If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Може да дойде ден в който г-н Албрехт може и да не е жив, но с законно анексирани активи от Холдинга. Така че се поспри малко с иронията, защото е прикрит гняв и вземи да учиш езици! В бъдещето могат да виждат специални човеци, а ние като обикновени може да обсъдим настоящето на Холдинга в 12 Европейски държави.
Защо да уча езици? Когато СЦИ прослави България и целият свят се нареди на опашка и се поклони на Станчо и Светльо, в този светъл ден всички ще са научили или ще учат родния език на тези свръхчовеци, тогава с Български ще си се оправям нявсякъде .
Представям си само как Плешивият рисува пирамидки и крачоли на един от най-богатите хора в света, който от кварталната бакалия на баща си е изградил империя за милиярди. Според мен г-н Албрехт на момента ще прозре колко безмислен е бил житейският му път до този момент и веднага ще обърне всичките си активи в Бизнес Пакети. Съответно всички конкурентни хранителни вериги ще направят същото, та да не останат по-назад. След това всички необходими хранителни продукти ще достигат крайния потребител само през МЛМ каналите на СЦИ, и който не е ЧЛЕН на компанията ще мре от глад. Така ние хейтърите няма да има какво да ядем и бавно и сигурно ще изчезнем от лицето на земята. След този момент световното СЦИ господство ще бъде тотално наложено.
И след това ............ будилникът яко почва да дрънка.
Може да дойде ден в който г-н Албрехт може и да не е жив, но с законно анексирани активи от Холдинга. Така че се поспри малко с иронията, защото е прикрит гняв и вземи да учиш езици! В бъдещето могат да виждат специални човеци, а ние като обикновени може да обсъдим настоящето на Холдинга в 12 Европейски държави.
Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Корпорацията тепърва ще се разгръща, идните 50 години ще има възможност големите вериги като Ауди, да ни се молят да бъдат част от уникалния бизнес измислен от едни човеци, не просто човеци а великани на новото време!
Представям си само как Плешивият рисува пирамидки и крачоли на един от най-богатите хора в света, който от кварталната бакалия на баща си е изградил империя за милиярди. Според мен г-н Албрехт на момента ще прозре колко безмислен е бил житейският му път до този момент и веднага ще обърне всичките си активи в Бизнес Пакети. Съответно всички конкурентни хранителни вериги ще направят същото, та да не останат по-назад. След това всички необходими хранителни продукти ще достигат крайния потребител само през МЛМ каналите на СЦИ, и който не е ЧЛЕН на компанията ще мре от глад. Така ние хейтърите няма да има какво да ядем и бавно и сигурно ще изчезнем от лицето на земята. След този момент световното СЦИ господство ще бъде тотално наложено.
И след това ............ будилникът яко почва да дрънка.
Искам да ви поканя на едно по-малко традиционно събитие. Обещавам ви, че ще бъде невероятно изживяване, което може да бъде единствено сравнено по енергиен заряд с проповедите на п-р Петров!
Моля, който има желание да го посети, може да ми пише на лични да се видим в Русе.
Никаква. Давам я като пример за една от многото, които в курпорацията се опитват да уважат дявола във въздуха и да печелят 1.като БП и 2.като собственик на обект, даващ "отстъпки".
Ако махнем и такива тарикати освен изкуствено клонираните търговци, не те ли притеснява фактът, че 7000 БП в 13 държави се опитват да продават карти за отстъпка в 400-500 реално съществуващи търговски обекта, намиращи се в една държава?
Корпорацията тепърва ще се разгръща, идните 50 години ще има възможност големите вериги като Ауди, да ни се молят да бъдат част от уникалния бизнес измислен от едни човеци, не просто човеци а великани на новото време!
Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Онзи ден питам един от лидерите който ми е познат за експанзията и ми вика другия месец ще летя имам БП в Лондон,Белрин,Мадрид и др.ти били щастливци щото били от първите хахах аз му викам че идва края на sci а той че щото вече било saveway и била базирана в Германия Берлин хахаха иначе билетите били евтини не ще да ходи с бимата
Не мога да разбера каква е връзката на момичето, с името на корпорацията?
Никаква. Давам я като пример за една от многото, които в курпорацията се опитват да уважат дявола във въздуха и да печелят 1.като БП и 2.като собственик на обект, даващ "отстъпки".
Ако махнем и такива тарикати освен изкуствено клонираните търговци, не те ли притеснява фактът, че 7000 БП в 13 държави се опитват да продават карти за отстъпка в 400-500 реално съществуващи търговски обекта, намиращи се в една държава?
Сега обърнах внимание, ми то на сайта им пише само за картата, никъде няма за бизниса, дори и във фак не пише. Хитро, много добре. Бас лепя че при първия арестуван член, падре ще каже, не знам кво туй. Предимство на членовете е че са бедни и прости, следователно няма да излезнат от бг, следователно няма да има арести. Пак казвам, падре е хитър.
Може ли някой да покаже снимки на просторния слънчев офис и щастливите служители на кудам, ам майнерщрасе или както се води там?
Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
благозвучно? а дали пък не е щото един тарикат от стара загора дето държи марката SCI и поиска от поповете една камара пари , за да я използват ?
ма тва как да го знаеш щом си само партньор / донор/
Това ако е верно, баси смеха.
Забележете зомбита, аз като хейтър, поставям повъпрос каквото чия, не като вас, каквото каже падре и вие веднага вярвате.
Много глупави ги избира за зомбита,кефи ме.
Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
благозвучно? а дали пък не е щото един тарикат от стара загора дето държи марката SCI и поиска от поповете една камара пари , за да я използват ?
хахаха, мислех си, че е заради забраната от комисията, но ако е товя е още по-смешно
Истината е че Saveway звучи много по добре от SCI. Отчитам единствено като грешка, че тази промяна не се наложи по рано.
Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар