Първоначално изпратено от Черкезов
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Saveway / SCI - мнение? (2)
Collapse
X
-
Търся музикант който да изпее по-долната песен.
"Saveway - SCI над всичко"
Духа на корпорацията е жив и той живее в мен,
и за налагането и ще се боря всеки божи ден!!!
Слепи бяхме, търпяхме но вече имаме с КЗП проблем,
за разлика от вас , душите си на антихриста няма да продадем!
Всичко зависи от нас самите, драги братя и сестри БП , промяна има,
спрете да спите будна кома - отворете си очите,
От горе душите на предците ви се чудят как търпите!!!
Saveway - SCI е жива и тя живее в нас!!!
Безумно е потентна и за нея ще умрем и преродим!!!
Германиа Обичам, тя дали обича нас??
Питаме съда в Шарлоте - отговора му е да, вие сте родени за Германиа!!!
Мащехоо моя родино мила, Германиа земя прекрасная,
за Холдинга - райска градина!!!
Само Напрет и Нагоре, Бог е с нас а Берлин на колене пред нас!Last edited by Черкезов; 20.03.2014, 12:48.Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от darkside Разгледай мнениеДа.....прилича повече на секта.........
Коментар
-
Абе тая пирамида май не е само пирамида. Нещо им действа на психиката. Ето днес си отварям личните съобщения и виждам, че Черкезов, който общо взето си е кротък луд, ме заплашва. Такава генерална промяна в кротката душа на доХтура е много, много тревожен сигнал.He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение...Аз само т'ва ще ги питам - имам 300 души мрежа под мен и пуквам? Ко ста'а после?
Шъ има " Мерси, че пукна!" и ти лапат мрежатаМи ако чете тук някоя амбициозна БП почитателка на Лукреция Борджия и приложи идеята на практика кво правим, на следващия бизнес ден няколко ключови БМВ-драйвери се споминват от развалена храна..и...?
Няма ли да ти е обременена съвестта малко?
P.S. Нещо в Сураттефтера са се размърдали:
АНОНИМНА АНКЕТА ОТНОСНО ВАШАТА ОПИТНОСТ С КОМПАНИЯТА SCI/SAVEWAY
Информацията се набира с цел привличане на медийното внимание и организиране на граждански иск.
1. Как попаднахте в SCI/SAVEWAY ? – Кой от Вашето обкръжение Ви покани (роднина, приятел, колега, работодател, партньор, пастор)? Разкажете с няколко думи....
2. Какви бяха методите, с които Ви убеждаваха и агитираха да се включите в SCI/SAVEWAY ? Разкажете с няколко думи....
3. Поглеждайки назад , кой беше преломният момент , в който взехте решение да си закупите Бизнес Пакет? Какво , кога и къде се случи? Разкажете с няколко думи....
4. Към момента на закупуване на пакета имахте ли редовен приход от работа или бяхте безработен или студент?
5. Смятате ли, че в процеса на агитация към Вас е приложена някаква техника на манипулация – чрез техники за манипулация и влияние или други като : хипноза, довеждане до състояние на превъзбуденост и еуфория, невролингвистично програмиране, автогенни тренировки или друго? (ако тези термини не са Ви познати, проверете в интернет). Внушават ли ви безкритично отношение и пълно подчинение на волята на определени лица? Разкажете с няколко думи....
6. След посещение на Презентация или Бизнес Ден усещахте ли напрежение в себе си, че СПЕШНО трябва да намерите средства, с които да закупите иновативния Бизнес Пакет, независимо дали ще бъдат взети на ЗАЕМ или ще бъде разрушен Ваш или семеен депозит? С какви средства закупихте пакета- Заем, Спестявания или др.? Разкажете с няколко думи....
7. След Бизнес Ден или Презентация, имахте ли усещане за превъзбуденост и еуфория? Имахте ли спокоен сън през нощта или не можехте да спите от превъзбуда? Разкажете с няколко думи....
8. Смятате ли, че Вашият „спонсор“ е злоупотребил с влияние – ако това е била личност, към която сте изпитвали предварително респект ? (ако това е бил Вашият Пастор или Работодател или др.) Разкажете с няколко думи и ако желаете посочете името и позицията на тази личност.
9. За какъв период на свой ред Вие бяхте активен в набирането на нови участници в SCI/SAVEWAY ?
10. Какви бяха допълнителните Ви разходи извън стартовия пакет? На каква стойност е Вашата лична (и семейна) финансова загуба?
11. Кои бяха причините, които Ви разубедиха да продължите да бъдете активен Бизнес Партньор на SCI/SAVEWAY ? Кое Ви разочарова ? Разкажете с няколко думи....
12. Каква е нематериалната Ви загуба? Има ли пострадали и разочаровани хора от Вашето обкръжение? Имате ли разтрогнати семейни, роднински и приятелски взаимоотношения , вследствие на работата ви като партньор от SCI/SAVEWAY ? Разкажете с няколко думи....
13. Какви изводи си направихте от преживяното?
14. Какво бихте посъветвали хората, които се колебаят да се включат в SCI/SAVEWAY и какво бихте посъветвали , тези които по настоящем са все още членове на SCI/SAVEWAY ?
15. Бихте ли желал да се свържем с Вас, за да направим интеревю на живо ( по скайп, по телефон или на живо пред камера), като Вашата анонимност ще бъде запазена?
