IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
    Точно щях да те посъветвам къде да те погребат най-добре след смъртта ти, ама слабохарактерният ТИМодератор Ники затвори темата. Точно стана забавно!

Пу пу, пепел ми на устата
    Сега сериозно, да подгъзичваш в този момент на шефа си е все едно да си купиш фабрика на 8 септември 1944. Фащай си друга партия
    Аз съм казал, га се гътна - карантията, ако става - за донорство. Всичко останало на пепел и в морето
    Но съм отворен и за други съвети

Коментар

• НАИВНИК

Точно щях да те посъветвам къде да те погребат най-добре след смъртта ти, ама слабохарактерният ТИМодератор Ники затвори темата. Точно стана забавно!

Пу пу, пепел ми на устата
      Сега сериозно, да подгъзичваш в този момент на шефа си е все едно да си купиш фабрика на 8 септември 1944. Фащай си друга партия

Коментар

• Първоначално изпратено от Prosperity Разгледай мнение
        Няма как да ти даде детайли различни от тези, които пропагандната машина на злосторницата Божинова нарои . Това просто е "poredniq" профил на Пиарката!!
        Трай бе Черкез, остави хората да се изкажат. Като има измамници ще има и измамени.
        Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

• Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнение
          Нищо, ценен урок си е. Ако споделиш повече детайли защо е измама ще помогнеш на повече хора.
          Няма как да ти даде детайли различни от тези, които пропагандната машина на злосторницата Божинова нарои . Това просто е "poredniq" профил на Пиарката!!
          Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от poredniq Разгледай мнение
            Аз съм поредния изигран ....
            Искам да спомена,че даже въпросния продукт "КАРТАТА" е пълна измама.
            Пазарувах, пазарувах.......и накрая го духах....
            Хора НЕ БЪДЕТЕ НАИВНИ!!!!!
            Нищо, ценен урок си е. Ако споделиш повече детайли защо е измама ще помогнеш на повече хора.

Коментар

• Балъци има....и винаги ще има....

Аз съм поредния изигран ....
              Искам да спомена,че даже въпросния продукт "КАРТАТА" е пълна измама.
              Пазарувах, пазарувах.......и накрая го духах....
              Хора НЕ БЪДЕТЕ НАИВНИ!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от darkbg Разгледай мнение
                Така ето т.нар. стратегия МЛМ на SCI, мисля че повечето 95% от "светлите" БП могат да рисуват това. А и може някой и да го е виждал, от набуталите се потребители.

Ясно се вижда долу в дясно как светлия БП е написал Риск = 0%
                Като се има предвид и бях споменал, че такова нещо няма. Или е манипулация или лъжа.

Второ "светлият" БП ми каза, че ако бутна 600лв. нищо няма да направя, а ако вкарам 3000лв както се вижда ми го е заградил ТК3 = 3000лв. на Бизнес Програмата, отгоре се вижда и ми гарантира, че месечно ще си докарвам 4-5 цифрени суми (месечно), даже ми говореше че милиони можел съм да изкарам с тези 3000лв ако вкарам. Само леко спомена, че трябва да привлека нови клиенти, или по-точно да накарам моите другари, да вкарат по 3000лв и да си избия първоначалната инвестиция, но момчето май не знае, че и моите хора трябва да прецакат другарите си, че и те да избият парите си и то какво става "прецакай другарче" = малка пирамида. А и с тая келева карта да съм ходил да пазарувам на определени места, поради причината че получавам 10% отстъпка и така съм щял да избия парите си. Ами тогава бяха 800обекта, айде сега са 1000обекта, но всичките обекти са малки квартални магазини(стоките им са скъпи), или трябва да купувам дрехи от определени магазини в целия град, че да съм спестявал.

Трето Клиентска Програма, ако съм бил дал 50лв за картата ще имам бонус между 1 и 30% отстъпка, а помня много добре, че "светлия" БП ме убеждаваше как ще влезне SCI в големите супермаркети и всички бензиностанции в България, как щели да нараснат до края на годината. Визираше ми Billa, Metro, EKO, Shell даже и от тока съм щял да спестявам, а аз не виждам такова развитие да има. Чудно ми е как примерно EVN ще накарате да сложи такъв пос терминал или Чез, включително и топлофикация. От всичко това "светлия" БП като си по измисли малко и ме по "излъга" хубаво. С такава гордост ми говореше, че ще пробият в Турция даже ме убеждаваше как 18 турци вече се позиционирали. Как щели да завземат цял свят, такава искра имаше в очите му, даже мислих да му дам кърпичка да си избърши очите от сълзи.

Ако съм се бил присъединил към техния екип, трябвало да се насочим извън България, че вече другите БП се позиционират в различни части на света. Как ако хванеш само 0.001% от самия "пай" (кръгчето което го виждате), щели сме да станем милионери. Всички печелили от цялата мрежа, няма губещи.

От целият разговор само 1 път стана на въпрос за картата(като стигнахме на Клиентска Програма), иначе 99% от разговора ставаше въпрос за пробив извън България и привличане на клиенти да вкарат 600, 1800 и 3000лв. И това ми намирисва, че единствено самата карта ги защитава това е техният продукт. Това е защитният механизъм, че ако питат за продукт те веднага "аа картата ни е продукта". Иначе през цялото време се говори само и единствено за привличане на хора в схемата -> пари, тях друго не ги интересува.
                100% от нещата на тази драсканица е материал от презентацията им и всеки който е станал БП му е натъпкано в главата и е пуснат на използва наученото за да привлича нови партньори.

Има 2 варианта, човека е супер наивен и не вкарва много умисъл, завладели са му емоциите и той си мисли че се възползва от неповторима възможност и ще стане част от историята с бързото си забогатяване.

Вторият вариант е да разбира напълно колко е абсурдно всичко това, но се е позиционирал правилно и да изкара пара макар и доста пошло и неморално. Такива са хората които правят презентациите, в почивката като си говориш с тях се усеща че знаят какво реално е това, но те са на работа и трябва да те убедят че ще те направят милионер ако първо ти им помогнеш да станат такива.

С цел да намалим объркването сред хората които попадат на тази схема, и искат да се информират, тези неща са невъзможни:
                - печалба от отстъпки (вие спестявате от иначе завишени цени, печелят фараоните които получават % без да харчат)
                - излизане в чужбина (стара схема, повечето държави са я забранили)
                - печалба в цялата дълбочина на структурата/по-малкия крак/дървото (както и да го наричат е математически невъзможна задача)
                - нулев риск - най-малкото неморална, ако не е и незаконна, фирмичка няма как да гарантира че ще си върнете парите, не може да гарантира и че ще съществува утре

Коментар

• Така ето т.нар. стратегия МЛМ на SCI, мисля че повечето 95% от "светлите" БП могат да рисуват това. А и може някой и да го е виждал, от набуталите се потребители.

Ясно се вижда долу в дясно как светлия БП е написал Риск = 0%
                  Като се има предвид и бях споменал, че такова нещо няма. Или е манипулация или лъжа.

Второ "светлият" БП ми каза, че ако бутна 600лв. нищо няма да направя, а ако вкарам 3000лв както се вижда ми го е заградил ТК3 = 3000лв. на Бизнес Програмата, отгоре се вижда и ми гарантира, че месечно ще си докарвам 4-5 цифрени суми (месечно), даже ми говореше че милиони можел съм да изкарам с тези 3000лв ако вкарам. Само леко спомена, че трябва да привлека нови клиенти, или по-точно да накарам моите другари, да вкарат по 3000лв и да си избия първоначалната инвестиция, но момчето май не знае, че и моите хора трябва да прецакат другарите си, че и те да избият парите си и то какво става "прецакай другарче" = малка пирамида. А и с тая келева карта да съм ходил да пазарувам на определени места, поради причината че получавам 10% отстъпка и така съм щял да избия парите си. Ами тогава бяха 800обекта, айде сега са 1000обекта, но всичките обекти са малки квартални магазини(стоките им са скъпи), или трябва да купувам дрехи от определени магазини в целия град, че да съм спестявал.

Трето Клиентска Програма, ако съм бил дал 50лв за картата ще имам бонус между 1 и 30% отстъпка, а помня много добре, че "светлия" БП ме убеждаваше как ще влезне SCI в големите супермаркети и всички бензиностанции в България, как щели да нараснат до края на годината. Визираше ми Billa, Metro, EKO, Shell даже и от тока съм щял да спестявам, а аз не виждам такова развитие да има. Чудно ми е как примерно EVN ще накарате да сложи такъв пос терминал или Чез, включително и топлофикация. От всичко това "светлия" БП като си по измисли малко и ме по "излъга" хубаво. С такава гордост ми говореше, че ще пробият в Турция даже ме убеждаваше как 18 турци вече се позиционирали. Как щели да завземат цял свят, такава искра имаше в очите му, даже мислих да му дам кърпичка да си избърши очите от сълзи.

Ако съм се бил присъединил към техния екип, трябвало да се насочим извън България, че вече другите БП се позиционират в различни части на света. Как ако хванеш само 0.001% от самия "пай" (кръгчето което го виждате), щели сме да станем милионери. Всички печелили от цялата мрежа, няма губещи.

От целият разговор само 1 път стана на въпрос за картата(като стигнахме на Клиентска Програма), иначе 99% от разговора ставаше въпрос за пробив извън България и привличане на клиенти да вкарат 600, 1800 и 3000лв. И това ми намирисва, че единствено самата карта ги защитава това е техният продукт. Това е защитният механизъм, че ако питат за продукт те веднага "аа картата ни е продукта". Иначе през цялото време се говори само и единствено за привличане на хора в схемата -> пари, тях друго не ги интересува.
                  Attached Files
                  Last edited by darkbg; 10.05.2013, 02:20.

Коментар

• Въздух но под високо налягане!
                    Естествено че не могат да припарят до Метро Била и тн.
                    В международните /не че подкрепям монополистите/ вериги се работи по така наречения "кодекс на доставчика". По същество това е документ който оптимизира иначе прекалено дългите и отегчителни договори със всеки потенциален контрагент. .

Та според този документ не могат да бъдат контрагенти фирмите които нарушават законите на страната в която се намира централата на фирмата и на страната в която развива дейност .В случая проблема не е в българското законодателство а в Европейското ,щатското и тн.

В случая с Метро например със седалище в Дюселдорф фирми като СЦИ се категоризират като занимаващи се с незаконна дейност .

Критерия да бъде обявена една МЛМ фирма за занимаваща се с незаконна дейност е ако повече от 50% от приходите на фирмата постъпват от вноски при приемане на нови партньори или дистрибутори.

При СЦИ какъв е процента? може би 90?

В щатите пак е така или ако вноската е по- висока от 200$.

Та понеже в Метро,Била,Кауфланд и всички останали не става . Ще се радвам да пожелая на СЦИ успех при инвазията им в Германия!

И да не забравят да си носят лубриканти защото конкретно в Германия наказанието за тази дейност е затвор от 3 до 6 години но не само за управителя на ООД-то.

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                      Има нареждане от най-високо ниво да не даваме обяснения и поучения за бизнеса си в безплатни и анонимни форуми за да не се спекулира.
                      Заповядай на един бизнес ден и ще ти се проясни съзнанието и ще добиеш представа за нашият светъл бизнес.
                      Ако е безплатен този бизнес ден с удоволствие, иначе не... А и нека да има светли личности, но аз задавам елементарни въпроси които предполагам, че би ти отговорил. Аз не задавам въпрос или по точно не ви искам отчети и т.н., а въпрос който касае всеки. /

Аз мога да оспоря и да докажа, че "0% риск" не съществува такъв термин. Това веднага може да подскаже, че някъде или лъжите или манипулирате.

Второ аз държа в ръката си лист който ваша "светла личност" е драскала по нея. За Клиентска Програма той ми гарантираше 1000 - 2000лв годишна бонус. А за Бизнес Програма ми гарантираше 4-5 цифрени суми. Даже още сега ще пусна т.нар. МЛМ стратегия на SCI.

Коментар

• Първоначално изпратено от darkbg Разгледай мнение
                        Въздух под налягане си, даже и не ми отговори. Утайка си за обществото, жалко че има такава напаст в тая държава. Дай Боже Господ да ти помогне, и дано да преуспееш в живота. Радвам се, че си пощракахме на ЛС, и се видя слабият кой е (ти) като копваш от ЛС ни в общия чат и май си ти"ербапа".

Но както и да е, няма да има среща както се видя, че нашия човек се изплаши. Иначе най-вероятно утре ще снимам и ще постна снимката за която стана по-късно на въпрос. И искам отговор (не от некомпетентни хора) защо е 0% риск. И как става врътката като взема картата за 50лв. в рамките на 1г правя средно по 1000-2000лв като се има предвид, че имам личен бонус от 1-30$, дир.бонус 20%-10лв, прие.бонус 0.5%? Средно трябва да изхарча към 15 000/20 000лв на година, че да правя по 1000-2000лв годишно, като се има предвид, че трябва да ходя да купувам само от 1 магазин и трябва да сядам на определени кафета, които се намират на майната си, така ли да разбирам? Иначе ми беше казано, че щели да завземат BILLA, METRO и OMV, а до сега не виждам нещо такова.
                        Има нареждане от най-високо ниво да не даваме обяснения и поучения за бизнеса си в безплатни и анонимни форуми за да не се спекулира.
                        Заповядай на един бизнес ден и ще ти се проясни съзнанието и ще добиеш представа за нашият светъл бизнес.
                        Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда
                          Какви "мирахуани" бе, ти болен ли си??? На парк кафето Викни го ако иска пари, да каже колко на час иска, ще му платя, вижда се че проституирате

Копи от личните на страхо!
                          Въздух под налягане си, даже и не ми отговори. Утайка си за обществото, жалко че има такава напаст в тая държава. Дай Боже Господ да ти помогне, и дано да преуспееш в живота. Радвам се, че си пощракахме на ЛС, и се видя слабият кой е (ти) като копваш от ЛС ни в общия чат и май си ти"ербапа".

