Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Здрасти на всички ! Отдавна не съм влизала и ми е интересно дали измряха вече от глад БП-тата или още са на командно дишане?

Коментар

Защо така мислиш, ако пробием тук с поне 50% от човеците списващи в тази порочна тема за корпорацията, няма в света кой да ни се опре и да забави експанзията.
                    ДоХтуре, купуваш си бизнес пакет и ще имате над 50% от пишещите тук
                    Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

• Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнение
                      Това крайна фаза на отчаяние ли е? Да търсиш балъци из между най-големите критици? Или се базикаш нещо?
                      Защо така мислиш, ако пробием тук с поне 50% от човеците списващи в тази порочна тема за корпорацията, няма в света кой да ни се опре и да забави експанзията.
                      Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• ПИРАМИДИ, ФАРАОНИ !

Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнение
                        Това крайна фаза на отчаяние ли е? Да търсиш балъци из между най-големите критици? Или се базикаш нещо?
                        Този профил дали не е пак доХтура ?
                        Да бъде благословен българският Ян Палах (Д-р. Н.Черкезов) - за усмиването на SCI с коментарите си.

Коментар

• Първоначално изпратено от Neichev Разгледай мнение
                          така като гледам доста бързо темата е достигнала своите 4 хиляди "отговора", нека който е заинтересован наистина и иска да стане част от един прекрасен екип, да се свърже с мен...
                          Готов съм да отговоря на въпросите ви! Поздрави на останалите
                          Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

• Тази вечер хапнахме с един приятел в ресторант "Бодега", Студентски град, на съседната маса седнаха две момчета ... гледаш ги видни бизнесмени ))
                            Поръчаха си по една наливна бира и след малко при тях седнаха двама турци, единия не говореше български. Не обърнах внимание докато не чух "Искаме да ви запознаем с една уникална бизнес възможност" )))
                            Момчетата почнаха да обесняват за някаква немска компания, при което аз спрях да слушам, викам си това е някаква друга глупост, но "немската" компания се оказа, че се казва SAVEWAY ))) Напълниха главата на турците с обещания за бързи пари, показаха снимки на баварците ... izi money )) Обща сметка на четиримата ... 10.84 лв, демонстрираха системата със смсите и казаха на турците, че тяхната част от сметката е 6 лв
                            До тук добре, но направиха грешката да пуснат бъдещите "клиенти" да излязат преди тях, при което аз ... случайно пушех отвън Спрях ги тия турци, обясних им, че това е измама и им казах на този дето говори български да отвори тази тема и като за капак споменах, че единия собственик има секта, "християнска" секта

А иначе евала на пичовете от СЦИ, тръгнаха си с мерцедес ... номер 94

Коментар

• ПИРАМИДИ, ФАРАОНИ !

Първоначално изпратено от Neichev Разгледай мнение
                              така като гледам доста бързо темата е достигнала своите 4 хиляди "отговора", нека който е заинтересован наистина и иска да стане част от един прекрасен екип, да се свърже с мен...
                              За какъв екип става въпрос, адвокати, доктори(имаме си вече ) счетоводители или балъци ?
                              Да бъде благословен българският Ян Палах (Д-р. Н.Черкезов) - за усмиването на SCI с коментарите си.

Коментар

• здравейте,

Коментар

Working...
                                X