Някой по-надолу беше споменал също че Събуей са се включили, може да се е натъкнал на същото изображение като мен.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
SCI - мнение?
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Moesia Разгледай мнениеДа благодарим на гугъл, че и в други форуми обсъждат темата.
Печалба от потребление - 20лв.
Печалба от приятел - 3000лв.
Забравих - те първо ще разширят мрежата си и чак тогава ще печелят от потреблението.
SCI в цялата си светлина, красота. Мисля, че за първи път имаме такова показателно изображение. Поздравявам компанията с традиционното за темата парче https://www.youtube.com/watch?v=gWSjtDslNQE
Забелязвате ли какво пише в горният десен ъгъл: сабуей българия еоод
Изглежда и Гугъл е видял профила на Сабуей но нещо не се отваря вече:
Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.
Коментар
-
Да благодарим на гугъл, че и в други форуми обсъждат темата.
Печалба от потребление - 20лв.
Печалба от приятел - 3000лв.
Забравих - те първо ще разширят мрежата си и чак тогава ще печелят от потреблението.
SCI в цялата си светлина, красота. Мисля, че за първи път имаме такова показателно изображение. Поздравявам компанията с традиционното за темата парче https://www.youtube.com/watch?v=gWSjtDslNQE
Коментар
-
ПИРАМИДИ, ФАРАОНИ !
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеМомиче, защо се изказваш непотготвена.
Как от 25 000 БП в страната още никой не е изревал че се чувства измамен или пренебрегнат?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Помисли преди да пишеш нещо тук!Да бъде благословен българският Ян Палах (Д-р. Н.Черкезов) - за усмиването на SCI с коментарите си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Indipendent Разгледай мнениеМоето лично виждане е, че БП-тата на СЦИ не притежават нито една от тези характеристики - те са доста по-зле! Пример - да дадеш 3 000 лв. и срещу тях да получиш въздух (дори и с куфарчето, с което те задължават да ходиш, не ти го дават), да не знаеш какво се случва с твоите пари и за какво се използват те - това за мен е наивност и глупост, доста далеч от алчността - алчните хора не дават така лесно парите си... А за нашата икономика, за мен, те са в пълен ущърб, при положение, че така явно се източват пари от нея...
Как от 25 000 БП в страната още никой не е изревал че се чувства измамен или пренебрегнат?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Помисли преди да пишеш нещо тук!Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Barona Разгледай мнениеЖивотът на предприемачите е пълен с забавления, силни усещания и динамика. Някои са щастливи и жънат големи успехи, други се разоряват и не успяват. Независимо дали сте предприемач или предприемчивостта е в природата ви, вие често се поддавате на някои изкушения. В Inc.com Кевин Даум посочва кои са най-често срещаните капани, които могат да ви отклонят от пътя към успеха:
1. Похот. Власт, пари, слава, бързи коли...Всички те могат да отклонят вниманието ви от това, което е истински важно за изграждането на бизнес.
2. Лакомия. Здравословният апетит е полезен за бизнеса, но лакомите предприемачи обикновено обещават повече, отколкото техният бизнес има капацитет да осигури, а това често води до неуспех и уврежда репутацията.
3. Алчност. Важно е да увеличите печалбата, но не и за сметката на дългосрочния растеж и бранша. Преследвайки краткосрочни печалби (чрез нелоялни пазарни стратегии), алчните предприемачи нанасят непоправими щети върху дългосрочната си устойчивост и име на пазара.
4. Леност. Всеки успешен предприемач е наясно, че ще трябва да работи здравата, за да постигне успех. Предприемачи, които действат мързеливо, използват неизпитани бизнес модели и маркетингови стратегии, хабят ценни ресурси и подлагат на риск всеки, който участва в тях.
5. Ярост. Неконтролираният гняв води до нерационално поведение и решения. Предприемачите, които не могат да контролират емоциите си насаждат страх, агресия и разрушават бизнеса си вътрешно и външно.
6. Завист. Хубаво е да се сравнявате с конкуренцията, но ако сте свръхчувствителни всеки път, когато бележи успех, спъвате собствения си напредък. Завистливите предприемачи пилеят време и ресурси, за да вредят на конкуренцията, а не да стимулират собствения си растеж.
7. Гордост. Самочувствието е полезно за развитието на бизнеса, но прекаленото високомерие ви пречи да видите действителността. Ако си мислите, че вашите идеи и решения са най-добрите и не признавате чужди мнения и препоръки, за да не накърните егото си, то определено не вървите към успех. Съсредоточете се върху успеха, а не върху това да бъдете винаги прави. Успехът е най-сладък, когато е резултат от приноса на мнозина. http://www.economy.bg/management/vie...-biznes-gryaha
Коментар
-
Re: SCI - Save Company International
от Ilian Petrov » Пон Ное 26, 2012 2:11 pm
От тази компания има полза - можеш да получиш безплатно секс услуги - е после ще трябва да си платиш карта, вноска за ниво..... Аз вече съм част от SCI.
Но аз си приспах и с колежката Емилия Делииванова и с другата колежка Ралица, и си взех само карта за 50 лв. - това е стартовия пакет.
Не я ползвам често, защото основно ползвам заведенията и там ме е срам да извадя картата и да ми връщат някакви стотинки, а в това време оставям два пъти повече бакшиш.