Но както и да е, няма да има среща както се видя, че нашия човек се изплаши. Иначе най-вероятно утре ще снимам и ще постна снимката за която стана по-късно на въпрос. И искам отговор (не от некомпетентни хора) защо е 0% риск. И как става врътката като взема картата за 50лв. в рамките на 1г правя средно по 1000-2000лв като се има предвид, че имам личен бонус от 1-30$, дир.бонус 20%-10лв, прие.бонус 0.5%? Средно трябва да изхарча към 15 000/20 000лв на година, че да правя по 1000-2000лв годишно, като се има предвид, че трябва да ходя да купувам само от 1 магазин и трябва да сядам на определени кафета, които се намират на майната си, така ли да разбирам? Иначе ми беше казано, че щели да завземат BILLA, METRO и OMV, а до сега не виждам нещо такова.
                          Last edited by darkbg; 10.05.2013, 00:28.

Коментар

• Първоначално изпратено от darkbg
                            Защо сега се присмиваш и отбягваш от темата?
                            Аз ли Страхо? Я виж какво си писал по-долу!

Коментар

• Да раздвижим темата с интересно мнение изказано в коментарите на ТВ7. От мен е само кирилицата защото се чете трудно но латиница:

Лично се набутах с 3000бона,но пук ме боли ****,не се занимавам с СЦИ,не ме кефи идеята,адски са промити всички и както казват повечето по форумите бизнес партниорите са зомбирани от пастора и говорят едно и също.Верно има много хора ,които си избиха парите и печелят дори много повече от инвестицията си ,но на цената на много лъжи.Проблема си беше лично мои че не се информирах предварително,но станалото станало.Човекът ,които ме зариби самят тои дори не знаеше всичко ,просто ми беше близък на които имах доверие и сега тои повлече над 100тина балйци ,които повличат още много други след себе си.Тревожното е че на бизнес дните трябва да плащаш вход от 50лв,лекциите са кратки има обяд и блах блах промиване.Сам си организираш транспорта от града където живееш до Японскя хотел.Обектите са предимно в сивия сектор ,магазинчета и ресторанти ,в който рядко или въобще не пазарувам или посещавам.Пълна пръчка е тия СЦИ,насочена е към определен контингент от хора,лабилни ,които се връзват с идеята за бърза печалба.На безплатните презентации един от лидерите водещи презентацията лъже мазно как сме щели да печелим от Кока Кола и МакДоналдс ,пулни глупости за неинформираните.Работата е там че новодошлите наивници не могат да вдянат за какво става въпрос докато вече неса се набълбукали с бизнес център.Защото инфото е доста объркващо първоначално,%-ти ,бонуси и т.н.Не използвам картата вече ,не се срещам с хора да ги лъжа защото не ми се струва редно.Пълен фарс и този бизнес е за малоумници.Сега работя сигурна работа ,от която всеки месец получавам над 3000лв.Каквото било било.Истината е че БП-те са алчни долни плуйци,които просто набутват останалите под тях.Тази компаня няма да излезе на вън,ще се развива докато влезе и последня балък с пакет.Пастора упражнява тежък психологически контрол вурху бизнес партньорите.И всичките зомбита изглеждат много хипи и успели.Абе хора WAKE UP. И не се занимаваите с тъпи схеми,на които дните им се броят!Поздрави и лек ден!

Коментар

• Българи , време е да се събудим

Разбира се че е пирамида! Отговаря на критериите точно по учебник.
                                Позволих си да направя статистика за период от 6 месеца на публичните им изяви според която пирамидата е в процес на насищане.
                                По интересното в случая е че е пирамида организирана от секта...???
                                Това вече преля личната ми чаша!!!
                                Предлагам учередяването на сдружение с нестопанска цел за борба в рамките на позволеното от закона срещу безграничната наглост на подобни структури и поддържащите ги лобита.
                                В подкрепа на твърдото си намерение ще депозирам 3000 лв за каузата.
                                Пишете ми на адрес magi208@abv.bg

Коментар

Working...
                                X