16. Бихте ли участвал като свидетел при евентуално организиране на граждански иск срещу SCI/SAVEWAY , техните основатели и всички свързани със тях лица?
17. Бихте ли споделили допълнителна насочваща информация, за злоупотреби в компанията, както и такива на основателите и техните довереници. (За да улесним работата на разследващите журналисти, прокуратурата, финансова полиция, данъчните испектори и комисия за защита на потребителите)
18. Бихте ли изброили Неудобни въпроси, които желаете да бъдат зададени на собствениците и на всички техни поддръжници?
19. Моля да изброите имената на лицата, които смятате, че заслужават да бъдат потърсени и подведени под отговорност, за нанесените щети (материални и нематериални), въвличайки Вас и други лица като Вас в тази компания. Също така, посочете къде и кога могат да бъдат открити от разследващите органи и от разследващите журналисти (адрес, телефон, месторабота, любими заведения).
Благодарим Ви за отделеното време! Моля изпратете отговорите на тази анкета на следния е-мейл адрес: fairplaybegins@gmail.com
С Ваша помощ и с помощта на други смели хора като Вас, ще направим всичко възможно още за следващия Бизнес Ден (06.Април.2014г.) SCI/SAVEWAY да бъдат посетени от максимален брой медии, разследващи журналисти и разследващи органи, които да са ЗАПОЗНАТИ за какво да внимават по време на презентацията, кои хора да потърсят и какви ВЪПРОСИ да им задават.
Ако желаете да участвате и в анонимно интервю на разследващ журналист, или да участвате в граждански иск срещу компанията и всички свързани с нея и нейните основатели лица, моля изпратете ни мобилен телефон или skype, на който да Ви потърсим.
fairplaybegins@gmail.comLast edited by fremd; 20.03.2014, 09:23.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеТе така с лафчетата за "безрисков" бизнес с гарантирани доходи.
Аз само т'ва ще ги питам - имам 300 души мрежа под мен и пуквам? Ко ста'а после?
Шъ има " Мерси, че пукна!" и ти лапат мрежата
Някой ако иска да осигури семейството си, да си направи застраховка живот, защо трябва да тежи на корпорацията?!
Живота е много преходен и само застраховка живот може да реши проблема.
Представи си че на следващия на бизнес тур до Йордания, местни ислямистки фракции отвлекат едни от най-изявените Елит старс, да речем първите 100 БП елит старси и поискат 2 милярда откуп...... никой не е длъжен на никого в този живот, всичко се случва!Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнениеТо нали като опънеш търнаците и бизнес центъра ти потъва в забвение. Какво наследство, какви пет лева
Ама, има варинти да се отиграе упражнението секси и наследници да зобят после.
П.П. Не искам да ги светкам тия шушумиги. Нека падрето и плехунът се понапънат малко как да са по-атрактивни.
Макар че съм сигурен, че нямат БП, който да им е задал този въпрос - добре, бря Падря имам 3 крака, 5 крачола и 8 чорапа с бримки - ко беше там - утре ме хаква тухла в главата и отлитам при Морфей?
Ко ста'а ... с мега-факинг бизнес да'е ...?
Падрето ще го погребе с почести и ще каже - "мерси", че се отървах от ко беше Елит/МЕлит ли беше ставка по марк. плана им?Last edited by marandi; 20.03.2014, 05:47.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеДоХтурът даже не си е чел и клаузите по закона за наследствата в България.
Ма, крои некви 50-годишни планове, когато ще е пукнал.
П.П. Аз също не съм ги чел, защото им казах 20к на час и ще погледна. Щом всеки хванат от пътя прави БМВ - то какво остава за мен в подобна секси компаниBulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнениеТи ако верно си вярваш си за ефтаназия
Ма, крои некви 50-годишни планове, когато ще е пукнал.
П.П. Аз също не съм ги чел, защото им казах 20к на час и ще погледна. Щом всеки хванат от пътя прави БМВ - то какво остава за мен в подобна секси компани
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеКорпорацията тепърва ще се разгръща, идните 50 години ще има възможност големите вериги като Ауди, да ни се молят да бъдат част от уникалния бизнес измислен от едни човеци, не просто човеци а великани на новото време!Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар
-
Значи днес ми звъна Бил Геитс на клетъчния
И ми казва ко мислиш да почнем да продаваме
Офис и уиндоус чрез падрето .
И аз отговорих хубаво ама те имат смо авто мивки,
кафенета и фризиорски салони като клиенти ко ша
продават в на тези клиенти.
За това му предложих да се обърнем за помощ към
погребалните бюра ъам шансът е по голям за успех.
бавно и тихо нагоре
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеМоже да дойде ден в който г-н Албрехт може и да не е жив, но с законно анексирани активи от Холдинга. Така че се поспри малко с иронията, защото е прикрит гняв и вземи да учиш езици! В бъдещето могат да виждат специални човеци, а ние като обикновени може да обсъдим настоящето на Холдинга в 12 Европейски държави.
Не обръщай внимание на Антихристите. Тази година 12 държави, а догодина поне 112. Ще видиш! ( даже вече си имаме и денонощен номер на холдинга - 112 )Last edited by marandi; 20.03.2014, 01:27.
Коментар
Коментар