IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от briko Разгледай мнение
    Без насилие.............моля
    Ами то живота напоследък е доста скучен, та падне ли ми такова забавление хич няма да го бавя. Че току виж някой ме изпреварил...

Коментар

• Първоначално изпратено от Дядо Мечо Разгледай мнение
      Мен пък малкия мизерник ме кефи. Забавлява ме като му чета инфантилщините, а ако имам късмет да се уцели на съседна до моята маса в някой ресторант ще си оправя настроението поне за месец напред.
      Без насилие.............моля

Коментар

• Първоначално изпратено от Селдън Разгледай мнение
        А за "социалните придобивки" - май само това ще ви остане накрая...
        Попа на бизнес-дните ги кара да стават и да се запознават с хората седящи около тях. Така и така всичките са останали без приятели, поне да намерят други такива. Е, после има гледане на кръв кой да си даде картата и да прибере 0,86ст. отстъпка в заведенията, ама това е бял кахър...

Коментар

• Мен пък малкия мизерник ме кефи. Забавлява ме като му чета инфантилщините, а ако имам късмет да се уцели на съседна до моята маса в някой ресторант ще си оправя настроението поне за месец напред.

Коментар

• Първоначално изпратено от mizernik81 Разгледай мнение
            От там нататък раздавам карти за добър ден и наливам примерно 1000 лв за 25 карти (на мен реално масрафа ми е 40 лв ако подаря карта понеже 10 си връщам веднагически)
            Та да продължа 25 човечета хвърлят лев, препоръчват и славят моето име и името на компанията. Ако те регистрират друг понеже имат право само на една регистрация няма вариант да не се наредят в моята структура, ако не регистрират (което е малко вероятно) здраве да е.
            Тея 25 души, на които ще купиш карти, колко точно ще харчат на месец? Да предположим, че харчат 500лв само в обекти на SCI. 500 в техни обекти дори и БП-тата не харчат (то и откъде да харчат, като 99% са набутани ), ама да приемем за спора тази цифра.

25 директни клиента с подарени от теб карти х 500лв/месец х 0.5% "Приятелски бонус" =......(драматична пауза)....62 ЛЕВА НА МЕСЕЦ... (даваме минутка на припадналите от възторг да се свестят). И това е преди данъците.

Това в идеалния случай, в който всички си ползват подарените карти и ходят предимно в обекти на SCI. Което практически не е възможно и на 10%.

Прочети пак финансовото евангелие на пастора, при новопривлечени нямаш бонус "Star Maker". Той е за хора, които са научили приятелите си да набутат своите, т.е. когато нови 42-ма души потънат с по 4000лв, прилъгани от твоите 6-ма.

В крайна сметка излиза, че за да правиш ти по 200лв сметки в заведение (като истински SCI патрон), половината ти роднини и приятели ще стоят отвън пред ресторанта и ще ръфат вафли "Фокус".

Коментар

на Селдън пак трябва да му отварям очите, че явно Математиката не му е била любим предмет в школото!

Изключвам моя вариант, в който съм вкарал 1800 лв за ТК2 си избивам парите с 3x4000 лв под мен. Всичко каквото дойде горница си е в моя джоб

В неговите криви кръчмарски сметки при набиване на всеки по 4000 лв печеливш е всеки осми.
              Аз смятам при 6 нови човечета само 2 бонуса 6x600 = 3600 лв. При стар мейкар гепиш 5 % от сбора на двмата ново привлечени т.е. 5 % x (4000+4000) лв = 400 лв., т.е. веднага му коригирам идеалния вариант на 16.7 %
              От там нататък раздавам карти за добър ден и наливам примерно 1000 лв за 25 карти (на мен реално масрафа ми е 40 лв ако подаря карта понеже 10 си връщам веднагически)
              Та да продължа 25 човечета хвърлят лев, препоръчват и славят моето име и името на компанията. Ако те регистрират друг понеже имат право само на една регистрация няма вариант да не се наредят в моята структура, ако не регистрират (което е малко вероятно) здраве да е.
              Допълвам нататък случаите в които сме компания веселим се по баровете блъскам най-много по масата, вдигам най-тежки тостове и накрая връчвам тържествено картата на слисаната сервитьорка. При 200 лв сметка на цялата компания аз щипвам около 20.
              И накрая масрафа който ми начисляваш за срещи и пътувания, не броиш ли нематериалните облаги, социални контакти, палавите колежки, личностно израстване, бизнес моделите които усвоявам и пътешествията (човека е човек, когато е на път) с незабравими спомени.

Ти продълажвай да плюнчиш химикала, докато ти се изясни картинката.
              Хайде лека вечер, че студентско парти се очертава пак с палавите студентки от свободния
              При 1800 лв., както са ти посочили вече, процентите са по-малки, така че пак си на зор Нарочно използвах директния бонус като пример, в който вземаш 15 %, щото при другите процентите са по-ниски, което означава чисто и просто, че да си върнеш 4-те бона с 5-тия и 6-тия бонус, ще са ти нужни повече БП-та зарибени под теб, което още повече сваля съотношението 1 успял да излезе на плюс спрямо еди-колко си на минус.

А за онези карти, които ще набиеш - ето това е още по-голямото набутване, като си зомбиран здраво в схемата. Някой беше писал, че знае, че Брънков бил налял примерно 30 хиляди под него, Чанев, Червенков - май всички са го правили... Тия наляти пари в подарени карти и "бизнес центрове" отиват при гнусното падре с фалшивата усмивка и са загуби за структурата ви от БП-та.

А за "социалните придобивки" - май само това ще ви остане накрая...

Коментар

• Черкезов, давай следващия профил.............

Коментар

на Селдън пак трябва да му отварям очите, че явно Математиката не му е била любим предмет в школото!

Изключвам моя вариант, в който съм вкарал 1800 лв за ТК2 си избивам парите с 3x4000 лв под мен. Всичко каквото дойде горница си е в моя джоб

В неговите криви кръчмарски сметки при набиване на всеки по 4000 лв печеливш е всеки осми.
                  Аз смятам при 6 нови човечета само 2 бонуса 6x600 = 3600 лв. При стар мейкар гепиш 5 % от сбора на двмата ново привлечени т.е. 5 % x (4000+4000) лв = 400 лв., т.е. веднага му коригирам идеалния вариант на 16.7 %
                  Допълвам нататък случаите в които сме компания веселим се по баровете блъскам най-много по масата, вдигам най-тежки тостове и накрая връчвам тържествено картата на слисаната сервитьорка. При 200 лв сметка на цялата компания аз щипвам около 20.
                  И накрая масрафа който ми начисляваш за срещи и пътувания, не броиш ли нематериалните облаги, социални контакти, палавите колежки, личностно израстване, бизнес моделите които усвоявам и пътешествията (човека е човек, когато е на път) с незабравими спомени.

Хайде лека вечер, че студентско парти се очертава пак с палавите студентки от свободния
                  Пирамида, пирамида и пак пирамида !
                  п.с. щипваш на дедовия мъ....дете...те,те,те,те, левак хоххоохаххаххах

Коментар

• [QUOTE=mizernik81;1059561871]
                    QUOTE]

Чак пък слисана ?! Все едно друг път не е виждала селяндур простак да тропа по маса.

Коментар

Куре, при тк2 бонуса е по малък. От 3бп с по 4000 няма да "щипнеш" 3х600 а ще щипнеш дедовия
                      А като се веселите, що ти даваш картата, ами ако има и други бп, или щото ти блъскаш най-силно по масата?
                      Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

В селската кръчма приемат ли картата?

Кажи реално къде си в изпълнението на този план, нещо като блян ми звучи.
                        Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

• на Селдън пак трябва да му отварям очите, че явно Математиката не му е била любим предмет в школото!

Last edited by mizernik81; 14.01.2014, 21:26.

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                            Ти напушен ли си?! Тази информация не се публикува публично!! Нека си плащат за да я получават, стига безплатни услуги!
                            2. Сега ще те погне Юрист Костов за незаконно разпространение на чуждо ноу хау струващо стотици хиляди долари!
                            3. Ако разберем кой си няма да имаме само мъмрене и извиване на ръце, ще си платиш както са го правили още през 16век.
                            4. Ако се докаже че си обвързан със собственика на грабо и те ще го отнесат поне в съда за изнасяне на поверителна информация.
                            Да заплашваш себе си не е ли вече прекалено шизофренично???

Коментар

• Първоначално изпратено от Night Watch Разгледай мнение
                              off topic

някой може ли да качи в друг формат ръководството? взех една бутилка вино и искам да се посмея
                              Свали PDF файла от https://app.box.com/s/1hf7t81u0z8alwatg9yw

После си го конвертирай в каквото искаш - имейла не е задължителен.

http://www.freepdfconvert.com/pdf-word
                              http://www.freepdfconvert.com/pdf-image

Всички БП-та имат тази бяла книжка и не я дават на другите да четат от нея.