Малко да вземат да си разширят кръга от фирми и услуги, за да е по-полезна тази карта.
Но на мене лично ми върши работа. Нека ми се събират парите от отстъпките.
http://mrejov.com/viewtopic.php?f=21&p=732ПЕРНИК над всичко!
Коментар
-
7 смъртни бизнес гряха
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеПри цялото ми уважение, когато започнете да храните над 100 000 човека в държавата както СЦИ, тогава ми говорете за смях, защото в момента вие сте за смях. Не знаете къде се намирате.
1. Похот. Власт, пари, слава, бързи коли...Всички те могат да отклонят вниманието ви от това, което е истински важно за изграждането на бизнес.
2. Лакомия. Здравословният апетит е полезен за бизнеса, но лакомите предприемачи обикновено обещават повече, отколкото техният бизнес има капацитет да осигури, а това често води до неуспех и уврежда репутацията.
3. Алчност. Важно е да увеличите печалбата, но не и за сметката на дългосрочния растеж и бранша. Преследвайки краткосрочни печалби (чрез нелоялни пазарни стратегии), алчните предприемачи нанасят непоправими щети върху дългосрочната си устойчивост и име на пазара.
4. Леност. Всеки успешен предприемач е наясно, че ще трябва да работи здравата, за да постигне успех. Предприемачи, които действат мързеливо, използват неизпитани бизнес модели и маркетингови стратегии, хабят ценни ресурси и подлагат на риск всеки, който участва в тях.
5. Ярост. Неконтролираният гняв води до нерационално поведение и решения. Предприемачите, които не могат да контролират емоциите си насаждат страх, агресия и разрушават бизнеса си вътрешно и външно.
6. Завист. Хубаво е да се сравнявате с конкуренцията, но ако сте свръхчувствителни всеки път, когато бележи успех, спъвате собствения си напредък. Завистливите предприемачи пилеят време и ресурси, за да вредят на конкуренцията, а не да стимулират собствения си растеж.
7. Гордост. Самочувствието е полезно за развитието на бизнеса, но прекаленото високомерие ви пречи да видите действителността. Ако си мислите, че вашите идеи и решения са най-добрите и не признавате чужди мнения и препоръки, за да не накърните егото си, то определено не вървите към успех. Съсредоточете се върху успеха, а не върху това да бъдете винаги прави. Успехът е най-сладък, когато е резултат от приноса на мнозина. http://www.economy.bg/management/vie...-biznes-gryahaДа бъде благословен българският Ян Палах (Д-р. Н.Черкезов) - за усмиването на SCI с коментарите си.
Коментар
-
http://mrejov.com/viewtopic.php?f=21&p=732
Re: SCI - Save Company International
от donaanjela » Вто Ное 27, 2012 6:53 pm
Точно затова говоря,Илиян! За крайно негативната промяна,която настъпи у моите познати. Това,което наричат личностно развитие всъщност е морална деградация и крайна духовна и интелектуална ограниченост. Била съм на страшно много места по света,чела съм много ккниги и учебници,била съм лидер и организатор на много проекти,та съм се нагледала на всякакви хора,всякакви идеали.....Българите са предостатъчно нискообразовани,мързеливи и алчни за допълнотелно да се подхранват и толериат тези качества. Това само тук може да мине. В повечето страни дори avon и oriflame са забраанени,а руснаците в момента водят битки срещу всякакви такива пирамидални схеми,заради приликата им с тоталитарни деструктивни финансови секти. А тук има яка агресивна манипулация. Ранди Гейдж и др подобни анимационни герои-зомбита,правещи пари от нищото,промиващи мозъци,само тук се котират. Странното е,че революцията на млм вече по света отмина,а тук типърва "откриват"-от където светът се връща,ние натам отиваме. Пак казвам-пасивен доход-да,но не по този начин. А водещите на презентациите са доста прикрито агресивни,за сметка на другите,които са явно нагли,нетолерантни и арогантни филмари.... дано чуждите власти се намесят по-скоро,че на нашите явно им бутат яко мангизи......ПЕРНИК над всичко!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеПри цялото ми уважение, когато започнете да храните над 100 000 човека в държавата както СЦИ, тогава ми говорете за смях, защото в момента вие сте за смях. Не знаете къде се намирате.Да изчакаме отчета. Да не се окаже, че пак имате 1000 лева платени осигуровки
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankera Разгледай мнениеПри цялото ми уважение ама... не мисля,че ще се смеем малкоДа се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от __cupid__ Разгледай мнениеА какво ви пречи все пак да качите отчета? Нали сте сериозна "международна корпорация", която плаща милиарди левове данъци. Има ли от какво да се притеснявате?
А пък и да се посмеем малко.
При цялото ми уважение ама... не мисля,че ще се смеем малкоАко аз съм твоят втори шанс - ще го пропилееш или ще го оползотвориш ?!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеСЦИ не е публично дружество за да публикува отчети. Научете си урока господине.
А пък и да се посмеем малко.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Prosperity Разгледай мнениеГигов, надявам се, че имаш неоспорими факти доказващи твоето твърдение, ако ли не списъкът на юридическия отдел току що се увеличи отново
С Уважение,
ЧеркезовДа се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
Коментар