Коментар

• Пак да се върнем към математиката, защото ако човек може и желае да смята, никога няма да се включи в този анти-бизнес, създаден да взема парите на хората! Ще обобщя изводите в няколко точки:

1. За да си върне 1 БП инвестиция от 4 бона, той трябва да вкара директно минимум 7 човека под себе си (7x600 = 4200 лв.). Да пренебрегнем другите разходи, които бп-тата правят постоянно в пирамидата, макар че не трябва по принцип. Излиза, че на всеки 1 БП, който от бонуси си е върнал покупката на тк3, има поне 7 други БП-та, които тепърва ще трябва да си връщат инвестицията! Това съотношение винаги се запазва. И тук не броим за връщане на инвестицията продажбата на карти, защото човек този бонус го има и за 50 лв., освен че подобно връщане е мноооого хипотетично. Не броим и опашатата лъжа, която пускат на презентацията, че инвестицията "гарантирано" се връщала с личен бонус, т.е. отстъпка - защото тази отстъпка я имаш и за 50 лв., които вече са дадени, т.е. другите пари отгоре ги даваш за други бонуси. Да обобщим, при това съотношение (1 на плюс означава винаги поне още 7 на минус и за да могат те да отидат на плюс, всеки от тях тепърва да вкарва по 7 поне под себе си и така, докато се изчерпи населението) в идеалния случай имаме съотношение на успешност 1:8 = 0.125 = 12.5%! И това без да броим другите разходи по "бизнеса" - срещи, телефонни разговори, пътувания, "бизнес дни", "събития" и т.н. Значи в идеалния случай, който не се среща в реалността, максималният брой хора "на плюс" като смятаме получени бонуси - инвестирани пари е 12.5%!
                                2. Както знаем, реалността е винаги твърде далече от възможно най-добрия случай! Структурата, която съм видял в "дървото" от бп-та на един приятел, въвлечен в тази схема, показва, че не да се падат 7 бп-та на 1, фактически повечето бп-та дори нямат и 1 БП под тях и директно вкаран от тях! Реално много малко БП-та от стотиците получаваха въобще някакво възнаграждение като групов бонус! Съотношението на тези, които са на плюс спрямо общия брой БП-та, в действителност е драстично по-малък от 12.5%, а колкото и шокиращо да прозвучи на кандидат милионерите - под 1%, Това го видях с очите си и това показва статистиката! Особено като се добавят и другите пари, които бп-тата постоянно наливат в пирамидата, картинката става плачевна. С други думи, реалността показва, че над 99.5% от БП-та са на загуба!
                                3. Ако 1 БП не си е върнал парите чрез привличане на други БП-та под него/нея, е изключена възможността да си ги върне с пасивни доходи! Наскоро правихме и сметки колко стотици хиляди клиента, пазаруващи на определени суми трябва да има 1 БП под себе си, за да получава определена сума пасивен доход, което няма как да стане, ако не е набутал преди това хиляди и десетки хиляди БП-та под себе си!
                                4. Всичко написано дотук доказва, че SCI е пирамида и трябва да попадне под ударите на закона! Дори и в най-идеалния и невъзможен случай - 12.5% да са на плюс, т.е. 87.5 % "само" да са на загуба. А реално над 99.5% са на загуба! Ако съдебните органи и следствените служби у нас проучат "компесанционния план" и направят тези елементарни математически упражнения, ще разберат, че цялата схема е замислена така, че почти всички да губят, следователно е некоректна, измамна и подвеждаща, следователно е пирамида, следователно - трябва да бъде забранена!
                                5. За да реши даден човек да се набута да участва в "бизнеса" на SCI, то той или трябва да е зле с математиката, толкова зле, че да не може да направи тези елементарни изчисления, или пък да е толкова зомбиран от алчността си, че да забрави всякаква математика! Вероятно най-често и двете. Или пък, най-лошия вариант, да е толкова безскрупулен, че да не му пука от това, че за да успее в тази пирамида, трябва да набута хиляди и хиляди хора под себе си!
                                6. Ако SCI са коректни и не желаят да лъжат и подвеждат потенциалните си БП-та на презентациите, трябва да казват на презентациите си какви са реалните шансове на 1 БП да успее да бъде на плюс - а именно по-малки от 0.5%! С други думи - само най-много 3-4 от хиляда ще успеят да изплуват отгоре! Всичко останало потъва! Защо не го правят - отговорът е ясен - защото тогава никой няма да се включи в измамата, когато разбере, че шансовете за "финансовата свобода" са силно клонящи към нула!

Изводите от горните математически упражнения и логически изводи показват категорично, че SCI са некоректна и измамна пирамида, която трябва да попадне под ударите на закона!
                                Last edited by Селдън; 15.01.2014, 01:26.

Коментар

Working...
                                X